inace svaka cast gejlijama za onu pjesmu na kraju
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Devila pa sto ne ides s bracom da navijas ?
Valjda jeste,ali u zadnje 4 godine nisu sigurno.Mačor je napisao/la:Da pitam da li je vas Rad ikad pobijedio?
Nesto bas citam o vasoj ligi i ne mogu da nadjem pobjedu Rada protiv vas!
@FKS brate smoren sam vise od ultra fazona,bio sam na severu nekih 6-7 godina, zadnja tekma na severu Marakane mi je bila protiv Rangersa u kval.za LP,do tada nisam isao na mozda 5-6 gostovanja u ligi,a nisam nesta preterano propustio i inostranstvo.Od tada sam mozda bio 2x na JNA,i jednom u NS i to je to,mozda ponovo nekada odem ali me vise ne privlaci to cimanje,sada mi to brat radi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Danas nas ocekuje novi mec.Protivnik nam je uvek neugodni u ligi Borac.Borac je jedan od "onih" timova tako da cemo morati ozbiljno zapeti.Nece ovo biti ni blizu utakmica kao nedavno u kupu kada smo ih sa 4 komada poslali nazad u Cacak.Prvo bih zeleo da pozdravim nasu dragu i pametnu upravu koji su stavili da se tekma igra 21.novembra.Dabogda vise niti jednom neotisli ni na jednu tekmu majku im lopovsku,sve rade u cilju da ovakav fudbal gleda sto manje gledalaca,a onda kada vide da i tako bude prosek 10000+ onda ce da se hvale da su uspeli da vrate publiku na stadione.
Sto se tice utakmice prosle godine je kraj Morave vidjena jedna antipropaganda fudbal,jedan fudbal koji se ne vidja ni na petoligaskim terenima,ovaj put nece biti tesko biti bolje od te utakmice.u kupu smo ih pojeli sa 4:0 te se nadam da ce tako biti i danas.Za nas nece igrati Reljic zbog crvenog na Banjici te Paja zbog zutih kartona.To su vec dva odsustva u odbrani.Koliko sam video da je Kristic rekao da e umesto njih na teren Mikic i Ignjatijevic.Vezni red ce da dozivi korekcije tako da cemo da gledamo Kadua-Milovanovica,Koromana i Savia,a u napadu bi trebalo da su Kaludjerovic i Trifunovic.Na papiru ne izgleda lose ali u stvanosti itekako lose.
Sto se tice Borca sigurno nece igrati njihov najbolji igrac Dmitrovic ima crveni te ce da pauzira,a od ostalih igraca treba se obratiti paznja na Kamberovica,malog Knezevica,Stojceva,Washington nebi trebao predstavljati problem jer je na zemlji los,a u skoku ocajan sa obzirom na visinu.
Borac u zadnjih 5 kola dva neresena od po 0:0 protiv Indjije i Spartaka kuci te porzi od Rada na Banjici 3:1,Vose u NS 4:0,i Smedereva kraj Morave 0:1,sto znaci da su u ocajnoj formi koja ce se nastaviti i danas.
Vec sam rekao s obzirom da je danas 21.novembar i tekma od 18:00 skeptican sam po pitanju posete teko da ocekujem maksimalno 8000,nadam se da cu da pogresim i da ce doci vise ali tesko.
Vreme je trenutno lepo nekih 17-18 C suncano,tako da bi veceras moglo biti oko nekih 14-15 C sto je odlican uslov za igru.
Prenosa koliko sam video nema nigde.
Dragan Pixi Stojkovic kao trener osvojio sa Nagojom Japansku ligu, pa koristim priliku na ovom podforumu da mu od srca cestitam...
Bravo Pikseto!!!
Aaah, kakav je to igrac bio..., pa i direktor... Vrati se nazad, potreban si Zvezdi.
PS: Ono sto Wengeru nije poslo od ruke, Pixi vec u drugoj trenerskoj godini uze.
Bravo Pikseto!!!
Aaah, kakav je to igrac bio..., pa i direktor... Vrati se nazad, potreban si Zvezdi.
