RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Evo ja cu napisati ako niko nece, rasula se generacija kadeta otkako je dosao Kadric.
Kapiten kadeta uskoro u Sarajevu.
Svi kadeti koji su valjali napustaju klub... cinjenica.
Kapiten kadeta uskoro u Sarajevu.
Svi kadeti koji su valjali napustaju klub... cinjenica.
Ti si naša ljubav jedina!
Sta ce bola Kadric unistiti 

-
- Kontakt:
Asimetric je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:18Pa ovu dobru priču jedino mogu i uništiti Kadrić i ostali likovi koji su harali Velezom kad je bio na izdisaju, nikakva trenerska licenca i nerascisceni racuni iz proslosti ne mogu opravdati psovanje djeci i kabadahijsko ponasanje na treningu.
Kadric je problem a problem se mora rijesiti ako nam je stalo do zdravog Veleza i nekih novih ambicija, ako jos uvijek zivimo u proslosti Kadric je idealna osoba da nam unisti sve sto smo do sada napravili.
Drugar moj jesi li ti siguran da je Kadra na treningu predpionira kao uposlenik Veleža psovao i vrijeđao djecu, ili je možda neka mahalska priča.
Evo ja ne znam i nisam ni od jednog roditelja čuo za tako nešto. Evo probaj sebe zamisliti u ulozi roditelja i da sjediš pored terena i slušaš nekoga da ti napada i vrijeđa djete, kako bi reagovao. Ja bih ga odma nokautirao, iste sekunde ne bih rječi progovorio. Misliš li istinski da bi neko mirno posmatra takvo stanje i nastavio dolaziti na treneninge sa svojim djetetom. Zvuči nevjerovatno.
Druga stvar ali isto tako bitna. Ako slučajno poznaješ karakter ljudi koji danas vode Velež, misliš li da bi oni dopustili takvu samovolju i anarhiju? Da ti drug kaže, prije bi Neretva počela teči sjeverno nego to.
Moramo svi malo više težiti provjerenim informacijama i moramo vjerovati svojim očima a ne mahalskim pričama. Čuj da današnji Velež može ugroziti Adnan Kadrić, ili bilo koji pojedinac.
PS imam informacije iz prve ruke da će se omladinskom pogonu vrlo brzo pružiti znatno veća pažnja i dosta stvari će se promjeniti.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Evo s jedne strane dolaze informacije da se kadeti raspadaju da nam odlaze najbolji igraci a sve to otkako je dosao Kadric, s druge strane se iskrivljuju moje rijeci koje sam napisao, ako sam napisao da je Kadric problem i da ce unistiti klub to ne znaci da cemo se zbog njega ugasiti nego da takvoj osobi nije mjesto uopste blizu Veleza, a kamo li da nam vodi kadetsku selekciju i to je moje misljene prihvatao ti neko ili ne.
Ja uvijek volim reci vrijeme ce pokazati, cinjenica je da su nam sve omladinske selekcije u rasulu vec duzi niz godina isto tako cinjenica je da su nam omladinu vodili i trenutno vode nestrucni ljudi.
Ja uvijek volim reci vrijeme ce pokazati, cinjenica je da su nam sve omladinske selekcije u rasulu vec duzi niz godina isto tako cinjenica je da su nam omladinu vodili i trenutno vode nestrucni ljudi.
-
- Kontakt:
Nebitno za sve iznad napisano, aktivirala se nasa tema uveliko, mislim da cemo ubrzo imati veliki broj forumasa aktivnih i da cemo razmjenjivati misljenja.
——————————————————-
Ukoliko Adis Obad i ljudi slicni njemu krenu dolaziti u omladinsku skolu, nadam se u skorije vrijeme zazivljavanju fudbala u omladinskim kategorijama.
——————————————————-
Ukoliko Adis Obad i ljudi slicni njemu krenu dolaziti u omladinsku skolu, nadam se u skorije vrijeme zazivljavanju fudbala u omladinskim kategorijama.
Upravo tako jedan od ciljeva mi i jeste da se potakne veci broj forumasa na diskusiju, ma o čemu god to bilo samo nek je vezano za klub, realno nas pdf i treba najmanje dvije ispisane stranice dnevno, ako sad ne onda ne znam kad cemo.fudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:40Nebitno za sve iznad napisano, aktivirala se nasa tema uveliko, mislim da cemo ubrzo imati veliki broj forumasa aktivnih i da cemo razmjenjivati misljenja.
——————————————————-
