FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 05 jan 2020, 21:19

tuzla1983 je napisao/la:
05 jan 2020, 19:50
Kenan Hasagic novi trener golmana. Nije lose. Dobro dosao.
-----------------------------------
Taj gurbet iz Kaknja u jesen 2003/04 na Tušnju (sloboda - željo 1:1)se hvatao za genitalije i pokazivao navijačima Gorkog da mu popuše.Ne sviđa mi se nikako ovo što radi Muratović .Strancu moraš plaćati od smještaja do odvojenog života.

-----------------------------

jul 8, 2019
Oženio se Kenan Hasagić, kum mu je bio legendarni bh. reprezentativac
Kenan Hasagić prije nekoliko dana ponovo je stao pred matičara. Naime, bivši golman naše fudbalske reprezentacije višegodišnju vezu sa Arminkom Sivac krunisao je brakom.
Kum na vjenčanju bio mu je njegov veliki prijatelj i bivši reprezentativac Elvir Baljić, prenosi ****.
Sliku sa vjenčanja na svom profilu na Faceboku objavila je njegova nova supruga Arminka uz koju je napisala: “Zvanično gospođa Hasagić”.
Posjetimo, Kenan koji je i trener golmana fubalske reprezentacije naše zemlje ima iza sebe jedan brak. Naime, on je bio u bračnoj zajednici sa Dijanom Jelačić, unukom pokojnog Gojka Jelačića, vlasnika poznatog restorana “Kod Gojka” u Jablanici.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 05 jan 2020, 23:24

Dedicu hvala za dosadasnju saradnju.
Kenanu Hasagicu zelim dobrodoslicu.Nadam se da ce napraviti dobre stvari u nasem klubu. :thumbup:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 jan 2020, 13:57

"Paja je samnom drug,a vi ste kum".(kamijondžije)

Da se malo nasmijemo na račun kumova.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 06 jan 2020, 14:25

tuzlac je napisao/la:
05 jan 2020, 21:19
tuzla1983 je napisao/la:
05 jan 2020, 19:50
Kenan Hasagic novi trener golmana. Nije lose. Dobro dosao.
-----------------------------------
Taj gurbet iz Kaknja u jesen 2003/04 na Tušnju (sloboda - željo 1:1)se hvatao za genitalije i pokazivao navijačima Gorkog da mu popuše.Ne sviđa mi se nikako ovo što radi Muratović .Strancu moraš plaćati od smještaja do odvojenog života.

-----------------------------

jul 8, 2019
Oženio se Kenan Hasagić, kum mu je bio legendarni bh. reprezentativac
Kenan Hasagić prije nekoliko dana ponovo je stao pred matičara. Naime, bivši golman naše fudbalske reprezentacije višegodišnju vezu sa Arminkom Sivac krunisao je brakom.
Kum na vjenčanju bio mu je njegov veliki prijatelj i bivši reprezentativac Elvir Baljić, prenosi ****.
Sliku sa vjenčanja na svom profilu na Faceboku objavila je njegova nova supruga Arminka uz koju je napisala: “Zvanično gospođa Hasagić”.
Posjetimo, Kenan koji je i trener golmana fubalske reprezentacije naše zemlje ima iza sebe jedan brak. Naime, on je bio u bračnoj zajednici sa Dijanom Jelačić, unukom pokojnog Gojka Jelačića, vlasnika poznatog restorana “Kod Gojka” u Jablanici.
Svako ima pravo na svoje mišljenje. Večina nas zna lično Dedića i možda smo emotivno vezani za njega. Nasuprot, Hasagić je za nas nepoznanica. Međutim, lično mislim da je ovo napredak jer mi ako želimo da postojimo van Tuzle trebamo imati što više profesionalaca koji nešto znače u našem nogometu. Sopstvenih kadrova kako igrača tako ni trenera još nemamo a oslanjati se na stručnjake Gorkog (čast izuzetcima) koji od rata pa na ovamo žive od danas do sutra je gubljenje vremena. Njihov mentalitet je gubitnički i borba za "goli život". Trenutno imamo tri bivša reprezentativca (iako je bio i Deda - ali njegovi dometi su do Husina) i to je za klub koji se tek pojavio velika stvar, isto kao i činjenica da imamo jednog Vugdalića. Slažem se ako želimo prosjek 100 godina kao Gorki mogu naši lokalni stručnjaci, ali za iskorak u vrh bh fudbala nikako. Ja u tom kontekstu gledam dovođenje Kenana. Sad što je neko nekome kum to nema veze - rezultati će potvrditi ili demantovati ispravnost odluke. Al, nikako da shvatimo da novac daje jedbna osoba i sigurno zna kako i gdje ga troši da nije tako ne bi mi nikad vidjeli PL. Slažem se da mi na forumu trebamo iznositi svoje mišljenje ali nikako vrijeđati ljude. To što je Hasagić nekad vrijeđao navijače Gorkog - pretpostavljam da nije džaba jer mi najbolje znamo kaki su to navijači. Uostalom savremeni fudbal je pun stalnih promjena i transfera to je ta draž da uvijek gledamo nešto novo, nekad se potrefi dobro nekad ne al to je tako. Nego ti dragi moj prijatelju nastavi da nam daješ analize, sinteze i preglede jer to zaista radiš dobro i malo manje razmišljaj lokalno jer mi želimo biti klub iznad lokalnih razina.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 jan 2020, 15:40

