Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Kupio trenerku iz 2000tih za petaka na pijaci i umislio sebi da pije kafu s reprezentativcima i dopisuje se na Facebooku 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
Rekao sam ti da popustis bolan!
Imam i slike i poruke, ali to je photoshop kao i ova slika, da ne lijepim.

Nego kad sjednem ubrzo sa njima, napisat cu na papir, maksuz pozdrav za dvozubog Saliha sa foruma, pa da znas da sam ja na slici.

-
Ooo jel mu to podrska dosla?Wandelanoite je napisao/la: ↑06 jan 2020, 00:23Kupio trenerku iz 2000tih za petaka na pijaci i umislio sebi da pije kafu s reprezentativcima i dopisuje se na Facebooku![]()
Vidi se da pratis rukomet, svaka ti cast sto znas da je iz 2000-ih.

Trenerka je inace iz 2015 god, ali kupljena je kod Kineza koji se predstavlja kao Rom, nije na pijaci, cisto da znas informaciju.

Poyy

Evo drugovi nedajte mi lagati
Ovo ovako isto je bilo sa GOAT-om,on "ima" knjigu ali nece da objavi kao autorska prava.
Isto je sad sa ovim likom,ima on slike sa igracima ali "nece" da objavi
Usliko se u trenerci bih i to je kao neki dokaz da on zna igrace
Samo sto je GOAT za ovog lika Nikola Tesla
Ovo ovako isto je bilo sa GOAT-om,on "ima" knjigu ali nece da objavi kao autorska prava.
Isto je sad sa ovim likom,ima on slike sa igracima ali "nece" da objavi

Usliko se u trenerci bih i to je kao neki dokaz da on zna igrace

Samo sto je GOAT za ovog lika Nikola Tesla
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
I jesam hvala.bosanskazvijer je napisao/la: ↑06 jan 2020, 00:42Pa sto pises bolan sa 2 profila: Wandelaanoite/ Ramize sa ukupno 11 postova na ovom profilu?!Ramiz868 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 00:37Nekontam.Jesil kupio kod kineza ili kod roma trenerku.bosanskazvijer je napisao/la: ↑06 jan 2020, 00:29
Ooo jel mu to podrska dosla?
Vidi se da pratis rukomet, svaka ti cast sto znas da je iz 2000-ih.![]()
Trenerka je inace iz 2015 god, ali kupljena je kod Kineza koji se predstavlja kao Rom, nije na pijaci, cisto da znas informaciju.
Poyy![]()
![]()
![]()
![]()
Kupio kod Kineza koji se izjasnjava kao Rom, pa prodaje ovako stvari koje nisu na cijeni i do kojih svako moze doci lagano.![]()
Zadovoljan sa odg?
-
Dobro, nema na cemu i drugi put.
Ma salio se ja malo drug ba sa ovim na rukometnoj temi, fakat mi Kinez Hamo ( pravo ime Hao Mao iz Shenzhena) dao trenerku jer ne zna ni sta pise na njoj, a nana rahmetile mi jos za zivota na goblenu napravila grb BiH i ostavila u amanet samo da ga prisijem na trenerku.
Usput mi BH Telecom kao nepoznata kompanija dao internet dzabice, samo da i njih zalijepim, da ih malo reklamiram medju cijenjenom forumskom elitom.
Jer, kako ces za milog Boga danas znati nekog od igraca, to je nemoguce prema uvazenom misljenju forumske uleme.
Nisu igraci ljudi, to su roboti sa Kriptona, pa kako da mi obicni ljudi imamo kontakt sa njima i da budemo prijatelji sa njima.
Ma salio se ja malo drug ba sa ovim na rukometnoj temi, fakat mi Kinez Hamo ( pravo ime Hao Mao iz Shenzhena) dao trenerku jer ne zna ni sta pise na njoj, a nana rahmetile mi jos za zivota na goblenu napravila grb BiH i ostavila u amanet samo da ga prisijem na trenerku.
Usput mi BH Telecom kao nepoznata kompanija dao internet dzabice, samo da i njih zalijepim, da ih malo reklamiram medju cijenjenom forumskom elitom.

Jer, kako ces za milog Boga danas znati nekog od igraca, to je nemoguce prema uvazenom misljenju forumske uleme.
Nisu igraci ljudi, to su roboti sa Kriptona, pa kako da mi obicni ljudi imamo kontakt sa njima i da budemo prijatelji sa njima.