PS: Ono sto Wengeru nije poslo od ruke, Pixi vec u drugoj trenerskoj godini uze.
U prepoznatljivom stilu pobeda protiv Borca od 2:0.Opet smo igrali mrljavo bez puno fudbalskih akcija te sa kurcoboljom vecine igraca.
Po dobrom vremenu za fudbal i po mojoj proceni 7-8000 navijaca,ocekivano manja poseta no obicno Borac je pokazao da ne zeli iskljucivo odbranu te pokusavaju preko Antica mislim ali Stamenkovic brani.Prvih 20-ak minuta nismo povezali dva pasa,Borac igra odlicno i nedozvoljava nam kombinovanje na sredini.Tek u 20 minuti Kaludjerovic pokusava ali mu Milojevic lepo brani sut.
Posle toga jedan opasan napad Borca,Mikic rusi Knezevica ali sudija ne svira penal,moje neko misljenje je da Knezevic nije onako pao,jer je 50% gluma,vec da je samo pao po inerciji sviran bi penal,ovako je to izgledalo kao simuliranje ali stoji da ga je Mikic udario.Oko 30.minute ponovo Knzevic leti pored Ignjatijevica centrira ali niko od "Zebri" ne stize do lopte.
U 39.minutu prva akcija Zvezde,Koki je prosao lagano po strani odigrao za Kadua koji iz prve sutira i matira Milojevica za slavlje na tribinama.Posle toga pokusava Ignjatijevic ali preko gola i tako se zavrsava poluvreme.
Drugo poluvreme nastavljamo kako smo priveli kraju prvo u nekom naletu ali na asistenciju Kadua Kaludjerovic sutira u golmana Borca.U 56.minutu nesta sto se retko vidja,ovo ide u rubriku verovali ili ne,Milovanovic je vukao loptu dobrih 15-ak metara i sa nekih 25-26 metara sutirao i pocepao mrezu Milojevica,stvarno trenutak za pamcenje da je Deki potrcao 30-ak metara.
Nakon toga poznata kurcobolja i nezainteresovanost te se ulazi u mirni deo tekme.Na jedan centarust Mikica lopta pogudja u ruku jednog igraca Borca nisam video ko je to ali sudija ne svira,bilo je ovo slobodno sudijsko uverenje i treba postovati.NO u 80.minutu se moralo svirati Kadu je oboren od strane mislim Marica ali sudija to nije video,ovo je mozda najcisti od 3 penala koja su se mogla svirati danas.Tek pred kraj utakmice Stojanovic pokusava za Borac ali nema gola.
Stamenkovic Zagrejao je rukavice u nekoliko navrata no nista ozbiljnije
Mikic U 2-3 navrata ispadao je amater pored igraca Borca ali solidno sve u svemu no mora mnnogo bolje ako misli menjati Paju.
Tosic Igrac utakmice u paru sa Adyem odlicno igra i mnogo bolji je kao stoper nego kao bek
Ignjatijevic Ja stvarno ne znam njegovu ulogu u timu,sve je samo ne levi bek i on je ispadao amater kao i obicno.
Ady Nije bio na svome nivou ali opet jedan od boljih na terenu
Milovanovic Ni on sam ne zna sta od (ne)radi na terenu.Osim gola bilo je to kretanje na nivou nedeljne setnje zemunskim kejom,kakav amaterizam i kurcobolja.Zelim mu brz mut u Lans.
Koroman Njegov potez i znanje je resilo mec,ko zna sta bi bilo da nije njegove lopte za Kadua u 40.minutu,gledali bi mucenje a svi znamo sta to znaci.
Isah Imao je i boljih izdanja
Kadu zna on mnogo bolje,dao gol ali ostalo jedna velika 0.
Trifunovic Mnogo bolji kada udje sa klupe,jedna velika 0,spetljao se u jednom lepom napadu kod 0:0.
Kaludjerovic Nije imao lopti tek nekoliko pokusaja koji su stavili na muke Milojevica
Savio Malo nesta pokusao kako je usao u igru
Bogdanovic Ne znam da li je dotakao loptu nakon ulaska u igru.