Od ljeta 2017 -Lijevi bekovi.Ostojić,Hrelja,Budo,Obradović,Bevab,Zlatković i sada Leković.
-----------------Famozna desetka:M. Musić,Stokić,Milaković,Bošnjak,Stojčev,Husejinović,(Beganović),Arežina.
.................Golmani:Hamzabegović,Abdihodžić,Lalić,N.Fejzić,Nurković,Oštraković,Muminović,B.Čalaković.
.................Treneri:Vojvodić,Ninković,M.Dedić,Starčević,Varešanović,Bošnjaković,Baljić.
Itd,itd,itd.

Nemam potrebe da sad sve pozicje stavljamo pod lupu.

Sve u svemu ,veliki promet mala zarada.
Tako je i sa ovim i "kumom".
Žali Bože para.
Ili, puno novca se prospe dok ne utrefimo pravog igrača ili trenera.
Sad mi je drago da smo doveli (samo)dva pojačanja.Dakle momke koji moguu startnu postavu odmah.
I kad sam pomislio da postajemo racionalni , eto ti ga, pomoli se odnekle kum-reprezent???

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 06 jan 2020, 16:02

Što se tiče te frekvencije manje više je isto u svakom klubu. Jednostavno u našoj ligi nema kvaliteta i ono malo igrača što odskoči odmah ide vani. Ali, nažalost još brže se vraćaju jer to nije dovoljno za bilo koju jaču ligu. Primjer Arežina, Bilbija, Filipović, Šerbečić, Krpić, da ne kažemo ranije Said, itd. Iz Srbije nam dolaze igrači koji ne mogu ni vani u bilo kojoj ligi niti u njihovoj. To je jednostavno tako. Nema terena ni sistematskog rada sve se svodi na nekoj brzoj zaradi a to ne ide. Tako da većina klubova stalno rotira i mijenja, da ne kažemo da su nam tzv. menadžerčići dodatni problem. Pa mi u državi imamo samo dva terena na kojima se koliko - toliko može igrati ostalo su oranice.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 jan 2020, 18:54

