RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ko je slijedeci?
Ja mislim da nam je potreban stoper, sredina i napadac.
Bekova imamo, jer racunajuci ćosića koji uleti po potrebi, po dva beka imamo na obje strane.
Sredina je identicna, radovac je popunio izostanak zeljkovica. Neznam sta je sa onim prsesom iz slobode, bili su neki kontakti.
Odbrana je najdeficitarnija u ovom trenutku i mislim da je to slijedece pojacanje!
Nadam se da cemo se rjesiti berise i dovest boljeg napadaca.
Nisam siguran da ce biti najavljena cetiri pojacanja..daj Boze.
I jos da dodam:
Moj prijedlog je i da pastrmka bude admin, jer je najjaci nas forumas.
Bekova imamo, jer racunajuci ćosića koji uleti po potrebi, po dva beka imamo na obje strane.
Sredina je identicna, radovac je popunio izostanak zeljkovica. Neznam sta je sa onim prsesom iz slobode, bili su neki kontakti.
Odbrana je najdeficitarnija u ovom trenutku i mislim da je to slijedece pojacanje!
I jos da dodam:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Aminmozak je napisao/la: ↑05 jan 2020, 11:59Ko je slijedeci?
I jos da dodam:

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma jok brato. Rijetko sam na forumu. Upadnem vikendom kada sam najvise slobodan. Predlozio sam brata kulesza i neko iz mostara jer su cesto tu i biti ce najbrzi kada treba izbrisati trolerske upade isto kao sto navijacima Veleza nije dozvoljeno pisati na tudjim glavnim temama. Kulesza je momak koji me odusevljava smirenoscu i mislim da bi bio najbolji za internog moderatora. Smijesno je da Tuzla i Borac imaju svoje moderatore a Velez nema. Cista tema bi afirmisala jos vise velezovaca da se registruju i stvore normalnu diskusijumozak je napisao/la: ↑05 jan 2020, 11:59Ko je slijedeci?
I jos da dodam:
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Evo ja ko padobranac ukazujem podršku @Kulesza

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pastrmka, bio si tu u onoj aferi TC podforum ja mislim
Inače Tuzla City je jedino dobila podforum da se ne sekiraju sa upadima tipa Helćo i dvokorak, u brzopletosti admira staragarda dobio mod, sloboda72 proglašen doajenom i cijeli dan ispisan u zlatnim slovima za forum
Ne pratim podforum Borca ali znam da su tu dobri forumaši tipa Schlager, ovaj vlakanje ne znam puno o njemu ali nisam stekao loš dojam, samo da su još aktivniji onda krema
Ko god dobije titulu moderatora neka ga admir obavijesti kako da slučajno ne izbriše temu kao Čelik prije par godina
Hvala Oske, inšala dobiješ globalnog moderatora i staneš u kraj sa Bradinašem

Inače Tuzla City je jedino dobila podforum da se ne sekiraju sa upadima tipa Helćo i dvokorak, u brzopletosti admira staragarda dobio mod, sloboda72 proglašen doajenom i cijeli dan ispisan u zlatnim slovima za forum
Ne pratim podforum Borca ali znam da su tu dobri forumaši tipa Schlager, ovaj vlakanje ne znam puno o njemu ali nisam stekao loš dojam, samo da su još aktivniji onda krema
Ko god dobije titulu moderatora neka ga admir obavijesti kako da slučajno ne izbriše temu kao Čelik prije par godina
Hvala Oske, inšala dobiješ globalnog moderatora i staneš u kraj sa Bradinašem

