Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jan 2020, 20:42

Trigger je napisao/la:
08 jan 2020, 20:25
Obećao sam da neću komentaristi niti replicirati na ovoj temi do završetka EP-2020, tj. do našeg bitisanja na tom prvenstvu. I neću, držim do svoje riječi, a postalo je i besmiselno jer se već sve saznalo i nije moglo doći do nikakvih bitnijih promijena!

Javljam se da javno pitam admine i moderatore slijedeće:

Gdje nestadoše mnogi postovi ove bosanskezvijeri (aka shevchet) u kojima je lupetao sve i svašta, vrijeđao i određivao ko je 'dobar čovjek' a ko ne(!!!), kao i mnoge replike na to njegovo pisanije, npr: replike forumaša Fagusa, Delinja, Saliha i još nekih (da sada ne nabrajam sve - svi se mogu 'pronaći' koji su obrisani) i zašto ih obrisaste?
Je l' to neko sa portala poseno "pazi" na rukometnog poluznalca (poluznanje je gore od neznanja, dokazano), običnog prvokatora, možda?
Da li je 'ubačen' na temu da napravi "cirkus" od teme kako bi svojim poluznanjem, hvalisanjem lupetanjem i vrijeđanjem amortizovao sve kritike, stavove i analize koje ne idu u prilogu Šumanu & Co.? :shock:

Meni se tako čini (oprostite mi ako griješim) pogotovo što više nema onih stupidnih slika trenerke repr.BiH, papira sa očajnim rukopisom i one lijepo sređene ruke kao da je flautista, a koja nikada ne bi mogla iuzgledati onako 'nježno' da je dotični igrao rukomet pa makar i rekreativno? :roll:
Nažalost, moram zaključiti da mladić treba pod hitno potražiti pomoć stručnjaka, ili ne preskakati terapiju ako ju je već dobio. :silent:

Pozdrav forumašima - od sutra sam srcem i dušom uz BiH, ma koliko realan bio (ne pesimista) :bih:
druze, nemoj zbog jedne budale da ne pises po forumu. taj lik je poznat na forumu kao dvorska luda i jedini zadatak mu je da razyyebe svaku temu koju posjeti, tako da budi siguran da ga niko od administratora foruma nije ubacio da pravi metez.

takve likove najbolje je ignorisati jer to im je najveca kazna u njihovom pateticnom zivotu.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 08 jan 2020, 20:44

Trigger je napisao/la:
Obećao sam da neću komentaristi niti replicirati na ovoj temi do završetka EP-2020, tj. do našeg bitisanja na tom prvenstvu. I neću, držim do svoje riječi, a postalo je i besmiselno jer se već sve saznalo i nije moglo doći do nikakvih bitnijih promijena!

Gdje nestadoše mnogi postovi ove bosanskezvijeri (aka shevchet) u kojima je lupetao sve i svašta, vrijeđao i određivao ko je 'dobar čovjek' a ko ne(!!!), kao i mnoge replike na to njegovo pisanije, npr: replike forumaša Fagusa, Delinja, Saliha i još nekih (da sada ne nabrajam sve - svi se mogu 'pronaći' koji su obrisani) i zašto ih obrisaste?
Je l' to neko sa portala poseno "pazi" na rukometnog poluznalca (poluznanje je gore od neznanja, dokazano), običnog prvokatora, možda?
Da li je 'ubačen' na temu da napravi "cirkus" od teme kako bi svojim poluznanjem, hvalisanjem lupetanjem i vrijeđanjem amortizovao sve kritike, stavove i analize koje ne idu u prilogu Šumanu & Co.? :shock:

Meni se tako čini (oprostite mi ako griješim) pogotovo što više nema onih stupidnih slika trenerke repr.BiH, papira sa očajnim rukopisom i one lijepo sređene ruke kao da je flautista, a koja nikada ne bi mogla iuzgledati onako 'nježno' da je dotični igrao rukomet pa makar i rekreativno? :roll:
Nažalost, moram zaključiti da mladić treba pod hitno potražiti pomoć stručnjaka, ili ne preskakati terapiju ako ju je već dobio. :silent:

Pozdrav forumašima - od sutra sam srcem i dušom uz BiH, ma koliko realan bio (ne pesimista) :bih:
Postovi su nestali, jer ste/su pisali samo baljezgotine i gluposti, a ja odgovarao na gluposti i normalno da je admin obrisao i SVAKA MU CAST.

Ne stiti mene niko OD ADMINA, ne optuzuj ljude bezveze, a to si navikao, niti sam ubacen na temu da pravim cirkus!

Na slici je bio jedan prst, a ne ruka, a ti zakljucuj opet kako hoces, vidjeli smo kako dobro zakljucujes!🤣🤣

Na ovu posljednju uvredu, necu ti odgovoriti ni ovaj put, jer je meni tebe zao, nisi ti kriv sto zi takav.

Ali budes li me jos jednom ovako uvrijedio iz cista mira, odgovor ces dobiti u pp.