Vesovic Uneo je malo zivosti ulaskom ali slabo.
Iznervirao me Kristic malo sa svojim shvatanjem igre da ne daje klinicima priliku da igraju Lazovicu,Srnicu,Spajicu u trenucima kada to moze vec moraju da igraju razni Bogdanovici,milovanovici,Brigeli,Kadui...
Po dobrom vremenu za fudbal i po mojoj proceni 7-8000 navijaca,ocekivano manja poseta no obicno Borac je pokazao da ne zeli iskljucivo odbranu te pokusavaju preko Antica mislim ali Stamenkovic brani.Prvih 20-ak minuta nismo povezali dva pasa,Borac igra odlicno i nedozvoljava nam kombinovanje na sredini.Tek u 20 minuti Kaludjerovic pokusava ali mu Milojevic lepo brani sut.
Posle toga jedan opasan napad Borca,Mikic rusi Knezevica ali sudija ne svira penal,moje neko misljenje je da Knezevic nije onako pao,jer je 50% gluma,vec da je samo pao po inerciji sviran bi penal,ovako je to izgledalo kao simuliranje ali stoji da ga je Mikic udario.Oko 30.minute ponovo Knzevic leti pored Ignjatijevica centrira ali niko od "Zebri" ne stize do lopte.
U 39.minutu prva akcija Zvezde,Koki je prosao lagano po strani odigrao za Kadua koji iz prve sutira i matira Milojevica za slavlje na tribinama.Posle toga pokusava Ignjatijevic ali preko gola i tako se zavrsava poluvreme.
Drugo poluvreme nastavljamo kako smo priveli kraju prvo u nekom naletu ali na asistenciju Kadua Kaludjerovic sutira u golmana Borca.U 56.minutu nesta sto se retko vidja,ovo ide u rubriku verovali ili ne,Milovanovic je vukao loptu dobrih 15-ak metara i sa nekih 25-26 metara sutirao i pocepao mrezu Milojevica,stvarno trenutak za pamcenje da je Deki potrcao 30-ak metara.
Nakon toga poznata kurcobolja i nezainteresovanost te se ulazi u mirni deo tekme.Na jedan centarust Mikica lopta pogudja u ruku jednog igraca Borca nisam video ko je to ali sudija ne svira,bilo je ovo slobodno sudijsko uverenje i treba postovati.NO u 80.minutu se moralo svirati Kadu je oboren od strane mislim Marica ali sudija to nije video,ovo je mozda najcisti od 3 penala koja su se mogla svirati danas.Tek pred kraj utakmice Stojanovic pokusava za Borac ali nema gola.
Stamenkovic Zagrejao je rukavice u nekoliko navrata no nista ozbiljnije
Mikic U 2-3 navrata ispadao je amater pored igraca Borca ali solidno sve u svemu no mora mnnogo bolje ako misli menjati Paju.
Tosic Igrac utakmice u paru sa Adyem odlicno igra i mnogo bolji je kao stoper nego kao bek
Ignjatijevic Ja stvarno ne znam njegovu ulogu u timu,sve je samo ne levi bek i on je ispadao amater kao i obicno.
Ady Nije bio na svome nivou ali opet jedan od boljih na terenu
Milovanovic Ni on sam ne zna sta od (ne)radi na terenu.Osim gola bilo je to kretanje na nivou nedeljne setnje zemunskim kejom,kakav amaterizam i kurcobolja.Zelim mu brz mut u Lans.
Koroman Njegov potez i znanje je resilo mec,ko zna sta bi bilo da nije njegove lopte za Kadua u 40.minutu,gledali bi mucenje a svi znamo sta to znaci.
Isah Imao je i boljih izdanja
Kadu zna on mnogo bolje,dao gol ali ostalo jedna velika 0.
Trifunovic Mnogo bolji kada udje sa klupe,jedna velika 0,spetljao se u jednom lepom napadu kod 0:0.