Ljudi bolan ne znam o čemu pričate, Kadra je trener predpionira u Veležu. Kakve veze imaju kadeti s njim? Kod kadeta mali Dzinović ode u Sarajevo i to nema veze sa Kadrićem. To je isključivo vezano sa odlukom roditelja koji misli da će tamo imati bolje uslove za razvoj. Također jedan momak ide u Njemačku, ne znam kojimkanalima ali to se opet može vezati za potrebu roditelja da svojoj djeci daju bolje uslove. Ne želim uopšte ulaziti u odluke roditelja i svim tim dječacima želim svako dobro a nama želi što brži ustroj omladinske škole po najvišim standardima, a doće i to nema sumnje.
PS možda ni ja ne begenišem Kadrića ali mi ne pada napamet da dižem frku jer sam debelo svjestan ponora iz kojeg izlazimo i težine posla koji je pred ljudima koji danas vode klub. Sva podrška za ljude koji vode klub sa uvjerenjem da će grešaka u budoćnosti biti sve manje i manje.
PS možda ni ja ne begenišem Kadrića ali mi ne pada napamet da dižem frku jer sam debelo svjestan ponora iz kojeg izlazimo i težine posla koji je pred ljudima koji danas vode klub. Sva podrška za ljude koji vode klub sa uvjerenjem da će grešaka u budoćnosti biti sve manje i manje.
-
- Kontakt:
Adnan Kadrić je trener kadeta, ne znam odakle ti informacija da je trener predpionira.SaMoVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:47Ljudi bolan ne znam o čemu pričate, Kadra je trener predpionira u Veležu. Kakve veze imaju kadeti s njim? Kod kadeta mali Dzinović ode u Sarajevo i to nema veze sa Kadrićem. To je isključivo vezano sa odlukom roditelja koji misli da će tamo imati bolje uslove za razvoj. Također jedan momak ide u Njemačku, ne znam kojimkanalima ali to se opet može vezati za potrebu roditelja da svojoj djeci daju bolje uslove. Ne želim uopšte ulaziti u odluke roditelja i svim tim dječacima želim svako dobro a nama želi što brži ustroj omladinske škole po najvišim standardima, a doće i to nema sumnje.
Iskren da ti budem informacije su mi iz dva izvora. Prvi je ljetos u trecem kolu dolazi nam Čelik i ulazim na stadion pararelno s njim a u tom trnutku ulazi i jedan član UO i Kadra požuri da se pohvali da su tek došli iz Zenice i kako su pobjedili tamo 2-1. Pitam ga ja šta je to u pitanju i on mi odgovara igrali pretpioniri protiv Čelika. Također sam prošli ili predprosli vikend upratio na fcb objavljivao je redovno fotke i izvjestaje sa nekog turnira koje smo osvojili pobjedivsi između ostalih i male kone. Znači to je to, ali eto možda ima čak i duplu ulogu u mladim kategorijama.fudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:03Adnan Kadrić je trener kadeta, ne znam odakle ti informacija da je trener predpionira.SaMoVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:47Ljudi bolan ne znam o čemu pričate, Kadra je trener predpionira u Veležu. Kakve veze imaju kadeti s njim? Kod kadeta mali Dzinović ode u Sarajevo i to nema veze sa Kadrićem. To je isključivo vezano sa odlukom roditelja koji misli da će tamo imati bolje uslove za razvoj. Također jedan momak ide u Njemačku, ne znam kojimkanalima ali to se opet može vezati za potrebu roditelja da svojoj djeci daju bolje uslove. Ne želim uopšte ulaziti u odluke roditelja i svim tim dječacima želim svako dobro a nama želi što brži ustroj omladinske škole po najvišim standardima, a doće i to nema sumnje.
-
- Kontakt:
Pretpioniri ne igraju premijer ligu BIH samo kanton igraju, tj kantonalnu ligu.SaMoVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:12Iskren da ti budem informacije su mi iz dva izvora. Prvi je ljetos u trecem kolu dolazi nam Čelik i ulazim na stadion pararelno s njim a u tom trnutku ulazi i jedan član UO i Kadra požuri da se pohvali da su tek došli iz Zenice i kako su pobjedili tamo 2-1. Pitam ga ja šta je to u pitanju i on mi odgovara igrali pretpioniri protiv Čelika. Također sam prošli ili predprosli vikend upratio na fcb objavljivao je redovno fotke i izvjestaje sa nekog turnira koje smo osvojili pobjedivsi između ostalih i male kone. Znači to je to, ali eto možda ima čak i duplu ulogu u mladim kategorijama.fudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:03Adnan Kadrić je trener kadeta, ne znam odakle ti informacija da je trener predpionira.SaMoVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:47Ljudi bolan ne znam o čemu pričate, Kadra je trener predpionira u Veležu. Kakve veze imaju kadeti s njim? Kod kadeta mali Dzinović ode u Sarajevo i to nema veze sa Kadrićem. To je isključivo vezano sa odlukom roditelja koji misli da će tamo imati bolje uslove za razvoj. Također jedan momak ide u Njemačku, ne znam kojimkanalima ali to se opet može vezati za potrebu roditelja da svojoj djeci daju bolje uslove. Ne želim uopšte ulaziti u odluke roditelja i svim tim dječacima želim svako dobro a nama želi što brži ustroj omladinske škole po najvišim standardima, a doće i to nema sumnje.