Sve to je poznato.Ja podvlačim još jednom ,da mi je drago da nismo doveli pet pojačanja i narušili sklad u ekipi koji evidentno postoji.Dvojica su sporazumno raskinula (Said i Nemanja) a dvojica dovedena (Arežina i Leković).I taman.Ovo se odnosi na one koji su igrali ili će igrati u startnih 11.Iskreno ,žalim za Terzićem.Vrlo dobar momak,iskusan.Igrao na oba beka i štopera.Vidilo se sa koliko je žara igrao utakmice za Tuzla City.Muratović neka objasni zašto nije ostavio Zejtunija do ljeta.Premala minutaža mu je data a da bi uspio pokazati sve što zna.
Dakle, za pretpostavit je da smo tu negdje kad je u pitanju otpust od strane kluba ili odlazak igrača na svoj zahtjev ili što neće da obnove ugovor i dovođenje adekvatnih zamjena.
Čvrsto vjerujem da ćemo pružati dobre partije kako na strani tako i na Tušnju.Tako da se nadam privlačenju novih simpatizera i navijača.
Dakle osim propagande koja ide dalje od Husina treba raditi na propagandi (igri), koja je bitna do Husina.
Meni je pod broj 1.važan navijač na Tušnju.Baljićevo ime nije napunilo Tušanj.Hasagićevo će još manje.
Bošnjaković Milenko je sa Tuzlom napunio Tušanj.Zato što je napravio ekipu koja je igrala fajterski fudbal sa velikim nabojem i samim tim vrlo dobro kotirala na tabeli.Baljić je uspio primiti 3 gola od Radnika,2 od Borca I 4 od Zrinjskog a da nije dao ni jedan..
Protiv slabijih protivnika se popravio(Zvijezda 09,Mladost,Gorki,Čelik 3 pobjede i remi).Tek pobjeda i igra kontra Širokog je vrijedna da se pohvali.Isto tako treba istaći neviđenu dominaciju protiv Gorkog.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 07 jan 2020, 09:49

SVIM PRIPADNICIMA PRAVOSLAVNE VJERE SRETAN PRAZNIK.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 07 jan 2020, 17:28

Pridružujem se čestitkama za pravoslavni Božić svim našim članovima a posebno igračima; Koletu, Kojiću, Voji, Stjepi, Budi, Lekoviću i Mitroviću. Mislim da nisam nikog ispustio.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 07 jan 2020, 20:38

Sad se postavlja pitanje koliko je pametno Nukića gurati naprijed jer njemu očigledno više odgovara kada ispred sebe ima puno prostora, bolje reći pozicija desnog beka - što smo i vidjeli zadnjih utakmica. Međutim, u toj varijanti je pitanje šta sa Efetom koji je silom prilika gurnut na lijevog beka. Ako se ovaj novajlija Leković izbori na poziciji lijevog beka - možda bi Efe mogao igrati desno al malo naprijed jer koliko se sjećam njegova karijera je bila upravo ta pozicija uz mogućnost dopunjavanja njega i Nukića.

Po lijevoj strani mislim da će Crnkić imati više prostora i bolju saradnju sa Lekovićem posebno po pitanju brzine i prodora jer je Zlatković često u nedostatku snage usporavo te prodore.

Što se tiče stopera imamo ih a možda i dođe još neki ali u svakom slučaju tu su Kojić i Hasanović za sada spremni a u pričuvi mladi Hasanbegović. Koliko će biti spremni Moris i Kostić to je sad pitanje i vjerovatno od toga će zavisiti dal će se dovesti stoper ili ne.
U svakom slučaju, po meni pored Kojića najviše bih volio vidjeti Morisa ili Hasanovića jer obojica imaju i tehnike prenijet i predat loptu. Kole je dobar samo u defanzivi a ostalo je nabaijanje lopte (kao i Brekalo)- taj način polako postaje staromodan.
Ta sredina gdje se sve kreira je sigurana sa Sesarom i moramo priznati sve boljim Hadžanom, ali ima tu i Hasanović, pa i Beganović koji je pokazao da ga je Milenko nepotrebno izostavljao.