Kaludjerovic Nije imao lopti tek nekoliko pokusaja koji su stavili na muke Milojevica
Savio Malo nesta pokusao kako je usao u igru
Bogdanovic Ne znam da li je dotakao loptu nakon ulaska u igru.
Vesovic Uneo je malo zivosti ulaskom ali slabo.
Iznervirao me Kristic malo sa svojim shvatanjem igre da ne daje klinicima priliku da igraju Lazovicu,Srnicu,Spajicu u trenucima kada to moze vec moraju da igraju razni Bogdanovici,milovanovici,Brigeli,Kadui...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sto komadante ?
Osivac Delija,najbolje pitat "Torcidu" i "BBB" ko je on.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto komadante ?
Momak koji je nosio Delije,pod njegovim vodstvom bilo je svega i svacega,momak koga su cenili svi,koga su Delije postovale kao oca.
Nazalost preminuo je nekidan posle teske bolesti,ali njegov trag ostace vecan.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Reko da nije bio u vojsci cetnickoj
RIP Zelja
RIP Zelja
Jasta je bio u vojsci cetnickoj... Vidjeniji cetnik, do smrti je sanjao veliku granicu. Arkanov "tigar", Draskovicev ravnogorac (cetnik)-kao i citava prva ekipa Delija. Veteran HR-BiH ratista.Samo F.K.S !! je napisao/la:Reko da nije bio u vojsci cetnickoj![]()
RIP Zelja
Tacno je i to da je jedan od osnivaca Delije Sever.
Jeste bio sve sto kazes ali nije bio komadant
,nego samo major koliko sam ja upoznat.
No nevezano za to ljudska gromada,to se ne moze opisati kakav je to covek bio,imao sam tu cast da ga upoznam nekoliko gostovanja van granica smo zajedno bili,ali najteze mi je bilo gledati Zelju kada smo isli u Zapresic.
Moj cale ga je poznavao tu su negde i generacija i prica mi da je uvek j branio mladje nikada nije dao da se bez razloga digne ruka na njih,ko god nije smeo nista da uradi on je bio prvi.
Jedan od najvaznih ljudi u istoriji Delija,koji je najzasluzni gde smo sada.
Dokaz kolika je to bio gromada od coveka je i njegova sahrana u cetvrtak u Vrcinu gde mi je pravo zao sto nisam otisao,nisam uopste bio u Bg.Preko 1000 ljudi je doslo da poslednji put pozdravi coveka.Ne verujem da ce vise igde biti takva sahrana za mladog coveka koji uopste nije bio javna licnost vec sasvim obican covek,skroman idol mladjih generacija.
Veoma mi je drago kada sam jutros procitao da su G40+ ostavili citulju i ne samo oni nego mnoge navijacke grupe jer on nije samo legenda severa,nego legenda citavog navijackog pokreta sirom Jugoslavije.

No nevezano za to ljudska gromada,to se ne moze opisati kakav je to covek bio,imao sam tu cast da ga upoznam nekoliko gostovanja van granica smo zajedno bili,ali najteze mi je bilo gledati Zelju kada smo isli u Zapresic.
Moj cale ga je poznavao tu su negde i generacija i prica mi da je uvek j branio mladje nikada nije dao da se bez razloga digne ruka na njih,ko god nije smeo nista da uradi on je bio prvi.
Jedan od najvaznih ljudi u istoriji Delija,koji je najzasluzni gde smo sada.
Dokaz kolika je to bio gromada od coveka je i njegova sahrana u cetvrtak u Vrcinu gde mi je pravo zao sto nisam otisao,nisam uopste bio u Bg.Preko 1000 ljudi je doslo da poslednji put pozdravi coveka.Ne verujem da ce vise igde biti takva sahrana za mladog coveka koji uopste nije bio javna licnost vec sasvim obican covek,skroman idol mladjih generacija.
Veoma mi je drago kada sam jutros procitao da su G40+ ostavili citulju i ne samo oni nego mnoge navijacke grupe jer on nije samo legenda severa,nego legenda citavog navijackog pokreta sirom Jugoslavije.