Kadeti i pioniri igraju zajedno utakmice i prate prvi tim i ne mogu ispasti.
Juniori su nezavisni i igraju premijer ligu BiH.
A negdje imamo omladinsku ligu jug koju igraju druge ekipe.
Tako da on nije nikako mogao voditi pretpionire.
Sto se tice pobjede protiv Celika 2-1 dobili kuci dva Salcina dala golove i on je bio na klupi.
Nemam razloga da ti ne vjerujem, samo ti napisah odakle mi informacija da je vodio ipak pionire a ne predpionire. Ali svakako smo igrali sa Čelikom i u Zenici i kod nas, napisao sam da sam ljetos čuo i vidio šta se desavalo.
Uglavnom ostajem na stanovištu da nisam ni ja sretan Kadrinim izborom ali takođe sam siguran da je daleleko od istine da se može i smije ponašati kako neko opisa. Pored svega toga sam upoznat sa nastojanjima uprave da angažuju i neka jaka imena u oblasti omladinskog fudbala, upoznat i sa problemima koje smo imali dok je Ibro bio neprikosnoveni šef fudbala u klubu i kad su mu svi treneri morali podnositi izvjestaje o radu. I naposlijetku sam upoznat sa planovima za rekonstrukciju omladinskog pogona i to će sigurno u narednom periodu doći na red.
Čisto želim objasniti momcima koji možda burno reaguju i negoduju na stanje u omladinskom pogonu a za koje svi znamo i vidimo da nije na željenom nivou. Nadam se da nisam nikaga iznervirao jer mi to nije bio cilj i neće nikad dok pišem sa mojim Rođenima.
Uglavnom ostajem na stanovištu da nisam ni ja sretan Kadrinim izborom ali takođe sam siguran da je daleleko od istine da se može i smije ponašati kako neko opisa. Pored svega toga sam upoznat sa nastojanjima uprave da angažuju i neka jaka imena u oblasti omladinskog fudbala, upoznat i sa problemima koje smo imali dok je Ibro bio neprikosnoveni šef fudbala u klubu i kad su mu svi treneri morali podnositi izvjestaje o radu. I naposlijetku sam upoznat sa planovima za rekonstrukciju omladinskog pogona i to će sigurno u narednom periodu doći na red.
Čisto želim objasniti momcima koji možda burno reaguju i negoduju na stanje u omladinskom pogonu a za koje svi znamo i vidimo da nije na željenom nivou. Nadam se da nisam nikaga iznervirao jer mi to nije bio cilj i neće nikad dok pišem sa mojim Rođenima.
-
- Kontakt:
Normala brato, sve je za raspraveSaMoVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:32Nemam razloga da ti ne vjerujem, samo ti napisah odakle mi informacija da je vodio ipak pionire a ne predpionire. Ali svakako smo igrali sa Čelikom i u Zenici i kod nas, napisao sam da sam ljetos čuo i vidio šta se desavalo.

- samoOlimpick
- Kontakt:
E jes' nam dosadno kad nam je klošar kadrić glavna tema
. Jel još bari srednjoškolke ko prije par godina, samo da nije prešao na dečkiće 

Ne tražite informacije o Šišiću sreća vas srela Rođeni moji, to je novinarsvo u BIH, pročita post na forumu i napiše tekst.
Kako se novinari lože hahaha da napišemo ne znam šta na forumu oni će napraviti tekst hahahaa
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Sisic je vrlo vjerovatno 100 igrac kojeg vezu sa nama.

Kakvi su novinari vidjeli smo sa reflektorima nedavno... 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Ma levati, nezz oni da mi ustvari skrecemo paznju sa novog pojacanja Stilicafudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jan 2020, 13:09Sisic je vrlo vjerovatno 100 igrac kojeg vezu sa nama.![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Je li moguce da su ono objavili, neko skrino reflektor

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.