Ključno pitanje je kako će funkcionisati ta famozna 10 sa kojom nismo do sada imali sreće. Ako Arežina bude na visini zadatka da nakon preuzimanja lopte od Sesara stvara te gol šanse dijeleći lopte napadaču ili napadačima Voji i Ramiću kao i krilnim igračima Crnkiću i Nukiću ili Efendiću to će biti najveći dobitak. Arežina će često i koristiti taj svoj precizni udarac prema golu - kao i prekide. Kad su u pitanju prekidi upitno je ko će imati prednost on ili Vojo. Najveći hendikep će biti ako pak Arežina bude usporavao sa loptom a to će raditi ako fizički ne bude spreman kao što je bio slučaj i sa Stojčevom i sa Saidom.
Sve u svemu bliži se početak priprema koji će biti jedino mjerilo ko će biti starter a ko ne. Najviše bih volio da se na pripremama neko od mlađih nametne u prvih 11 (Kovčić, Hasanbegović, Mišinović ili ovaj novi Ivković). Narvno, vrlo je važno da nam se ne dogode povrede od prošle zime.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 07 jan 2020, 22:02

- Ti govoriš o udvajanju po krilnim pozicijama.Nije problem za Nukićai Efendića ,ko će šta u šemi igrati.Samo kad se krene na udvajanje oni obojica idu gore uporedo,Naš lijevi bek tad stvara sigurnosnu trojku sa štoperima i sa Sesarom ili Hadžanovićem.Efe i Nukić mogu naizmjenično biti ,jedan uz aut iniju a drugi uz liniju šesnesterca.Ali to ide uporedo a ne jedan za drugim 30 metara.Isto to se može raditi po ljevoj strani.
Ti jedino imaš igrača viška,Ramića.Ili mislš Voju na klupu(šalim se).
Dakle u postavci 4-2-3 -1nema mjesta za dva špica.
-Recimo udvajamo po desnoj.Ide Efe uz aut liniju i njemu se daje lopta u prostor ,uporedo trče u istoj ravni :Nukić, Ubiparip,Arežina i Crnkić.
Protivnči bek izlazi na Efeta,Nukić na sebe navlači jednog štopera,Ubiparip drugog,Crnkić može da dijagonalno dođe u sporazumu sa Arežinom pred šesnest a Arežina da ide uz lijevu stranu šesnesterca i zbuni protivničkog desnog beka.Suština je osloboditi igača viška koji bi imao šansu da poentira.Isto tako Crnkić i Arežina mogu zamijeniti uloge pa da Crnka ide svojom ,lijevom stranom a Arežina zakoči na šesnest ili uđe u unutra i čeka loptu.
- Tad se lopta od strane Efeta daje povratno igraču koji je najslabije markiran..
Naravno sljedeći put mogu zamijeniti uloge pa da Nukić ide uz aut liniju.Tako i lijevom stranom jer bili bi čitliivi ako bi to bila samo jedna strana.
Ovo su kontre ili polukontre a teže je to igrati na postavljenu odbranu protivnika.
Uglavnom biće kako Balja rekne.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 07 jan 2020, 22:26

Ono što pada u oči je da je Nukić" progledao "od kako je Baljić Efeta premjestio na lijevog beka.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 08 jan 2020, 11:05

Mene trenutno samo interesuje dal ce kada krajem ove ili pocetkom slijedece sedmice krenu pripreme Kostic i Mitrovic trenirat sa ostatkom ekipe ili negdje sa strane (ili nikako)...
Ako budu sa ostatkom ekipe onda mozda i nece biti dodatnih pojacanja, ako ne - onda ocekujem jos neko pojacanje...

Ne svidjaju mi se opcije koje imamo na bekovskim/krilnim pozicijama.
Ima mozda brojcano dovoljno igraca, ali nema dovoljno dokazanih kvalitetnih igraca za te pozicije...
Ako se izuzme ta startna cetvorka (Efendic, Lekovic, Nukic i Crnkic), kao rezerve ostaju: Buric (imal 100 minuta ukupno u ligi u zivotu?),
Beganovic (trudi se ali krilo nije njegova prirodna pozicija), Sarcevic (svaka cast za ono protiv Slobode, ali ostalih 50 utakmica je bio mudo) i Kovcic (jedan nastup u zivotu u premijer ligi).
Dakle pretanko ako mene pitate.

Od odlazaka jedino zalim za Terzicem, ostalo - sto se mene tice nismo na gubitku.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 08 jan 2020, 16:54

emir012 je napisao/la:
08 jan 2020, 11:05
Mene trenutno samo interesuje dal ce kada krajem ove ili pocetkom slijedece sedmice krenu pripreme Kostic i Mitrovic trenirat sa ostatkom ekipe ili negdje sa strane (ili nikako)...
Ako budu sa ostatkom ekipe onda mozda i nece biti dodatnih pojacanja, ako ne - onda ocekujem jos neko pojacanje...