Koja su ovo devetorica glasali u ovoj anketi da mislim devila shvatam on je navijač i meni je Real svaku sezonu prvak,ali koja su ostala devetorica poznajul oni fudbalske prilike uopšte 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ko te slagao da je Devil glasao da.LBJ MVP je napisao/la:Koja su ovo devetorica glasali u ovoj anketi da mislim devila shvatam on je navijač i meni je Real svaku sezonu prvak,ali koja su ostala devetorica poznajul oni fudbalske prilike uopšte
Devil je napisao/la:Ko te slagao da je Devil glasao da.LBJ MVP je napisao/la:Koja su ovo devetorica glasali u ovoj anketi da mislim devila shvatam on je navijač i meni je Real svaku sezonu prvak,ali koja su ostala devetorica poznajul oni fudbalske prilike uopšte![]()
Nije valjda da ima desetorica levata na forumu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alan_kardec
- Kontakt:
NEPROCJENJIVO!!!
Svaka čast Gate 7!
[youtube][/youtube]
Radni kolega koji je završio faks u Grčkoj mi je preveo jedan dio ovoga što pjevaju Gate 7.
Ide otprilike ovako: ....oooo u Pireju voda (luka) je duboka, batine i guž.enje za svakog paokovca...... bacite ga u more neka se ****....
Fina pjesmica.
Svaka čast Gate 7!
[youtube][/youtube]
Radni kolega koji je završio faks u Grčkoj mi je preveo jedan dio ovoga što pjevaju Gate 7.
Ide otprilike ovako: ....oooo u Pireju voda (luka) je duboka, batine i guž.enje za svakog paokovca...... bacite ga u more neka se ****....
Fina pjesmica.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Domynkas Galkevicius dosao na Marakanu na probu.Igra zadnjeg veznog i ima ludjacku levicu.
Prosle sezone igrao za sampiona LItvanije i proglasen je za najboljeg igraca lige,ugovor mu istice u junu 2011,te je i to razlog vise da ga mozemo lako dovesti.Igrao je i za repku 6 puta.
Danas igrali protiv Radnickog prijateljsku u NIsu i videcemo sta ce da bude.
Prosle sezone igrao za sampiona LItvanije i proglasen je za najboljeg igraca lige,ugovor mu istice u junu 2011,te je i to razlog vise da ga mozemo lako dovesti.Igrao je i za repku 6 puta.
Danas igrali protiv Radnickog prijateljsku u NIsu i videcemo sta ce da bude.

Dakle nedelja 13:00,Gradski stadion u Subotici.Veoma bitna tekma za nas,gostujemo kod jedne od jacih ekipa JSL koja odlicno igra iako sam mislio da nece tako biti nakon odlaska trenera.Ovo je zasigurno najteze gostovanje koje smo imali do sada.
Na gol ce zasigurno Stamenkovic,na desnu stranu se vraca Paja Ninkov,a mesto jednog stopera ce da popune fenomenalni Lee Ady,dilema ce da bude da li ce drustvo da mu pravi Mikic ili Tosic a u tom slucaju bi onda levog beka igrao Ignjatijevic.
Veza ce takodje biti izmenjana.Milovanovic je dobio zuti zadnje kolo te ce da propusti ovaj mec sto mi se svidja,jer ipak po terenu kakav ce da nas doceka sutra dosta potrebni ce da nam bude Savio.Levu stranu ce da pokriva Koroman videcemo koliko ce da bude pametna ta ideja jer poznato je da se Ogi ne snalazi van Marakane.Dilema ce biti za centralnog i za desno krilo.Cenim da cemo ipak igrati kao i do sada pa ce Aval Isah u drustvo sa Saviom na sredini da sprecava lagane napade.Dilema je i izmedju Kadua ili Vesovica na desno krilo,ja bih ipak pre Vesovica.
I na kraju Kaludjerovic je siguran u napadu samo je pitanje da li sa Trifunovicem ili sa Jevticem.
Dakle,ja bih nesta ovako izveo protiv Spartaka sutra.
