FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kenjate ko foke hahahah..Sta ste nalozili na kanarinca,lafo on ima info hahahah...Govorio kako ce doci trener koji je BABO,a dosao Marinovic..otkad je on babo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa babo je za one sto su bili u opticaju, realno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Svim navijačima FK Sarajevo, svima koji slave i svim ljudima dobre volje: Mir božji - Hristos se rodi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
to se slažem,amypitar je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:22
Ma sumnjam da je Martinovic tek tako napustio repku ,da nije imao garancija i lovu za pojacanja.Nije sigurno uletio tek tako,da se ofrira i da dobije nogu za pola godine.
I uprava je svjesna da im opstanak zavisi od titule.Vidjet cemo do pocetka priprema,a i prvenstva kakav cemo igracki kadar imati.
Ja se nadam iz ovog gore navedenog da znaju sta rade,i da cemo imati ekipu za titulu.
i sigurno da ima veći budžet nego Kešoljub
međutim imao je i taj bivši pa su doveli šta su doveli, treba i znat dovest jbg....
najviše me brine ova redaljka i nabrajanje svih mladih igrača ikad, dobro ako možemo šarnut nekog iz te generacije odlično, međutim na posudbu ne bi više nikog mladog....mi mlade igrače imamo svoje koje treba stavit u izlog, a u izlog mogu samo pored iskusnih i prekaljenih znalaca i majstora....ne može 10-toro 20godišnjaka u prvih 11 biti i očekivati nešto da naprave, pa više iskustva imaju naši akademci u osvajanju trofeja i kakav je pristup pod pritiskom od tih koji bi došli gdje su većina igrala(ako su i to) po klubovima koji se ne bore nizašta...
znači po 2 za svaku poziciju a idealno 1 senior dobar a prva zamjena mladi igrač...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko za javnost znaci kad klub nekom ispodprosjecnom dijetu da kapitensku, to onda malo mediji napumpaju, 2-3 solidne utakmice i eto ga, Sarajevo zainteresovano 

Kakav ba ljudi beganovic sta vam je...
Kakav ba ljudi beganovic sta vam je...
NEMA NAZAD
Ma Kesoljub mi je dovodio,i tjerao igrace mimo svih logika,pa razne probe probe itd.Najvecu gresku je napravio sa Crepuljom,pa onda je tjerao neke inate,dok haos nije napravio.Denchi je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:35to se slažem,amypitar je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:22
Ma sumnjam da je Martinovic tek tako napustio repku ,da nije imao garancija i lovu za pojacanja.Nije sigurno uletio tek tako,da se ofrira i da dobije nogu za pola godine.
I uprava je svjesna da im opstanak zavisi od titule.Vidjet cemo do pocetka priprema,a i prvenstva kakav cemo igracki kadar imati.
Ja se nadam iz ovog gore navedenog da znaju sta rade,i da cemo imati ekipu za titulu.
i sigurno da ima veći budžet nego Kešoljub
međutim imao je i taj bivši pa su doveli šta su doveli, treba i znat dovest jbg....
najviše me brine ova redaljka i nabrajanje svih mladih igrača ikad, dobro ako možemo šarnut nekog iz te generacije odlično, međutim na posudbu ne bi više nikog mladog....mi mlade igrače imamo svoje koje treba stavit u izlog, a u izlog mogu samo pored iskusnih i prekaljenih znalaca i majstora....ne može 10-toro 20godišnjaka u prvih 11 biti i očekivati nešto da naprave, pa više iskustva imaju naši akademci u osvajanju trofeja i kakav je pristup pod pritiskom od tih koji bi došli gdje su većina igrala(ako su i to) po klubovima koji se ne bore nizašta...
znači po 2 za svaku poziciju a idealno 1 senior dobar a prva zamjena mladi igrač...
Ovde se vidi da Marinovic drzi konce,pokusava dovesti igrace koje zna,koji mu trebaju,a posebno ove momke U 21.
Mnogo mi ovo na prvu bolje i ozbiljnije djeluje,al utakmice i prvenstvo ce pokazati ,koliko ce dobro igracki kadar napraviti.
ma nije mu Crepulja greška toliko kolika je nedovođenje destruktivca poslije ozljede Stanoje(a Adukor već otišao)....tu je sam sebe upucao....sve druge su pozicije doveli a to je ključ bio, kičma, osigurač iza napada....amypitar je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:57
Ma Kesoljub mi je dovodio,i tjerao igrace mimo svih logika,pa razne probe probe itd.Najvecu gresku je napravio sa Crepuljom,pa onda je tjerao neke inate,dok haos nije napravio.
Ovde se vidi da Marinovic drzi konce,pokusava dovesti igrace koje zna,koji mu trebaju,a posebno ove momke U 21.
Mnogo mi ovo na prvu bolje i ozbiljnije djeluje,al utakmice i prvenstvo ce pokazati ,koliko ce dobro igracki kadar napraviti.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da rezimiramo, sv.rsava se na Zakarica, Bilbiju, Filipovica, Arezinu...a ne valjaju Mustadenagic, Mujakic, Beganovic, Cavar...
Ko se sve naziva navijacem Mangupa Boze sacuvaj.
Musemicu zelim brz oporavak, mislim da je danas operisao zuc !
Ko se sve naziva navijacem Mangupa Boze sacuvaj.
Musemicu zelim brz oporavak, mislim da je danas operisao zuc !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Marinovic drzi konce a covjek tek dosao. Tek cemo da vidimo, kako drzi konce.Denchi je napisao/la: ↑06 jan 2020, 21:01ma nije mu Crepulja greška toliko kolika je nedovođenje destruktivca poslije ozljede Stanoje(a Adukor već otišao)....tu je sam sebe upucao....sve druge su pozicije doveli a to je ključ bio, kičma, osigurač iza napada....amypitar je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:57
Ma Kesoljub mi je dovodio,i tjerao igrace mimo svih logika,pa razne probe probe itd.Najvecu gresku je napravio sa Crepuljom,pa onda je tjerao neke inate,dok haos nije napravio.
to tek možemo vidjet kad bude vodio tekme, kako ekipa reaguje na njega, da li ga slušaju i da li se trude za njega....
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Treba dogovoriti razmjenu sa Velezom.
Sisic za Radovca
Sisic za Radovca

