FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Welcome back Lendra!
Pupito87 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:37Ubosi ropapa ili ti ga poparaVeriGud je napisao/la: ↑07 jan 2020, 14:02https://www.transfermarkt.com/prosper-k ... ler/358755 ????
https://www.transfermarkt.com/ropapa-me ... ler/399705
Kako on zaluta kod nas?Pupito87 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:37Ubosi ropapa ili ti ga poparaVeriGud je napisao/la: ↑07 jan 2020, 14:02https://www.transfermarkt.com/prosper-k ... ler/358755 ????
https://www.transfermarkt.com/ropapa-me ... ler/399705

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ljoze sviđa mi se kako si predstavio Lemdru na društvenim mrežama
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hvala, brate.
Vidi li se napredak?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
i od mene idu sve pohvale. fakat svaka cast
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Asharak za precednika skupstine, od mene ima glas. To je kapacitet za velike domete.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
jel istina da dolazi amidzin mali kod nas? ( mislim da kontas na kojeg mislim )irfo je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:33Kakvi pacenici FUJ!mohikanac12 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:11
Ovom prilikom bih doticnog i ostale zamolio da ne pisu Franjicu kako ce svi trenutni uskoro biti bivsi, da se raspadamo i nemamo para, jer nam momak nije interesantan pa ga peglate bez razloga. Hvala.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- mohikanac12
- Kontakt:
Pisu li jos oni sto su dan prije Veleza objavili da nema plata?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ove su mu najjace, ne smijem reci. Od koga ziv bio ne smijes? 

Likovi pisu u tajnim kodovima na forumu

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma niđe veze matere mi, cuj ne smijem reci. Ako si nesto nacuo od labudova napises pa makar i promasio, a ne ove fore.. Amar ne zna pola ovih sto ste ih doveli da postoje uopce.. 
Da je dovesti Tinkija Vinkija. To bi bilo top.
Novi Brkovićev intervju u vezi krova na istoku i neke novosti oko juga:
Brković: Krov na istočnoj tribini donosi brojne pogodnosti za navijače
Na stadionu Grbavica, domu Fudbalskog kluba Željezničar, u toku je postavljanje konstrukcije krova na istočnoj tribini.
Navijači "plavog" kluba tako će narednu polusezonu, u kojoj će se njihovi ljubimci boriti za titulu prvaka BiH, gledati u dosta boljim uslovima, barem kada su u pitanju vlasnici desetogodišnjih ulaznica i oni koji imaju pristup novoizgrađenom dijelu stadiona.
Kako je kazao generalni sekretar kluba Faruk Brković, radovi u vrijednosti oko 800.000 KM počeli su 25. novembra prošle godine i bit će završeni krajem ovog mjeseca.
- Planiramo u proljetni dio prvenstva ući s natkrivenom istočnom tirbinom. Novčana sredstva je obezbijedila UEFA, a projekt će našim navijačima donijeti novi ambient i komfor, igrači će osjetiti bolju atmosferu jer će stadion biti dosta akustičniji. Navijači će biti zaštićeni od padavina i sigurno je da ih očekuje novi ugođaj na stadionu - rekao je Brković u izjavi za Fenu.
Željezničar neće stati na ovom projektu. Naime, kada se završi krov na istočnoj tribini, klub namjerava započet projekt postavljanja fasade na sjevernu tribinu, a zatim će se okrenuti najvećem projektu do sada - rekonstrukciji južne tribine.
- Početak radova na južnoj tribini nije još uvijek određen, ali mi očekuje da bi to mogao biti septembar ove godine. Pred kraj 2019. godine obavili smo nekoliko razgovora s Vladom KS, Općinom Novo Sarajevo i predstavnicima Grada Sarajevo. Svi su iskazali interes da nam pomognu u ovom projektu, ali još uvijek nismo ništa zvanično potpisali - objasnio je generalni sekretar FK Željezničar.
Kako je kazao, projektom je planirano da nova južna tribina s oko 5.000 sjedećih mjesta, po uzoru na sjevernu, bude odaljena od terena pet do šest metara, što će sigurno doprinijeti ugođaju i atmosferi na stadionu. Konstrukcija postojeće južne tribine će ostati kao zaštita od klizišta s obližnjeg brda, a ispod tribine će se graditi parking.
- Bit će to jednostavna navijačka tribina s takozvanim kopom koji će našim najvatrenijim navijačima omogućiti da naprave još bolju atmosferu na stadionu. Neće to biti megalomanski projekt, sve će se kao i do sada raditi u duhu stadiona Grbavica - zaključio je Brković.
Po završetku svih ovih projekata Grbavica će i dalje ispunjavati 3. kategoriju FIFA-inih propozicija jer su za dostizanje 4. kategorije potrebna ulaganja u zapadnu tribinu, gdje bi se morao povećati broj mjesta za novinare i fotoreportere, potrebno je povećati broj parking mjesta te napraviti niz dodatnih korekcija i ulaganja.
Imate na SK kako nas čuveni trener Janez drsko pobjeđuje Salke 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
To je onaj sto si mi pisao o njemu u pp?
Uh on bi bio strasno pojacanje,steta sto ne smijem reci ko je inace cu snositi velike posljedice

Kakav bolan pp, o cemu ti?