----------------------Stamenkovic--------------------
----Paja-------Lee Ady------Tosic--------Ignjatijevic----
------------------Isah--------Savio----------------------------
------Vesovic--------------------------------------Koroman---
-------------------Trifunovic------------------------------------
------------------------------------Kaludjerovic-----------------
Sto se tice Spartaka veoma dobra ekipa.Trenutno je na 7.mestu na tabeli JSL ali veoma kvalitetna ekipa.Protiv nas nece nastupati Stevanovic nekada igrac Partizana,te Bratic bivsi igrac Zvezde.U ekipi imaju odlicnog golmana Jorgica,imaju Sarca bivseg igraca Zvezde,Adamovica,Nikolica igraca koji je na pozajmici iz Zvezde,Ubiparip odlicni napadac,te Miric reprezentativni napadac koji moze igrati i u vezi kvalitetno.Trener im je Dragan Miranovic.
U praksi to bi nesta ovako izgledalo,uz male korekcije u postavci.
------------------------Jorgic----------------------------------
-----Simovic--------Milankovic-------Mezei---------Sarac--
----Veselinov---------Torbica----------Nikolic-------Adamovic--
------------------Ubiparip-----Miric--------------------------------
Gradski stadion u Subotici prima nekih 5000 gledalaca i trebao bi biti poprilicno ispunjen a mi smo dobili 1000 karata,ali taj bi broj trebao porasti na samom stadionu.
Sutra nas ocekuje kisa te veoma los teren i bice poteskoca pri igranju.
Prenos tekme ima na Arenisport 1 uz komentar legendarnih Zvonka Mihajlovskog i Milojka Pantica.
- legenda reala
- Kontakt:
jeli ovo sutra kec siguran
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko zna,sve je moguce na ovome paru,ali mislim da je najrealnije 0-2 kvota 1.65,a ja cu jedan singl na 50-100 RSD probati 0-1 rezultat kvota 5.40.legenda reala je napisao/la:jeli ovo sutra kec siguran
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja za sutra igram Tot-Liverpol 3+ na golove ,kaže OTNYS nemoj ,ma reko kud puklo da puklo ništa ne mijenjamDevil je napisao/la:Ko zna,sve je moguce na ovome paru,ali mislim da je najrealnije 0-2 kvota 1.65,a ja cu jedan singl na 50-100 RSD probati 0-1 rezultat kvota 5.40.legenda reala je napisao/la:jeli ovo sutra kec siguran
danas onaj Bolton me obori ,a bilo danas puno iznenađenja sutra sve dolazi po kvotama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jos jedan pobeda,zaista tragicn kako igramo a pobedjujemo,pao je i Spartak u zavrsnici.No nije tako pocelo po Zvezdu,vec na startu tekme Sarac odlicno prosao Miric odlicno hvatao volej ali Stamenkovic na visini zadatka.
Onda velika greska Tosica u stilu Djordjevica,no Vojo Ubiparip nije iskoristeo poklon,tacnije Stamenkovic ponovo na visini zadatka.Mi u prvih pola sata nismo mogli da se povezemo,a u medjuvremenu nase dete Nikolic kao da nije hteo da nam da gol,nakon pocetnicke greske Reljica i nepravljenje ofsajd zamke uzeo mu je loptu Ubiparip i centrirao odlicno za Nikolica koji sutira pored gola iz zicer sanse.Negde oko 23 minute Tosic konacno centrira pronalazi Trifunovica koji u svom stilu promasuje citav gol iz neposredne blizine.
Tek negde oko 35.minute velika prilika za nas.Trifunovic je konacno izbegao ofsajd prosao centrirao unutra gde nije bilo nikoga no loptu odbija Aleksic do Kadua koji iz trka sutira no pogadja Milankovica mislim i izbija je u korner.
Nakon toga guzva na terenu,nakon jednog nama nedosudjenog prekrsaja polomljen je jedan igrac Spartaka i tu su nastale carke a epilog je 5 zutih kartona.
Od tada pa do 60 minute nista narocito dosadna tekma sa tek poneki izletima prema golovima.
I onda u 60-oj jos jedan zicer,Tosic sa nekih 5 metara je poslao loptu nebo pod oblake i propada jos jedna lepa prilika.