Ne svidjaju mi se opcije koje imamo na bekovskim/krilnim pozicijama.
Ima mozda brojcano dovoljno igraca, ali nema dovoljno dokazanih kvalitetnih igraca za te pozicije...
Ako se izuzme ta startna cetvorka (Efendic, Lekovic, Nukic i Crnkic), kao rezerve ostaju: Buric (imal 100 minuta ukupno u ligi u zivotu?),
Beganovic (trudi se ali krilo nije njegova prirodna pozicija), Sarcevic (svaka cast za ono protiv Slobode, ali ostalih 50 utakmica je bio mudo) i Kovcic (jedan nastup u zivotu u premijer ligi).
Dakle pretanko ako mene pitate.

Od odlazaka jedino zalim za Terzicem, ostalo - sto se mene tice nismo na gubitku.
Ne može Mitrović još ,kod njega su otišli ligamenti.Kostići sada trenira a po našem razgovoru koji sam ovdje citirao on počinje zvanično akoBogda s prozivkom.

--------..........
"Ivan Kostic
Veliki pozdrav.. Nisu mi stavljali nista novo,samo je izvadjeno ovo sto je smetalo.. Ja vec lagano treniram,za 20-ak dana cu doci u Tz i krenuti sa jacim vezbama sa nasim profesorom Jaskom.. A na teren ako Bog da od Januara bi trebalo.. Sve zavisi od mog organizma sada.."

"Ivan Kostic
Hvala vam puno sto brinete i pitate za moje zdravlje.. Ja sam takav covek,ja volim da su svi srecni i da nema mrznje medju nama.. Ako Bog da sledeci je Partizan da dodje kod nas u Tuzlu.. A sto se mog zdravlja tice kako Bog da,ja sam glavu pripremio na sve,ali ja znam da cu se vratiti."
-----------..........

Burić je zaslužio više minutaže.Evidentno je da malac napreduje.Drugo krilo Budo nije adekvatna zamjena .
Ako bude hrabrosti kod Baljića i Muratovića u šta sumnjam ,Kovčić bi mogao ulazeći u igru polako krenuti na svom putu do prvotimca..
Kad kažeš" Kovčić jedan nastup," koga prozivaš? Trenere ili Kovčića?
I još, ne možemo mi još imati svih 22 igrača iste kvalitete.Nije nam sad to potrebno jer bi koštalo . Vjeruj da nije vrijeme nama da se zalijećemo u vrh lige.TEK SMO DRUGU SEZONU U PL.POLAKO, GODINU PO GODINU.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 08 jan 2020, 22:39

EVO GA I VEDIN KULOVIĆ.DESNO - LIJEVO KRILO I ŠPIC.(GOŠK)
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 09 jan 2020, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 jan 2020, 10:47

"tuzla1983"
"Sad se postavlja pitanje koliko je pametno Nukića gurati naprijed jer njemu očigledno više odgovara kada ispred sebe ima puno prostora, bolje reći pozicija desnog beka - što smo i vidjeli zadnjih utakmica. Međutim, u toj varijanti je pitanje šta sa Efetom koji je silom prilika gurnut na lijevog beka."

OVAJ KULOVIĆ ĆE OSTAVITI NUKIĆA NA BEKU .IMA JAK DIJAGONALNI ULAZAK U ŠESNEST I NE ASISTIRA NEGO ŠUTA.
NARAVNO ,NUKIĆ ĆE I KAO BEK DOLAZITI DO ŠESNESTERCA, MOŽE SE U (POLU)KONTRI UDVOJITI SA KULOVIĆEM.
SAD SE PITAM ,GDJE ĆE EFENDIĆ?