-
- Kontakt:
Kod nas na Arizoni takvih za 20KM druze ne prosipaj suplju i ne lazi, znam da si poceo pravit lazne profile po FB sa imenima reprezentativaca da nas sutra opet probas izlevatit.
MES QUE UN CLUB!
Ne daj boze da su te prozivali kako nisi nikada imao sex, sta bi tek onda gledali...
Ja jos doduse ne kontam o cemu se tacno radi. xD prozivali su nekog da nije bio na tekmi a onda taj odgovara sa slikom u duksi BiH kao dokaz da je ipak navijac?
Ja jos doduse ne kontam o cemu se tacno radi. xD prozivali su nekog da nije bio na tekmi a onda taj odgovara sa slikom u duksi BiH kao dokaz da je ipak navijac?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
Eksplicitne fotke nisu dopustene, ne brini, toga nece biti.
Pa tvrdilo par pametnjakovica kako nisam nikad ni bio na tekmi, a kamoli da znam nekog od igraca.
Onda ih ja pozdravio, ne u DUKSU, nego u Kempa TRENERCI/SUSKAVCU rukometne reprezentacije, koju su igraci nosili kad se intonira himna.
Naravno, to ( sa grbom i BH telecomom) ne mozes kupiti, nego ti je logicno neko morao nabaviti ili neko od igraca direktno pokloniti, ali je to dvozubom Bosnji bilo tesko za sabrati 1+1.

E jbga, prvo sam kontao da je zezancija. Tesko da bi mi palo na pamet ovako daleko otici da nekom random tipu s foruma dokazem nesto. Ako hoces vjeruj, ako neces - tvoja stvar.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
Ma ok, nije bio 1 lik, nego 10 pljuvaca (neke i znam) koji pljuju danima momke i repku na temi reprezentacije.
Nakon sto su bas pretjerali, poslao im to, cisto da vide koliko su inteligentni, koliko baljezgaju svakodnevno i to je to.

Nekad dvozubom Bosnji moras pokazati neke stvari, ignorises dok je podnosljivo, jbg kad im se suti, misle da mogu sve i svasta.
Treba ovom braci reć da je nekad 2015te također U21 dobila istu ovakvu opremu. I sam je posjedujem. A tada na spisku je bilo 25 igrača i svi su dobili. A kamo prvi tim. Dakle od 55 ljudi brat bratu je imao izbora da dobiješ.
Btw. moju sad nosa babo, pa ću i ja njeg uslikat nek priča kako je sa Sirčom i Šumanom igrao u baražu protiv Mađarske.
Btw. moju sad nosa babo, pa ću i ja njeg uslikat nek priča kako je sa Sirčom i Šumanom igrao u baražu protiv Mađarske.
Tako blizu, a tako daleko.
-
Braco, slobodno ti mene citiraj vec kad me spominjes.Civa je napisao/la: ↑06 jan 2020, 08:30Treba ovom braci reć da je nekad 2015te također U21 dobila istu ovakvu opremu. I sam je posjedujem. A tada na spisku je bilo 25 igrača i svi su dobili. A kamo prvi tim. Dakle od 55 ljudi brat bratu je imao izbora da dobiješ.
Kad vec spominjes mladu repku, svakako da imam i tu momaka sa kojim sam dobar prijatelj, ali ovaj suvenir je od nekog iz A repke, ako bude potrebno moze i par dresova sa imenima se uslikati, zavisi dokle ce dvozube Bosnje biti dosadne
Samo jbg, ne ide ti ovo poredjenje Suman i Sirco nisu igrali u toj opremi, da ti stari igra sa njima, ali ok.
Jarane ako imas ikakvu sliku s nekim igracem i neke poruke objavi to ovdje.
Ako opet ne stavis i neka sranja napises dobro je i to,zato sto onda bar znamo da si troll.
Neda mi se opet svadjati se sa tobom,ako imas jednostavno stavi
Ako opet ne stavis i neka sranja napises dobro je i to,zato sto onda bar znamo da si troll.
Neda mi se opet svadjati se sa tobom,ako imas jednostavno stavi
Kupio sam u subotu kupon za januar u GRASU. Znam direktora.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Dvozubi, mislim da sam ti u 156 postova objasnio sve, a ako nastavis brabonjati na usta, rekao sam ti, prvi put kad sjednem sa njima, ide slika i papir koji cu drzati da pise na njemu POZDRAV ZA DVOZUBOG SALIHA SA SS FORUMA!
Troll si jedino ti, a o inteligenciji tvojoj suvisno je i pricati, kad nakon svega nastavljas polemiku i ne popustas
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 06 jan 2020, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
Evo prvi pocinje vrijedjat i onda se pravda kasnije
Mislim da nam je svima sad jasno da slika i poruka nikad necemo vidjet i da je lik los troll

Mislim da nam je svima sad jasno da slika i poruka nikad necemo vidjet i da je lik los troll
Ja mu vjerujem boga mi
Nema razloga da mu ne vjerujem
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.