FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlainProst
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da priupitam i ovdje:
Pomagajte. Treba mi zastita za sajbu, ona navlaka da ne mrzne sajba. Gdje mogu kupiti a da nije online prodaja?
Hvala unaprijed.
Pomagajte. Treba mi zastita za sajbu, ona navlaka da ne mrzne sajba. Gdje mogu kupiti a da nije online prodaja?
Hvala unaprijed.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da se ne mucis sa tim bezveze kupi sebi odmrzivac stakala i miran si

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Znaci nista od novajlija do kraja mjeseca. Malo ce biti sa ekipom, da li ce to biti dovoljno da se uklope?
Zna li neko kako tačno ide ovo oko članstva ?
Članstvo mi je važilo do početka ove godine ?
Članstvo mi je važilo do početka ove godine ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma ko je kvalitetan i bez dana provedenog sa ekipom bit će pojačanje, primjer je Besim Šerbečić.
Al problem je što neće takve dovest, ako uopšte šta i dovedu. Ne mogu ni ovo sačuvat i produžit što imamo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zato sam i napisao jer neki kvalitetan igrac koji bi pravio razliku od drugih klubova nece doci sigurno.BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 jan 2020, 13:24Ma ko je kvalitetan i bez dana provedenog sa ekipom bit će pojačanje, primjer je Besim Šerbečić.
Al problem je što neće takve dovest, ako uopšte šta i dovedu. Ne mogu ni ovo sačuvat i produžit što imamo.
-
- Kontakt:
Ocigledno da sam pogresno shvacen sa svojim tvrdnjama ali hajde nije ni bitno.

Da Bog da Mujakić dosao i pretvorio se u Van Dijka

-
- Kontakt:
Da li je dobro i realno da nam 3-4 kljucna igraca budu posudba igraci. Tako ce biti ako dodju Mujakic i Zinedin, vec imamo Šerbecica a spominju i Kapica.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa bit će mogućnost otkupa na kraju isteka posudbe, ne mora značit da ako nismo Kapića i Šerbečića otkupili da nećemo sljedećeg ko bude. Mjenjat će se budžetbordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2020, 14:05Da li je dobro i realno da nam 3-4 kljucna igraca budu posudba igraci. Tako ce biti ako dodju Mujakic i Zinedin, vec imamo Šerbecica a spominju i Kapica.

FK Sarajevo
Ne brinite, nismo otkupili Serbecica i Kapica, ali zato necemo ni Mujakica i Zinedina
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- RajaBa1983
- Kontakt:
ooo budala vise **** vas husrefe vise

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Hadžija, radiš li šta ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na odmoru
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko me sjećanje služi, ti si ovdje bio najaktivniji kada je pljuvanje bilo što se "očajna" ekipa sačuvala (ljeto 2018.-te). Na kraju sezone 18/19 ta "očajna" ekipa uzela duplu krunu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 jan 2020, 13:24Ma ko je kvalitetan i bez dana provedenog sa ekipom bit će pojačanje, primjer je Besim Šerbečić.

Tako da možemo očekivati da Hadžija dovede takve, a i da sačuvamo igrače

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
sva trenutna članstva su prestala važiti 31.12.2019
do 31.12.19 si mogao produžiti članstvo za 10KM na godinu(do 31.12.2020) + poklon
sada sva članstva neovisno kada ga uplatiš vrijede do 31.12. te godine - kalendarski
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 07 jan 2020, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
postoji mogućnost da Mujakić dođe kao slobodan igrač, jer bi mogao ga klub pustiti / raskinuti ugovor
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ze plan

Prozivka će biti održana u Trening centru Butmir, gdje će stručni štab obaviti sastanak sa igračima.
U četvrtak i petak, 9. i 10. januara, bit će obavljeni ljekarski pregledi, dok je prvi trening zakazan za ponedjeljak 13. januar.
Bordo tim će 17. januara otputovati u Hercegovinu, gdje će ostati do 21. januara. Tamo će odigrati i jednu prijateljsku utakmicu, a protivnik će mu biti Ljubuški. Nakon toga je planiran povratak za Sarajevo, a potom put na drugi dio priprema u Antaliju, gdje će boraviti od 29. januara do 10. februara. Raspored prijateljskih utakmica u Turskoj bit će naknadno utvrđen.
Prvotimci već treniraju individualno prema rasporedu kondicionog trenera i spremni će dočekati početak priprema za nastavak sezone.
Trenutno korisnika/ca: keli, nedimmmm1337 i 23 gosta.