Tada kao da je krenula koliko toliko bolja igra,Andrija je pokusao glavom ali lopta jedva pored stative Aleksica.
U 72.penal,Miric je prosao usao u 16,gde ga Isah nesmotreno rusi i minimalnim kontaktom sudija svira penal,ovo ne bi bilo toliko cudno da se ovakav penal bar 20-ak puta do sada u JSL nije svirao ali sada je morao,no opet eto kontakt je postojao i penal za Spartak koji izvodi Torbica i pogadja za 1:0.Tada je raspali Ignjatijevic u punoj opremi za klupu usao u teren a sudija ga hvala Bogu poslao u svlacionicu.
Do 80.minute opet mirno a onda gol,Kaludjerovic je u maniru velikih playmakera poslao loptu Koromanu koji levom nogom matira Aleksica koji je morao bolje reagovati na ovaj pogodak,no hvala mu nije.U 82.minutu vec je 1:2,Isah je sutirao,Aleksic katastrofalno reagovao a Kaludjerovic postigao gol,doduse koliko sam video iz ofsajda no morao se kompezirati onaj penal negde.
U Subotici tekmu je gledalo nekih 4000 gledalaca po izuzetno losem vremenu.
Na kraju pobeda i lepa uvertira za derbi sa Vojvodinom u subotu.
Onda velika greska Tosica u stilu Djordjevica,no Vojo Ubiparip nije iskoristeo poklon,tacnije Stamenkovic ponovo na visini zadatka.Mi u prvih pola sata nismo mogli da se povezemo,a u medjuvremenu nase dete Nikolic kao da nije hteo da nam da gol,nakon pocetnicke greske Reljica i nepravljenje ofsajd zamke uzeo mu je loptu Ubiparip i centrirao odlicno za Nikolica koji sutira pored gola iz zicer sanse.Negde oko 23 minute Tosic konacno centrira pronalazi Trifunovica koji u svom stilu promasuje citav gol iz neposredne blizine.
Tek negde oko 35.minute velika prilika za nas.Trifunovic je konacno izbegao ofsajd prosao centrirao unutra gde nije bilo nikoga no loptu odbija Aleksic do Kadua koji iz trka sutira no pogadja Milankovica mislim i izbija je u korner.
Nakon toga guzva na terenu,nakon jednog nama nedosudjenog prekrsaja polomljen je jedan igrac Spartaka i tu su nastale carke a epilog je 5 zutih kartona.
Od tada pa do 60 minute nista narocito dosadna tekma sa tek poneki izletima prema golovima.
I onda u 60-oj jos jedan zicer,Tosic sa nekih 5 metara je poslao loptu nebo pod oblake i propada jos jedna lepa prilika.
Tada kao da je krenula koliko toliko bolja igra,Andrija je pokusao glavom ali lopta jedva pored stative Aleksica.
U 72.penal,Miric je prosao usao u 16,gde ga Isah nesmotreno rusi i minimalnim kontaktom sudija svira penal,ovo ne bi bilo toliko cudno da se ovakav penal bar 20-ak puta do sada u JSL nije svirao ali sada je morao,no opet eto kontakt je postojao i penal za Spartak koji izvodi Torbica i pogadja za 1:0.Tada je raspali Ignjatijevic u punoj opremi za klupu usao u teren a sudija ga hvala Bogu poslao u svlacionicu.
Do 80.minute opet mirno a onda gol,Kaludjerovic je u maniru velikih playmakera poslao loptu Koromanu koji levom nogom matira Aleksica koji je morao bolje reagovati na ovaj pogodak,no hvala mu nije.U 82.minutu vec je 1:2,Isah je sutirao,Aleksic katastrofalno reagovao a Kaludjerovic postigao gol,doduse koliko sam video iz ofsajda no morao se kompezirati onaj penal negde.
U Subotici tekmu je gledalo nekih 4000 gledalaca po izuzetno losem vremenu.
Na kraju pobeda i lepa uvertira za derbi sa Vojvodinom u subotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.