druze, nemoj zbog jedne budale da ne pises po forumu. taj lik je poznat na forumu kao dvorska luda i jedini zadatak mu je da razyyebe svaku temu koju posjeti, tako da budi siguran da ga niko od administratora foruma nije ubacio da pravi metez.Trigger je napisao/la: ↑08 jan 2020, 20:25Obećao sam da neću komentaristi niti replicirati na ovoj temi do završetka EP-2020, tj. do našeg bitisanja na tom prvenstvu. I neću, držim do svoje riječi, a postalo je i besmiselno jer se već sve saznalo i nije moglo doći do nikakvih bitnijih promijena!
Javljam se da javno pitam admine i moderatore slijedeće:
Gdje nestadoše mnogi postovi ove bosanskezvijeri (aka shevchet) u kojima je lupetao sve i svašta, vrijeđao i određivao ko je 'dobar čovjek' a ko ne(!!!), kao i mnoge replike na to njegovo pisanije, npr: replike forumaša Fagusa, Delinja, Saliha i još nekih (da sada ne nabrajam sve - svi se mogu 'pronaći' koji su obrisani) i zašto ih obrisaste?
Je l' to neko sa portala poseno "pazi" na rukometnog poluznalca (poluznanje je gore od neznanja, dokazano), običnog prvokatora, možda?
Da li je 'ubačen' na temu da napravi "cirkus" od teme kako bi svojim poluznanjem, hvalisanjem lupetanjem i vrijeđanjem amortizovao sve kritike, stavove i analize koje ne idu u prilogu Šumanu & Co.?![]()
Meni se tako čini (oprostite mi ako griješim) pogotovo što više nema onih stupidnih slika trenerke repr.BiH, papira sa očajnim rukopisom i one lijepo sređene ruke kao da je flautista, a koja nikada ne bi mogla iuzgledati onako 'nježno' da je dotični igrao rukomet pa makar i rekreativno?
Nažalost, moram zaključiti da mladić treba pod hitno potražiti pomoć stručnjaka, ili ne preskakati terapiju ako ju je već dobio.![]()
Pozdrav forumašima - od sutra sam srcem i dušom uz BiH, ma koliko realan bio (ne pesimista)![]()
takve likove najbolje je ignorisati jer to im je najveca kazna u njihovom pateticnom zivotu.