FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sudeci po klipovima, ovaj Jovanovic izgleda bas bas pametan stoper. To me raduje da konacno neko igra mozgom u zadnjoj liniji.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sad sam pokušo sastaviti moguci prvi tim na proljeće, jednostavno nisam mogo, pocela mi ruka drhtati, jer jednostavno Štilić, Lendrić, Zec, pa eventualno Jovanović, Zakarić, Sušić, Obradović i ko sve ne, previše je što jest jeste, jbt šampionska ekipa u najavi, još kad Babuka posloži sve 
MIHAJLOVIĆ !
Polako pusti nas euforije,za obradovica koliko ja znam nigdje veze a sto se tice Zeca izgleda da se povrijedio i to teze.Radmilo87 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 20:28Sad sam pokušo sastaviti moguci prvi tim na proljeće, jednostavno nisam mogo, pocela mi ruka drhtati, jer jednostavno Štilić, Lendrić, Zec, pa eventualno Jovanović, Zakarić, Sušić, Obradović i ko sve ne, previše je što jest jeste, jbt šampionska ekipa u najavi, još kad Babuka posloži sve![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba praviti ekipu sa onim sto trenutno imamo. Sve ostalo je plus .
Veca
Sinisa,Kemo,Aco,Pavic
Dado, Meša
Ermin, Štila, Veseli
Lendric
Klupa: Eric, Stanic, Bojo, Mule, Zaim, Mehic, Subasic, Ramovic, Zeric
Onako na prvu respektabilno, ali fali nam jos: RB, stoper, RW i špic
Veca
Sinisa,Kemo,Aco,Pavic
Dado, Meša
Ermin, Štila, Veseli
Lendric
Klupa: Eric, Stanic, Bojo, Mule, Zaim, Mehic, Subasic, Ramovic, Zeric
Onako na prvu respektabilno, ali fali nam jos: RB, stoper, RW i špic
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Stoper mora još jedan doći, đećemo sa dva stopera J*** ti rasol 
I krilo...mada braćo ne lupajmo glavom, par poziva iz suncem okupanog Burj Khalife i Amar znaju
I krilo...mada braćo ne lupajmo glavom, par poziva iz suncem okupanog Burj Khalife i Amar znaju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
3 stopera dolaze
Jer nam se moze
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
samo dok braco izrovi na TM-u, ne mora više sumnjati u nas nakon ovog
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidis kako su odmah krenula pojacanja cim smo ja i braco zakopali ratne sjekire i osnovali zajednicku menadzersku agenciju za dovodjenje igraca
Povrijedio se na holiday market dok je klizoKANA je napisao/la: ↑07 jan 2020, 20:35Polako pusti nas euforije,za obradovica koliko ja znam nigdje veze a sto se tice Zeca izgleda da se povrijedio i to teze.Radmilo87 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 20:28Sad sam pokušo sastaviti moguci prvi tim na proljeće, jednostavno nisam mogo, pocela mi ruka drhtati, jer jednostavno Štilić, Lendrić, Zec, pa eventualno Jovanović, Zakarić, Sušić, Obradović i ko sve ne, previše je što jest jeste, jbt šampionska ekipa u najavi, još kad Babuka posloži sve![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nego ima li mjesta u tim menadzerskim agencijama da budem skaut, volontirao bi?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bogami se ne zajebavam jel iko cuo da se Zec povrijedio?ne mislim na lobotomceBezideja je napisao/la: ↑07 jan 2020, 21:18Povrijedio se na holiday market dok je klizoKANA je napisao/la: ↑07 jan 2020, 20:35Polako pusti nas euforije,za obradovica koliko ja znam nigdje veze a sto se tice Zeca izgleda da se povrijedio i to teze.Radmilo87 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 20:28Sad sam pokušo sastaviti moguci prvi tim na proljeće, jednostavno nisam mogo, pocela mi ruka drhtati, jer jednostavno Štilić, Lendrić, Zec, pa eventualno Jovanović, Zakarić, Sušić, Obradović i ko sve ne, previše je što jest jeste, jbt šampionska ekipa u najavi, još kad Babuka posloži sve![]()
![]()
- Nastrojeni
- Kontakt:
Povrijedio se na traci za trčanje, opet mišić.
Ko je Jovanović?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Istu informaciju imam
- Nastrojeni
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Steta bas, ja ga vidio nosi nogu u rukama. Tuga.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
De ba mojne se zezati sa tim. Mozete fakat naslutit neku povredu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.