Ili smo kaparisali nekog
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz Slobode?
Samo da nije onaj Beganovic..
Izvikan.
Samo da nije onaj Beganovic..
Izvikan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amaru treba dati dozivotni ugovor,i preimenovat Grbavicu u stadion Amara Osima
Lik je toliki kralj da je i to malo
Lik je toliki kralj da je i to malo
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ne znam vala ni ko bi iz Slobode mogao biti pojačanje za nas, taj mali Beganović, eventualno Pršeš ili Martelat za rotacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sreo sam tog Zakarica u redu u prodavnici u Dubaiju, kupovao ja neki pozlaceni sampanjac, sta znam...fin momak, kulturan.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pa mogu vam reci da je tako, nista pozlaceno nije uzeo lol zamisli biti skroman ovdje. mislim tamo heh
Hoce jezik pravo
Znaci jos si tamo.
Ma irfo izgubio mobitel, još tražimo. Vidiš da se nije javljao na forum otkako smo sletili
Skroman dečko, sve pare šalje kevi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sinisa opet sa pitarima “ratuje” po insta
Ulazio mu oske u vjerenicu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jeste jeste, švalerčina.
Pa nije valjda
@Osim13 saberi se, ne oduzimaj se
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Tiago Santos Faria je u Bosni, večeras viđen na turniru malog fudbala, možda je to taj mrki kojeg priželjkujemo.
Malo vjerovatno, frajer od jula 2016 od kad je otišao od nas pa do danas sedam klubova promijenio, uz to je idiot i budalaManijakdolopate je napisao/la: ↑05 jan 2020, 23:51Tiago Santos Faria je u Bosni, večeras viđen na turniru malog fudbala, možda je to taj mrki kojeg priželjkujemo.
MIHAJLOVIĆ !
Pusti se ti mrkijaManijakdolopate je napisao/la: ↑05 jan 2020, 23:51Tiago Santos Faria je u Bosni, večeras viđen na turniru malog fudbala, možda je to taj mrki kojeg priželjkujemo.
- mohikanac12
- Kontakt: