Mentolu, ako si vidio da me ljudi ( poznati sportasi ) spominju u komentarima, mozda bi i skontao koliko si glup!
Ili mozda i tebe tako nasi rukometasi, fudbaleri i sl spominju, ha?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mentolu, ako si vidio da me ljudi ( poznati sportasi ) spominju u komentarima, mozda bi i skontao koliko si glup!
Kupim ja neku kucu a prve komsije mi bili covjek i zena iz krajine. Samo nas ograda dijelila. Zena bila malo seljanka ali bomba ko dzeniferka lopezDolazim ja tako jednom kuci kad kona me zove i kaze hajd KLJUKUSE komsija, evo je vrila (vrela-vruca). Volis li ti to kaze? A ja se izgubio, jer nikad do tada nisam cuo za tu rijec-kljukusa, kontam zove me da je yebem. Reko garant ona tako tepa svojoj picki
Reko volim kono, eto me za 5 minuta. Haj kaze, vaku jos nisi probo.
Trcim ja pod tus, okliznem se i razbijem se ko ckapi, ali ne hajem, reko sad cu guzit.
Ja do kone, kad mi njen muz otvori vrata. Ispuha se meni cuna ko dusica. Kaze on hajde komso cekamo te, jos je vruca
Ja se izgubio ko abdest, idem za frajerom a kontam sta se desava, reko mozda hoce hajvan da je zajedno guzimo
Kad vidim postavljen sto i tepsija sa KLJUKUSOM. Evo je kaze, nasa krajiska, hajd bujrum.
![]()
I tako ja pojedem pola tepsije kljukuse i odem kuci drqati![]()
![]()
![]()
Kad je Beduin selfije pravio sa Ronaldinhom ti si tutu gor'o da upali, jazavac mali.bosanskazvijer je napisao/la: ↑07 jan 2020, 15:11
Ili mozda i tebe tako nasi rukometasi, fudbaleri i sl spominju, ha?![]()
Cekaj, kakve veze ima Ronaldinho sa mojim jaranima?Beduin je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:12Kad je Beduin selfije pravio sa Ronaldinhom ti si tutu gor'o da upali, jazavac mali.bosanskazvijer je napisao/la: ↑07 jan 2020, 15:11
Ili mozda i tebe tako nasi rukometasi, fudbaleri i sl spominju, ha?![]()
![]()
A na gacama pozadi slika bunara
lajk
Jbg druze, nisi bio u pravo vrijeme da vidis kako Zvijer sramoti dvozube Bosnje kockastih glava, prosjecne SDA glasace.
Otisao si skoro do samog kraja,samo jos da nama obicnim smrtnicima otkrijes koji genijalac se krije iza tvog profilabosanskazvijer je napisao/la: ↑08 jan 2020, 20:19Jbg druze, nisi bio u pravo vrijeme da vidis kako Zvijer sramoti dvozube Bosnje kockastih glava, prosjecne SDA glasace.
Prde dvozubi danima lazem da znam sportase, a ljudi me svako malo spominju u komentarima i "lajkaju" moje slike na IG.
Ocit dokaz da nisam jaran sa njima, hahahaha.
Sta cu, morao sam ih utisati, jbg.
Hajde sve baljezgotine sto su danima pisali i da razumijem, ali kad rekose photoshop!?
Sljedeci put ide jos veca sramota dvozubih.
STAY TUNED FOR MORE.![]()
![]()
![]()
Promijeni profil.
Kakav profil,ovaj samo koristim
bosanskazvijer je napisao/la: ↑08 jan 2020, 20:35Gori sam ja sto dvozubom odgovaram!dzelllo je napisao/la: ↑08 jan 2020, 20:26Otisao si skoro do samog kraja,samo jos da nama obicnim smrtnicima otkrijes koji genijalac se krije iza tvog profilabosanskazvijer je napisao/la: ↑08 jan 2020, 20:19
Jbg druze, nisi bio u pravo vrijeme da vidis kako Zvijer sramoti dvozube Bosnje kockastih glava, prosjecne SDA glasace.
Prde dvozubi danima lazem da znam sportase, a ljudi me svako malo spominju u komentarima i "lajkaju" moje slike na IG.
Ocit dokaz da nisam jaran sa njima, hahahaha.
Sta cu, morao sam ih utisati, jbg.
Hajde sve baljezgotine sto su danima pisali i da razumijem, ali kad rekose photoshop!?
Sljedeci put ide jos veca sramota dvozubih.
STAY TUNED FOR MORE.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.