NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
A sto se Autisticni umislio. Bron igra 15 godina na najvisem nivou, a on 2.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa dobro nista slagao nije, vidjeti cemo u PO da li ce imati muda da cuva Kawhia ili ce se sakriti na Harklessu ili Pattersonu 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nije to stvar mu.da.LAL u ovom trenutku i ovakve konstrukcije rostera,ne mogu sebi priustiti "luksuz" da James cuva Kawhia.Previse bi ga to istrosilo,a bukvalno im napad zavisi od njega.Koliko god AD bio dobar igrac,jos uvijek mu ne mozes dati loptu u ruke i reci:Zabij nam sigurne poene u clutch momentima tekme.
Kawhi 28, James 35 i prica se o nekim mudima? Zdrava pamet je luksuz izgleda... Probam se sjetiti dal je lebrona u prime kad je bio sa 28 iko poredio sa kojim igracem od 35 godina da bi mozda mogao biti bolji od njega...
ADu ne možeš dat loptu u ruke u clutch momentima da izmisli poene. Ok.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mozes.Zato i imate problem da zatvorite utakmice protiv jace konkurencije.
NBA stručnjaci, ide li Luka preko večeras?
"We need to suffer. And we need to fight."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ti bas ne kontas nista oko kosarke? Zasto bi LBJ cuvao Kawhija? Kad je Lebron bio dvostrani igrac, jel u prajmu mozda? Ja koliko se sjecam nije bio nikad. Ne mozes ocekivati od nekog da ti bude najbolji strijelac, da bude playmaker i da cuva protivnickog najboljeg igraca. Jedino jos da mu das i u pauzama da brise parket. Pa Kobe kakva god da je bio defanzivna sila, u tridesetim godinama je uvijek cuvao slabijeg protivnickog beka. Jedino ako se lomila utakmica i ako je bas trebalo zapeti, onda se prebacivao.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eh moj ti, branis Jamesa na sva usta, a ne znas da je ikad bio dvostran igrac. Moj ti, malo je reci da je James bio nevjerovatna sila u MIA na oba kraja parketa.Branio bukvalno svih 5 pozicija i bio ozbiljan kandidat za DPOYa.
Nek ti drug @epidaurus to malo objasni, on je tada posebno glorifikovao odbranu Jamesa.
Nek ti drug @epidaurus to malo objasni, on je tada posebno glorifikovao odbranu Jamesa.
Nija vala LeBronov forte u odbrani nikad bila ta 1 na 1 odbrana na najboljem protivničkom igraču. Daleko od toga da nije bio u stanju to radit, al njegova ubjedljivo najveća defanzivna vrijednost je uvijek bila i bit će pokrivanje svega i svačega u toj nekoj roli libera. U čitanju protivničkih napada mu je samo možda Draymond ravan, niko više.
I u Cavsima cuvao uvijek najbolje. Ni ja nisam mogao vjerovati sta je napisao. Logicno da to nece u ovim godinama radit. Pogotovo kad je prvi playmaker ekipe, al govorit da to nekad nije radio je provala.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 jan 2020, 12:53Eh moj ti, branis Jamesa na sva usta, a ne znas da je ikad bio dvostran igrac. Moj ti, malo je reci da je James bio nevjerovatna sila u MIA na oba kraja parketa.Branio bukvalno svih 5 pozicija i bio ozbiljan kandidat za DPOYa.
Nek ti drug @epidaurus to malo objasni, on je tada posebno glorifikovao odbranu Jamesa.![]()
Fascinira me i ovo sto je za Kobea napisao. Covjek jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji ikad i mozda imao najvecu zelju za nadmetanjem i dokazivanjem ikad. Ispade po njemu da se sakrivao u odbrani u 30im. Covjek imao 3 prva defanzivna tima lige poslije 30. i jedan drugi defanzivni tim lige.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

Da ga nije sta ujelo za obraze?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bravo. 1 na 1 takozvani lockdown nije nikad bio. Cak stavise najbolju odbranu koju je igrao 1 na 1 znao je igrati pocetkom ove sezone. Prije je samo koristio nevjerovatne fizikalije da pokriva kompletan teren.Epidaurus je napisao/la: ↑09 jan 2020, 12:58Nija vala LeBronov forte u odbrani nikad bila ta 1 na 1 odbrana na najboljem protivničkom igraču. Daleko od toga da nije bio u stanju to radit, al njegova ubjedljivo najveća defanzivna vrijednost je uvijek bila i bit će pokrivanje svega i svačega u toj nekoj roli libera. U čitanju protivničkih napada mu je samo možda Draymond ravan, niko više.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A kakve veze lockdown odbrana 1 na 1 ima s tim da je neko 2 way igrac?? Moguce je biti vrhunski 2 way igrac i bez lockdown odbrane 1 na 1.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Daj ba ne pravi se grbav znas dobro o cemu se prica. Rasprava je bila o odbrani 1 na 1, i znamo ko je bio sposoban tako nesto igrati, ko je sposoban i dalje, a ko nikad nije bio, i to je to. Nije tu zapravo stvar vise toliko ni o spoosbnosti, koliko o volji igraca da se posveti tome, da studira protivnika itd.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
"Kad je Lebron bio dvostrani igrac, jel u prajmu mozda? Ja koliko se sjecam nije bio nikad."
Jesu li ovo tvoje rijeci ili nisu?
Druga stvar,za odbranu nije potrebna samo volja, itekako je potrebna i "fizika".Mozes ti imati trud kakav hoces, ali ti to nece pomoci kad si fizicki inferioran.
Druga stvar,za odbranu nije potrebna samo volja, itekako je potrebna i "fizika".Mozes ti imati trud kakav hoces, ali ti to nece pomoci kad si fizicki inferioran.
Pa imo cojk 7 godina kad je Bron igro u Miami, neki dan je napisoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 jan 2020, 14:37"Kad je Lebron bio dvostrani igrac, jel u prajmu mozda? Ja koliko se sjecam nije bio nikad."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Promaklo mi to izgleda.Do mene.alemsa je napisao/la: ↑09 jan 2020, 14:49Pa imo cojk 7 godina kad je Bron igro u Miami, neki dan je napisoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 jan 2020, 14:37"Kad je Lebron bio dvostrani igrac, jel u prajmu mozda? Ja koliko se sjecam nije bio nikad."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.