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 09 jan 2020, 13:55

tuzlac je napisao/la:
08 jan 2020, 16:54

Burić je zaslužio više minutaže.Evidentno je da malac napreduje.Drugo krilo Budo nije adekvatna zamjena .
Ako bude hrabrosti kod Baljića i Muratovića u šta sumnjam ,Kovčić bi mogao ulazeći u igru polako krenuti na svom putu do prvotimca..
Kad kažeš" Kovčić jedan nastup," koga prozivaš? Trenere ili Kovčića?
Ne krivim nikog, samo kazem da je tesko ocekivati od tako mladih i neiskusnih igraca da budu na zeljenom nivou ako je cilj borba za vrh tabele.

Treneri su s njima svaki dan pa bi oni trebali da mogu procjenit na koga se moze racunat i u kojoj mjeri, ja ne mogu nista zakljucivati o Buricu ili Kovcicu jer ih nisam dovoljno gledao.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 09 jan 2020, 14:05

Ako dolazi Kulović onda bi to trebalo biti značajno pojačanje.Radi se o brzom i kvalitetnom igraču,dobrom realizatoru.Pratio sam njegove igre u Gošku i on i Ramić bili su dobar i efikasan tandem.U formaciji to bi sad moglo da znači i da na krila idu Crnkić i Kulović a da Nukić ostane na beku. :thumbup:

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 09 jan 2020, 14:43

tuzlac je napisao/la:
09 jan 2020, 10:47

"tuzla1983"
"Sad se postavlja pitanje koliko je pametno Nukića gurati naprijed jer njemu očigledno više odgovara kada ispred sebe ima puno prostora, bolje reći pozicija desnog beka - što smo i vidjeli zadnjih utakmica. Međutim, u toj varijanti je pitanje šta sa Efetom koji je silom prilika gurnut na lijevog beka."

OVAJ KULOVIĆ ĆE OSTAVITI NUKIĆA NA BEKU .IMA JAK DIJAGONALNI ULAZAK U ŠESNEST I NE ASISTIRA NEGO ŠUTA.
NARAVNO ,NUKIĆ ĆE I KAO BEK DOLAZITI DO ŠESNESTERCA, MOŽE SE U (POLU)KONTRI UDVOJITI SA KULOVIĆEM.
SAD SE PITAM ,GDJE ĆE EFENDIĆ?
Dobro je imati više konkurencije. Malo pogledah ovaj snimak ne izgleda loš. Nasuprot, možda bude pravo rješenje. E sad gdje će ko i kako ostaju pripreme. Imamo mi i KUP sve će se to dešavati brzo, kartoni nedo bog povrede itd.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 jan 2020, 19:12

"tuzla1983"
"Dobro je imati više konkurencije. Malo pogledah ovaj snimak ne izgleda loš. Nasuprot, možda bude pravo rješenje. E sad gdje će ko i kako ostaju pripreme. Imamo mi i KUP sve će se to dešavati brzo, kartoni nedo bog povrede itd."

Mani sad vrdanja.Kazuj šta ćemo sa Efendićem?
Dobro kapitensku ćemo mu skinuti i jer je on zamjenik kapitena.Kostić je naš kapiten to nismo zaboravili.
On če biti dvojnik -rezerva Nukiću to je za očekivati.
Dolaskom Lekovića, Kovčić je postao dvojnik-rezerva na lijevom boku. tako da tamo nema mjesta Efetu jer imamo i ovaj limit 3 igrača U-21 .Desno Kulović -(.......?),lijevo Crnkić-Burić.Sredina Arežina-Beganović.Špic Ubiparip - Ramić.
Kulović nam nema kvalitetnog dvojnika -rezerve .???
Ovo pišem zato što je potegnuto pitanje 22 igrača.Dakle svaka pozicija u timu i dva ravnopravna igrača na toj poziciji.
Pa eto ovo je sad što je , a na ljeto opet prestrojavanje i jačanje Ekipe koliko to tržište dozvoljava.

Ja bih volio kad bi Husić noćas završio posao sa Zakarićem, da se razumijemo.Čovjek je čistih papira a malo je u dešperatu .
Grehota je ne nazvati ga.
Daj tražite

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VivaLaLiberta i 9 gostiju.