NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Za navijace LAL.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Naravno da će ih cijeniti, da mu nije bila all time great ekipa kao konkurencija, imao bi 7-8 prstena..
1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Isti takav respekt je SA imao za njega.Shaqa se dalo usporiti,SA je imao "orudje" za to.Kobe je bio x faktor.Perimetar igrac kakvog SA nije imao u ranim 00im,a samim time ni rjesenje kako nadomjestiti Kobejevu produkciju izvana.Parker je bio premlad,Manu je dosao tek 2003.GeriOldman je napisao/la: ↑06 jan 2020, 21:50Naravno da će ih cijeniti, da mu nije bila all time great ekipa kao konkurencija, imao bi 7-8 prstena..
Stas samo su ti i ostala stara dobra vremena
Zar nisu i od Pistonsa gubili? Nisu samo Spursi razlog.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Aleme jesil naucio pricat kad su Rocketsi zadnji put osvojili
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Rakete su uvjek relevatne, sezona-dvije boom superstar, Hayes, Moses, Hakeem, Drexler, Barkley, Pippen, Francis Tmac, Yao, Harden, Dwight, Cp, WB itd. S jednim ce ubostBosniaBoston je napisao/la: ↑06 jan 2020, 22:42Aleme jesil naucio pricat kad su Rocketsi zadnji put osvojili![]()
relevantnost>titule 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
sta fali nekad i u lutriju,ako imas viziju stvorices dobar tim i ponovo napast titulu,da Kawhi nije cudak lako bi presli preko Timovog odlaska u penziju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Navijac HOU prica o relevantnosti.
Pa pola formu se ovdje nije rodilo kad SA zadnji put nije bio u borbi za titulu.
Inace SA je bio bitan i prije Duncana(fransiza samo 3 puta u svojoj historiji propustila PO).Bice i poslije njega,ne brini ti.
Brini kako ces preziviti jos jedno prcanje ovo proljece.Proslo si bio na ivici sloma pa batali sport,vozao motor i pricao o zenama.Imam ozbiljne brige za ovo proljece,vjeruj mi.
Pa pola formu se ovdje nije rodilo kad SA zadnji put nije bio u borbi za titulu.
Inace SA je bio bitan i prije Duncana(fransiza samo 3 puta u svojoj historiji propustila PO).Bice i poslije njega,ne brini ti.
Brini kako ces preziviti jos jedno prcanje ovo proljece.Proslo si bio na ivici sloma pa batali sport,vozao motor i pricao o zenama.Imam ozbiljne brige za ovo proljece,vjeruj mi.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 07 jan 2020, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nece, dok si ziv necete igrat finale
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako si proroce, esi mi dobar?
Ma dren
Samo fakti
Samo fakti
- BuffonGigi
- Kontakt:
Protiv Pistonsa su Lakersi dobili sami sebe. Desavala se borba za prevlast, podcijenili su nevjerovatno talentovanog protivnika...i to je bilo to.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Puno uticaja ima poraz od Detroita.BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 22:49Protiv Pistonsa su Lakersi dobili sami sebe. Desavala se borba za prevlast, podcijenili su nevjerovatno talentovanog protivnika...i to je bilo to.
1. Ben čuvao 1 na 1 Shaqa i to uspješno
2. Udvajali non stop Bryanta i to Prince sa dugim rukama i Hamilton a Shaq nije mogao dominirati Bena
3. Povrijedio se Malone u 41 god a Horry otisao u SAS
4. Fox se isto povrijedio a George je bio uvijek sam i nije mogao pogoditi ništa čak je jednu tekmu Walton igrao umjesto Georgea tu su i dobili iskorostio je to sto je bio uvijek otvoren
5. Medvedenko nije mogao zamjeniti Malonea i nista protiv Rasheed Wallacea i u odbrsni i napadu, također i Fisher je bio rovit a Payton u godinama nije mogao Bilapsu ništa .
Tako je praktično bilo Kobe i Shaq sami protiv dobre ekipe stim da su Bryanta udvajali Shaq prvi put nije mogao dominirati 1.na 1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A **** told @stephenasmith that Kawhi said "someone tell LeBron stop being scared to guard me!" 
Vjerujes smithu?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 jan 2020, 22:12A **** told @stephenasmith that Kawhi said "someone tell LeBron stop being scared to guard me!"![]()
23
Pa sve i da jeste izjavio ovo, zar neko ozbiljno misli da Lebrona zanima sta ovaj prica 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.