Molim admina da obrise i ove budalastine i ovaj moj odgovor, jer ovo nema veze sa rukometom ni repkom, opet spamaju teme bezze.

Ako te zanima sta, imas pp slobodno se javi, a ne zagadjuj temu ovdje!
Toliko!

EDIT: E moj KK Bosna, jedina dvorska luda si ti i nemoj da vrijedjas, ti mene ni ne poznajes a laprdas tu.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 08 jan 2020, 20:48

😂😂😂😂
lezVe do bagro

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 08 jan 2020, 20:49

KK_Bosna je napisao/la:
08 jan 2020, 20:42
Trigger je napisao/la:

druze, nemoj zbog jedne budale da ne pises po forumu. taj lik je poznat na forumu kao dvorska luda i jedini zadatak mu je da razyyebe svaku temu koju posjeti, tako da budi siguran da ga niko od administratora foruma nije ubacio da pravi metez.

takve likove najbolje je ignorisati jer to im je najveca kazna u njihovom pateticnom zivotu.
Slažemo se, a drago mi je da ljudi s portala nemaju nikakve veze sa tim likom.
Ipak, sve obrisane postove, i slike, je mogao odraditi samo Moderator ili Admin. To me zbunjuje :(
I, zašto samo 'djelimično' brisanje - ako i sam kažeš to što kažeš - uklonite takve sa Foruma (ako treba i mene), jer gubite dignitet, a činjenica je da je ovaj Forum poznat, pozitivno, u regiji i često citiran i kod ostalih država ex-YU, u pozitivnom kontekstu. Posebno rukometna tema.
Pozdrav i svako dobro.

PS:
nastaviću ja, koliko budem mogao, pisati ali kad se naši vrate sa EP-2020
Bosno moja poharana....

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 jan 2020, 21:20

Nemoj ga dirat, opsovaće ti mater u pp
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 08 jan 2020, 21:20

Molim administratora da objasni zašto briše moje komentare jesam li toliko opasan pa Suman čita ili neko iz saveza.Ako upuste zna za ovaj forum,sve sto pišem imam argumente i ne vrijeđam nikoga samo kritikujem i upućujem na probleme kao i ostali forumaši Triger,Salih,Edinjo da ne zaboravim nekoga.Demokratija je smije li se bar pisati kada ne možemo biti tu da pomognemo,Sportnet.hr također aktivan forum rukometa nikada mi niko nije brisao komentare ljudi stave + - to je to,.Tako ljudi mnogo žešće kritikuju Hrvasku i nikada niko nije banovan ili mu je komentar izbrisan ,.Sporski pozz

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 08 jan 2020, 21:30

Gori su ovi glupani sto se natezu s njim, a lafo hoce da ispadnu duhoviti i zabavni.

Legendo, znaci kad transformisu odbranu iz 6-0 u 4-2, onda ce vrsiti pritisak na nase bekove, koji ce pod tim pritiskom grijesiti u pasovima i gubiti lopte, a Norvezani ce 2-3 sekunde nakon toga biti na ziceru ispred Benjinog gola? :mrgreen:

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 08 jan 2020, 21:40

Gospodin Šahman se zahvaljuje HRS što je pokrio cijele troškove BiH reprezentacije u Poreču plus put, dok gospodin Umičević izjavljuje da su pronašli način da isfinanciraju dvodnevni boravak u Poreču... :crazy:

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 08 jan 2020, 21:47

terra je napisao/la:
08 jan 2020, 21:40
Gospodin Šahman se zahvaljuje HRS što je pokrio cijele troškove BiH reprezentacije u Poreču plus put, dok gospodin Umičević izjavljuje da su pronašli način da isfinanciraju dvodnevni boravak u Poreču... :crazy:
Ostali su 2 dana poslije zavrsetka turnira, pa je vjerovatno ta 2 dana pokrio Savez, a Billy se zahvalio odmah nakon turnira Hrvatima, sto su im omogucili boravak i sve uslove za vrijeme turnira tj.2-3 dana.

Nema smisla da nam ljudi placaju i boravak poslije turnira.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 jan 2020, 21:50

terra je napisao/la:
I grebanje je snalaženje
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 08 jan 2020, 21:57

bosanskazvijer je napisao/la:
08 jan 2020, 21:47
terra je napisao/la:
Ostali su 2 dana poslije zavrsetka turnira, pa je vjerovatno ta 2 dana pokrio Savez, a Billy se zahvalio odmah nakon turnira Hrvatima, sto su im omogucili boravak i sve uslove za vrijeme turnira tj.2-3 dana.

Nema smisla da nam ljudi placaju i boravak poslije turnira.
Slazem se,dosta i ovu sto su pomogli.Nije hatar na malo vec na NIMALO!
23

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 jan 2020, 22:10

Na koga idemo u barazu za SP, msm kakav je sistem zdrijeba ? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2020, 22:27

Svakakvih pitanja, boze sacuvaj. Gdje su nestali postovi za koje se slazemo da su smece i nije im mjesto na forumu?