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Rahimić na posudbi u Igmanu.
Prvu polusezonu branio u Jedinstvu, ali nije imao veliku minutazu. Valjda ce sada imati minute.
Prvu polusezonu branio u Jedinstvu, ali nije imao veliku minutazu. Valjda ce sada imati minute.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Tko ga je gledao jasno mu je kao dan što nije imao minutažu - nije on nikako za ove razine fudbala spremanfudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:58Rahimić na posudbi u Igmanu.
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Upravu si sve. Ali bas sve.RASanticeva je napisao/la: ↑05 jan 2020, 16:25Tko ga je gledao jasno mu je kao dan što nije imao minutažu - nije on nikako za ove razine fudbala spremanfudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:58Rahimić na posudbi u Igmanu.
Bakir Basic jedan od talenata odlazi u Essen, mali Rahimic cuo sam ide u Italiju, Đuliman odlazi u Hoffenheim.
Ovo je sve omladinska skola kadet, predpionir i pionir.
Sve ponajbolji igraci svojih generacija.
Obad moguce novi trener u omladinskoj skoli.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Realno je za očekivati da dobar dio juniora i mlađih koji su još trenirali u staroj eri da nemaju kvalitet za prvog tima i to je jednostavno tako - ali da će biti bolje sa ovima koji tek dolaze, to definitivnofudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 17:01Upravu si sve. Ali bas sve.RASanticeva je napisao/la: ↑05 jan 2020, 16:25Tko ga je gledao jasno mu je kao dan što nije imao minutažu - nije on nikako za ove razine fudbala spremanfudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:58Rahimić na posudbi u Igmanu.
Bakir Basic jedan od talenata odlazi u Essen, mali Rahimic cuo sam ide u Italiju, Đuliman odlazi u Hoffenheim.
Tko uopće sve radi u Omladinskoj? Znam da je bio Kodro, Rema dok je bio tu, Avdo
-
- Kontakt:
Eli Coric i pazi, KadricRASanticeva je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:08Realno je za očekivati da dobar dio juniora i mlađih koji su još trenirali u staroj eri da nemaju kvalitet za prvog tima i to je jednostavno tako - ali da će biti bolje sa ovima koji tek dolaze, to definitivnofudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 17:01Upravu si sve. Ali bas sve.RASanticeva je napisao/la: ↑05 jan 2020, 16:25
Tko ga je gledao jasno mu je kao dan što nije imao minutažu - nije on nikako za ove razine fudbala spreman
Tko uopće sve radi u Omladinskoj? Znam da je bio Kodro, Rema dok je bio tu, Avdo

Forzza Velez
-
- Kontakt:
Otvori prozor da poletim malo - koji mazlumi tu radeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:13Eli Coric i pazi, KadricRASanticeva je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:08Realno je za očekivati da dobar dio juniora i mlađih koji su još trenirali u staroj eri da nemaju kvalitet za prvog tima i to je jednostavno tako - ali da će biti bolje sa ovima koji tek dolaze, to definitivnofudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 17:01
Upravu si sve. Ali bas sve.
Tko uopće sve radi u Omladinskoj? Znam da je bio Kodro, Rema dok je bio tu, Avdo![]()
nakon par mjeseca i dalje ne vjerujem da je rekao djeci sta vam je bola, je li moguce da me jos niko nije pitao za privatne casove
![]()

-
- Kontakt:
Mislim da je i Mrva u omladinskom pogonu. Ma zna se kako je Kadra upaoRASanticeva je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:16Otvori prozor da poletim malo - koji mazlumi tu radeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:13Eli Coric i pazi, KadricRASanticeva je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:08
Realno je za očekivati da dobar dio juniora i mlađih koji su još trenirali u staroj eri da nemaju kvalitet za prvog tima i to je jednostavno tako - ali da će biti bolje sa ovima koji tek dolaze, to definitivno
Tko uopće sve radi u Omladinskoj? Znam da je bio Kodro, Rema dok je bio tu, Avdo![]()
nakon par mjeseca i dalje ne vjerujem da je rekao djeci sta vam je bola, je li moguce da me jos niko nije pitao za privatne casove
![]()
![]()

