Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
LuLu wonen en slapen koji je k***c ovo?
Irak bio raskovan, podijeljen između dvije frakcije sa munjenim diktatoromSviuodbranu je napisao/la: ↑08 jan 2020, 02:06Nece ovo biti lako za Amere, ni Irak, ni Afganistan niti Libija nisu bili sposobni oduprijeti se Americi, vecinom zbog unutrasnjih problema...niti su manje vise ocekivali rat. Iran se sprema za rat sa Amerima decenijama. Bice to gutavo.
A najveci dobitnik svega bice Turska.
Kako u Siriji tako i Libiji. Vidjecete, mic po mic, vracaju se Osmanlije na scenu.
Afganistan vukojebina s dna kace sama od sebe, kad dodas miješanje Rusa, Amera, talibane...
Libija mješavina plemena za koju je Jugoslavija **** dim, Gadafi je to držao pod kontrolom, sad je možeš ****
Iran je puno ozbiljnija zemlja, jedinstvenija, s vise obrazovanih ljudi, tehnologijom...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovo je već prese.ravanje,dosta za včrsIran is warning that if there is retaliation for the two waves of attacks they launched their 3rd wave will destroy Dubai and Haifa. (Ali Arouzi, NBC correspondent from Tehran)
Hol upState media reporting Iranian fighter jets have entered Iraq airspace #iran #Soleimani #war
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nema većeg smeća od čovjeka, 2020 godina i dalje bi proljevalo krv.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ight imma head out
Honestly they just need to get in a discord call and sort it out

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pa to i kazem, totalno nespremni. U svakom pogledu. Iran je vec druga prica i mozda najozbiljniji zalogaj u Americkoj ratnoj historiji.Penaltiky je napisao/la: ↑08 jan 2020, 02:13Irak bio raskovan, podijeljen između dvije frakcije sa munjenim diktatoromSviuodbranu je napisao/la: ↑08 jan 2020, 02:06Nece ovo biti lako za Amere, ni Irak, ni Afganistan niti Libija nisu bili sposobni oduprijeti se Americi, vecinom zbog unutrasnjih problema...niti su manje vise ocekivali rat. Iran se sprema za rat sa Amerima decenijama. Bice to gutavo.
A najveci dobitnik svega bice Turska.
Kako u Siriji tako i Libiji. Vidjecete, mic po mic, vracaju se Osmanlije na scenu.
Afganistan vukojebina s dna kace sama od sebe, kad dodas miješanje Rusa, Amera, talibane...
Libija mješavina plemena za koju je Jugoslavija **** dim, Gadafi je to držao pod kontrolom, sad je možeš ****
Iran je puno ozbiljnija zemlja, jedinstvenija, s vise obrazovanih ljudi, tehnologijom...
Kazem ti ako se ovo zakuha, najveci dobitnik je Turska. Pod izgovorom zastite sunita uci ce u Irak (zvanicno, jer vec su prisutni komandosi),lansirati ofsnzivu u Siriji, i zauzeti Tripoli.(Haftar bez pomoci Amerike,moze Erdoganu pusiti k) .
I svi oni, od Egipta, Grcke, i ostalih strahuju i utociste traze u Putinu, Americi jer se sami nemogu oduprijeti turcima.
Bice zanimljivo vidjeti sta ce biti, ali i ako bude rata, bice "kontrolisani haos"tako da ...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
pa sta ovo jos gadjaju,ja kontam prestat ce..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
valja se sutra prijavit u vojsku
Iran declares that it has so far only used two low-tier type of missiles:
Zulfaqr
Qiam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
upravo su krenuli na Izreal....**** majku ima li nekoi nesto zvanicno
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
sad ce se Causevic javiti direkt iz Bagdada, samo dok napise za Wandu nesto
odoh spavat, sretno forumski borci
-
- Kontakt:
Gdje pratite vi to
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Slatinash_7 i 4 gosta.