- RUMENIge1946
- Kontakt:
Sretan Badnji dan i BozicVenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:32Svim navijačima FK Sarajevo, svima koji slave i svim ljudima dobre volje: Mir božji - Hristos se rodi.
DankeRUMENIge1946 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 21:43Sretan Badnji dan i BozicVenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:32Svim navijačima FK Sarajevo, svima koji slave i svim ljudima dobre volje: Mir božji - Hristos se rodi.

Bujrum na rakiju

evo sta sam pisao za trenerakanarinac je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:30Do 25.12 ce biti imenovan novi trener,tri imena su opticaju,Vinko je kontaktiran ali on bi da sjedi na dvije stolice tesko ce to da ide,ima zelju da kvalifikacije mladih izvede do kraja,a isto tako je zainteresovan za Sarajevo,tesko ce to da ide,ali vidjet cemo,imaju jos dva imena ozbiljnim konbinacijama,bivsi trener dinama,on trazi mnogo novca,ali Nam ce da odluci sto se tice toga,njegovi novci,nasi uglavnom vise nista nesmiju bez Nama,a treci je najeftiniji i najzainteresovaniji ali on je rezerva,a to je Nalic.Custovic ne zeli,Jovic nije u nasim konbinacijama nikako.
Samo Sarajevo
Pridruzujem se cestitkamaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:32Svim navijačima FK Sarajevo, svima koji slave i svim ljudima dobre volje: Mir božji - Hristos se rodi.
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Sipaj eto mene uFoSte95 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 21:48DankeRUMENIge1946 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 21:43Sretan Badnji dan i BozicVenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:32Svim navijačima FK Sarajevo, svima koji slave i svim ljudima dobre volje: Mir božji - Hristos se rodi.![]()
Bujrum na rakiju![]()

Kako ne zeli Custovic kad je on nas trenerkanarinac je napisao/la: ↑06 jan 2020, 21:48evo sta sam pisao za trenerakanarinac je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:30Do 25.12 ce biti imenovan novi trener,tri imena su opticaju,Vinko je kontaktiran ali on bi da sjedi na dvije stolice tesko ce to da ide,ima zelju da kvalifikacije mladih izvede do kraja,a isto tako je zainteresovan za Sarajevo,tesko ce to da ide,ali vidjet cemo,imaju jos dva imena ozbiljnim konbinacijama,bivsi trener dinama,on trazi mnogo novca,ali Nam ce da odluci sto se tice toga,njegovi novci,nasi uglavnom vise nista nesmiju bez Nama,a treci je najeftiniji i najzainteresovaniji ali on je rezerva,a to je Nalic.Custovic ne zeli,Jovic nije u nasim konbinacijama nikako.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Doci ce jedan igrac vjerovatno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], keli, miguelramos, NazorUso, riki46 i 36 gostiju.