Pa obrisao ih ja, kao sto brisem I vecinu drugih stvari koje kvare teme. Mozda ne brisem dovoljno, tu kritiku prihvatam, ali da me neko kritikuje sto brisem sranja jer mu trebaju dokazi o necijoj gluposti, I da nekog stitim tako sto mu brisem postove, e to mi je prvi put.

Da se vratimo temi, bosanskazvijer I svi koji se lijepite na njega... sutra krece EP, ono sto sam do sad tolerisao, vise necu. Konstruktivne diskusije su OK, kritike, razlicita misljenja OK. Licna prepucavanja I neke licne frustracije ce voditi automatski banu.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 08 jan 2020, 22:36

Sve veliki znalci ovdje a nitko da se uhvati u kostac sa problemima u Rukometnom savezu ili da preuzme repku?

Nije ni cudno da smo u kurcu kad svi pametuju a kad treba podbacit ledja ( joj Nemoj mene, nemam vremena itd.)

A sto se prvenstva tice, uzivajmo u 3 tekme pa sta bude!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 jan 2020, 22:54

ma kad bi uspjeli da se ne obrukamo,za mene je to kao da smo prosli grupu ...sve ispod 10 razlike smatram da se nismo obrukali :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 jan 2020, 22:55

delinjo je napisao/la:
08 jan 2020, 22:54
ma kad bi uspjeli da se ne obrukamo,za mene je to kao da smo prosli grupu ...sve ispod 10 razlike smatram da se nismo obrukali :D
Poslije ovog AO.Kaze mi jedna povjerljiva osoba da ce neko od nextgenovaca izbacit fedexa :urnebes:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 jan 2020, 22:57

BosniaBoston je napisao/la:
08 jan 2020, 22:55
delinjo je napisao/la:
Poslije ovog AO.Kaze mi jedna povjerljiva osoba da ce neko od nextgenovaca izbacit fedexa :urnebes:
babuka osvaja :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 jan 2020, 22:58

delinjo je napisao/la:
08 jan 2020, 22:57
delinjo je napisao/la:
Preko koga?Noleta da babuka postane gazda turnira ili Rafe da potvrdi status kujice :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 jan 2020, 22:59

08 jan 2020, 22:58
delinjo je napisao/la:
08 jan 2020, 22:57

Preko koga?Noleta da babuka postane gazda turnira ili Rafe da potvrdi status kujice :kafa:
a volio bi da kujicu odradi iskreno,da mozemo sefceta i bodija prcati :mrgreen: :mrgreen:

i naravno onog NadalaRafu :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 08 jan 2020, 23:07

admin je napisao/la:
08 jan 2020, 22:27
Svakakvih pitanja, boze sacuvaj. Gdje su nestali postovi za koje se slazemo da su smece i nije im mjesto na forumu?

Pa obrisao ih ja, kao sto brisem I vecinu drugih stvari koje kvare teme. Mozda ne brisem dovoljno, tu kritiku prihvatam, ali da me neko kritikuje sto brisem sranja jer mu trebaju dokazi o necijoj gluposti, I da nekog stitim tako sto mu brisem postove, e to mi je prvi put.

Da se vratimo temi, bosanskazvijer I svi koji se lijepite na njega... sutra krece EP, ono sto sam do sad tolerisao, vise necu. Konstruktivne diskusije su OK, kritike, razlicita misljenja OK. Licna prepucavanja I neke licne frustracije ce voditi automatski banu.
Da gosp. Admin - svakavih pitanja! :crazy:
Ja sam konkretno postavio pitanje i kao vrlo ozbiljan čovjek 'stojim' iza tog pitanja, jer su na mjestu i logična.
Terminologija kojom se služiš nije primjerena Adminu ovog portala, a ne znam otkuda ibret 'da nekog štitiš a ti mu brišeš postove / izvrnuta teza' - bila je samo dilema u pitanju: zašto se postovi selektivno brišu i to zaista djeluje kao neka vrsta 'zaštite', zar ne?
Zar to nije nedosljednost, a zaključak mogu svi izvesti.

Ljut si i obećavaš 'banovanje' - to nije manir koji priliči Adminu ovog Portala, jer ako si ljut onda si trebao u startu sve 'prekinuti', počev od glavnog provokatora pa do svih nas koji smo se "ljepili.." (sjajan termin).
U tom slučaju ne bi bilo nikakvih primjedbi (ili kako pišeš "sranja") niti tvoje ljutnje, a tema bi bila onakva kakva treba da bude.

To što si Admin (i imaš moć i vlast) te ne opravdava, naprotiv - ti imaš najveću odgovornost za red na Forumu.

Eto, sada slobodno 'banuj' prvog mene - možeš me i 'izbrisati sa Foruma' - moć i vlast je u tvojim rukama. Neću se ljutiti, jer sa takvim Adminom ovaj Portal ima svijetlu budućnost.

Pozdrav i uživaj
Bosno moja poharana....

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.