Normalno da nema.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Nema kvalitetnih igrača u zimskom prelaznom roku."
-Svi igrači koji su prekucali ovu ligu slobodni i vraćaju se ili su se već vratili u PL BiH.
Pojavila se skoro i još jača izjava:
"Malo je vremena.." ..a pauza nam 7 mjeseci traje
-Svi igrači koji su prekucali ovu ligu slobodni i vraćaju se ili su se već vratili u PL BiH.
"Malo je vremena.." ..a pauza nam 7 mjeseci traje

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Ima para samo nece niko da nam dodje slaba liga
-
- Kontakt:
Nama je svaki zimski prelazni rok, zadnjih pet sezona, neki cirkus. Sve je krenulo od onog Ješićevog (2015/2016), koji je najgori prelazni rok u historiji kluba.Godinu kasnije, izjava Faruka Ihtijarevića, da slijedi totalni remont, a samo došli Livak i Lelić, koji nisu ni igrali.Svaki naredni zimski prelazni rok, izjave iz kluba da je teško naci dobre igrace u januaru.Pošto dosta pratim klubove iz Hrvatske i Srbije, meni nikako nije jasno, kako mnogi klubovi iz tih zemalja, koji su u svakom pogledu manji od nas, dovedu svakog januara kapitalce, sa zavidnim karijerama, a mi ne možemoBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:10"Nema kvalitetnih igrača u zimskom prelaznom roku."
"Malo je vremena.." ..a pauza nam 7 mjeseci traje![]()

Vala prošli januar je bio dobar, stigli Lazić (jedan od ključnih u osvajanju DK) i Kapić, koji nije ispunio očekivanja al je vala bio ime, i u sjenu je bacio slanje Adukora na tribine.Historicar je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:22Nama je svaki zimski prelazni rok, zadnjih pet sezona, neki cirkus. Sve je krenulo od onog Ješićevog (2015/2016), koji je najgori prelazni rok u historiji kluba.Godinu kasnije, izjava Faruka Ihtijarevića, da slijedi totalni remont, a samo došli Livak i Lelić, koji nisu ni igrali.Svaki naredni zimski prelazni rok, izjave iz kluba da je teško naci dobre igrace u januaru.Pošto dosta pratim klubove iz Hrvatske i Srbije, meni nikako nije jasno, kako mnogi klubovi iz tih zemalja, koji su u svakom pogledu manji od nas, dovedu svakog januara kapitalce, sa zavidnim karijerama, a mi ne možemoBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:10"Nema kvalitetnih igrača u zimskom prelaznom roku."
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije da mi ne mozemo nego mi necemo, jer se nama moze 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Upravu si, prošli je bio ok.skoroalen je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:36Vala prošli januar je bio dobar, stigli Lazić (jedan od ključnih u osvajanju DK) i Kapić, koji nije ispunio očekivanja al je vala bio ime, i u sjenu je bacio slanje Adukora na tribine.Historicar je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:22Nama je svaki zimski prelazni rok, zadnjih pet sezona, neki cirkus. Sve je krenulo od onog Ješićevog (2015/2016), koji je najgori prelazni rok u historiji kluba.Godinu kasnije, izjava Faruka Ihtijarevića, da slijedi totalni remont, a samo došli Livak i Lelić, koji nisu ni igrali.Svaki naredni zimski prelazni rok, izjave iz kluba da je teško naci dobre igrace u januaru.Pošto dosta pratim klubove iz Hrvatske i Srbije, meni nikako nije jasno, kako mnogi klubovi iz tih zemalja, koji su u svakom pogledu manji od nas, dovedu svakog januara kapitalce, sa zavidnim karijerama, a mi ne možemoBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2020, 18:10"Nema kvalitetnih igrača u zimskom prelaznom roku."
![]()
Vinkova najveca zelja je Cavar, i uveliko se radi na tome. Spominje se i napadac (nezz jel onaj sto je vec trenirao s nama za vrijeme Musemica ili neko drugi). Takodje d.bek ce se dovesti i najvjerovatnije zamjena za Rahmanovica. Ukoliko ode Lazic, dolazi Mujakic.
Otprilike je to to.
Otprilike je to to.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Nihad i sam traži da ga puste na posudbu u Sarajevo...
Da je Figo i ja bi ga prihvatio

Ali on je samo limitiran igrac koji je tanko lijevo krilo pa na kontra sut proigrao po desnom krilu....stavis mu desnjaka na lijevi bok ugasio si ga.....
A trazio bi npr 2 Tatarove plate....
Radije Matiju....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas se navršava 7 godina od smrti legende sjevera.
ZLATAN KNEŽEVIĆ DEBA 05.01.2013 - 05.01.2020.
Počivaj u miru Debice.
ZLATAN KNEŽEVIĆ DEBA 05.01.2013 - 05.01.2020.
Počivaj u miru Debice.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I takav limitiran bi bio naše najbolje krilo kada bi došao, i sa tim svim mahanama koje si naveo bi opet bio velik zalogaj za nas obzirom na okolnosti, i naše i njegove.
Zanimljivo, "popljuva" ti igrača koji je bio top igrač dok je igro u našoj ligi pa nakon toga napravio transfer, došao i do reprezentacije itd a podržao bi i dao podršku nekom novom Guzini 2.
Al dobro, ima razlike, jednog je spomenuo xy navijač, a drugi bi bio spomenut od ljudi iz kluba.
Koji Matija?
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Koji Matija ?
Matko.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lazić, Šerbečić, Stanojević, Oremuš, Rahmanović, Tatar i Ahmetović. Svi nam na proljeće trebaju zdravi, spremni, maximalno motivisani i fokusirani. To su za nas "kapitalci" ali kada imaju gore navedeno.
Iskreno se nadam da će se riješiti situacija sa Lazićem kako bi ostao bar još pola godine kod nas pa onda neka ide.
Ostale igrače možemo i MORAMO zadržati i produžiti kome ističe ugovor.
Veliki problem bi bio kada bi 2 ili više navedenih igrača "izgubili".
Iskreno se nadam da će se riješiti situacija sa Lazićem kako bi ostao bar još pola godine kod nas pa onda neka ide.
Ostale igrače možemo i MORAMO zadržati i produžiti kome ističe ugovor.
Veliki problem bi bio kada bi 2 ili više navedenih igrača "izgubili".
FK Sarajevo
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Slatko
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ko je bio trener kad Matko zabi na grbavici ?