Forzza Velez
koji mazlum je ovaj Kadra,ko bi normalan odveo dijete da ga ovaj hajvan navodno trenira,a i pitam se ta da ga trenira.Nista dobro nece nauciti od igraca koji je uvijek nesto bojkotovao i bunio se,prodavao utakmice igrao 3 za 3 i tako to .Volio bih djetetu reci da se prebaci na sah kad bi znao da ce ga ovaj ublehas treniratiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:13Eli Coric i pazi, KadricRASanticeva je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:08Realno je za očekivati da dobar dio juniora i mlađih koji su još trenirali u staroj eri da nemaju kvalitet za prvog tima i to je jednostavno tako - ali da će biti bolje sa ovima koji tek dolaze, to definitivnofudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 17:01
Upravu si sve. Ali bas sve.
![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Lahko je mu.da iskazivati na malom Mandzuki i tjerati ga iz Veleza, a Kadra koji je nebrojno outa nastetio klubu nam vodi omladinske selekcije, a mi to sve gledamo sa strane, pisao sam o tome ima tri sedmice na ovoj temi, a vecina ih jos i ne zna da nam je taj smrad u klubu i dalje.
Što prije ga otjerati ili cemo po starom dobrom mostarskom obicaju samno nijemo posmatrati sta se desava.
Što prije ga otjerati ili cemo po starom dobrom mostarskom obicaju samno nijemo posmatrati sta se desava.
Asimetric je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:45Lahko je mu.da iskazivati na malom Mandzuki i tjerati ga iz Veleza, a Kadra koji je nebrojno outa nastetio klubu nam vodi omladinske selekcije, a mi to sve gledamo sa strane, pisao sam o tome ima tri sedmice na ovoj temi, a vecina ih jos i ne zna da nam je taj smrad u klubu i dalje.
Izvini, imaš li prijedlog šta učiniti s obzirom na ovu opasku kako po starom dobrom obićaju samo šutimo i njemo gledamo. Šta bi trebalo uraditi i ko bi to trebao uraditi?
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Isto kao što navijači skandiraju uzimam primjer Mandzuka odlazi, tako isto treba skandirati i smrdljivom Kadricu, zatim rodiitelji te djece isto mogu mnogo toga uciniti ako misle svojoj djeci dobro, npr. bojkotovati treninge dok smrad ne ode itd...SaMoVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:52Asimetric je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:45Lahko je mu.da iskazivati na malom Mandzuki i tjerati ga iz Veleza, a Kadra koji je nebrojno outa nastetio klubu nam vodi omladinske selekcije, a mi to sve gledamo sa strane, pisao sam o tome ima tri sedmice na ovoj temi, a vecina ih jos i ne zna da nam je taj smrad u klubu i dalje.
Izvini, imaš li prijedlog šta učiniti s obzirom na ovu opasku kako po starom dobrom obićaju samo šutimo i njemo gledamo. Šta bi trebalo uraditi i ko bi to trebao uraditi?
-
- Kontakt:
Oba prijedloga imaju smislaAsimetric je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:57Isto kao što navijači skandiraju uzimam primjer Mandzuka odlazi, tako isto treba skandirati i smrdljivom Kadricu, zatim rodiitelji te djece isto mogu mnogo toga uciniti ako misle svojoj djeci dobro, npr. bojkotovati treninge dok smrad ne ode itd...SaMoVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:52Asimetric je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:45Lahko je mu.da iskazivati na malom Mandzuki i tjerati ga iz Veleza, a Kadra koji je nebrojno outa nastetio klubu nam vodi omladinske selekcije, a mi to sve gledamo sa strane, pisao sam o tome ima tri sedmice na ovoj temi, a vecina ih jos i ne zna da nam je taj smrad u klubu i dalje.

Forzza Velez
Navijači su skandirali jednom ili dva puta i to na prijateljsim utakmicama i na taj način izrazili negodovanje zbog igrača koju igrali kod kona svojevremno pa makar i u omladinskim pogonima. I to su skandirali isključivo moci iz RA, obična raja maltene nije ni znala šta se dešava. Zbog čega bi to trebali skandirati protiv Kadre kad je momak igrao u BIH isključivo za Velež. Ili možda treba klub uvažavati mišljenje navijača o tome ko je ili nije dovoljno kvalitetan da radi u klubu.
Ako bi se tako postavili na konkretno primjeru Kadre, sve ostale priče bi unaprijed bile izgubljenje jer si na taj način ušao u potpuno bespotrebnu raspravu sa nekim ko se ne pita ništa uvezi organizacije kluba. To bi bila anarhija, to bi bila klasična mahala i vrlo brzo od ove dobre priče ne bi ostalo ništa.
Da li neko možda razmišlja na drugačiji način, da li sebi postavite pitanje prije nego li donesete zaključak, zbog čega je to tako. Šta misliš da možda nema nerasčišćenih računa iz prošlosti, ili možda nema dovoljno trenerskog kadra, ili možda taj isti Kadra ima licencu potrebnu za rad u klubu ili mnogo možda...
Ako bi se tako postavili na konkretno primjeru Kadre, sve ostale priče bi unaprijed bile izgubljenje jer si na taj način ušao u potpuno bespotrebnu raspravu sa nekim ko se ne pita ništa uvezi organizacije kluba. To bi bila anarhija, to bi bila klasična mahala i vrlo brzo od ove dobre priče ne bi ostalo ništa.
Da li neko možda razmišlja na drugačiji način, da li sebi postavite pitanje prije nego li donesete zaključak, zbog čega je to tako. Šta misliš da možda nema nerasčišćenih računa iz prošlosti, ili možda nema dovoljno trenerskog kadra, ili možda taj isti Kadra ima licencu potrebnu za rad u klubu ili mnogo možda...
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Pa ovu dobru priču jedino mogu i uništiti Kadrić i ostali likovi koji su harali Velezom kad je bio na izdisaju, nikakva trenerska licenca i nerascisceni racuni iz proslosti ne mogu opravdati psovanje djeci i kabadahijsko ponasanje na treningu.
Kadric je problem a problem se mora rijesiti ako nam je stalo do zdravog Veleza i nekih novih ambicija, ako jos uvijek zivimo u proslosti Kadric je idealna osoba da nam unisti sve sto smo do sada napravili.
Kadric je problem a problem se mora rijesiti ako nam je stalo do zdravog Veleza i nekih novih ambicija, ako jos uvijek zivimo u proslosti Kadric je idealna osoba da nam unisti sve sto smo do sada napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.