Mortem na aparatimaElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
Sabra mu naredila, da se dovede barem jedan tamnoputi igrac...![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Znaci treba joj jedan sa VELIKIM mogucnostima.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lištica nam ukrade jednog od bivših u21 reprezentativaca. 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato je odmah sinoc objavio ovu anketu za hupravuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:23Mortem na aparatimaElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
A i kaze da nam fali SIRINA u ekipi
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može ona njemu narediti svašta nešto, to ne znači da će to i uraditi.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:51Zato je odmah sinoc objavio ovu anketu za hupravuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:23Mortem na aparatimaElCartel11 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 13:16Valjda je Hadzija imao ozbiljan razgovor sa Sabrinom sto se tice dovodjenja novih igraca.
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moja greška, nisam bio siguran.bordopoeta je napisao/la: ↑09 jan 2020, 12:59AlfredNobel je napisao/la: ↑09 jan 2020, 11:52Ma ima frajer pekaru gore na Kovačima ja mislim, debilčina obična. Neko mi je pričao za njega i familiju mu, ali se ne mogu sjetiti svega tačno. Pekar najobičniji.
Ma, nije brate na Kovačima, nego kod Medicinskog fak.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma Runda totalno nebitan . Ne znam cemu toliko pozornosti za takve likove.
-
Historicar
- Kontakt:
Rekoše danas ljekarski pregledi naših igrača, nema nikakve informacije, slike.....Pa Vrbanjuša kad radi ljekarski, stave neku sliku 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Silver, Gold ili Platinum - koji je tvoj paket?

U okviru novog sistema članstva svim navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo sada su pored grupnih popusta na osnovu broja učlanjenja, također dostupni i posebno kreirani dodatni članski paketi.
Riječ je o Silver, Gold i Platinum brendiranim paketima koji pored nove članske kartice sadrže brendirane proizvode iz BORDO Fan Shopa, te u zavisnosti o kojem je paketu riječ polugodišnje karte ili određeni broj pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice FK Sarajevo.
Ušteda koju navijači ostvaruju pri kupovini paketa umjesto pojedinačne kupovine artikala u BORDO Fan Shopu iznosi oko 20% u zavisnosti od paketa.
Kupovinom Silver, Gold ili Platinum paketa ostvarit ćete uštedu od 21, 41 ili 56 KM.

Cijene paketa:
SILVER - 99 KM
GOLD - 149 KM
PLATINUM - 249 KM
Članske pakete moguće je preuzeti isključivo u BORDO Fan Shopu u ul. Maršala Tita 38/b. Sve informacije o članstvu Fudbalskog kluba Sarajevo možeš potražiti OVDJE.
Dodatne informacije o paketima i drugim pogodnostima saznajte pozivom na broj telefona 033/203-000 ili u BORDO Fan Shopu.

U okviru novog sistema članstva svim navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo sada su pored grupnih popusta na osnovu broja učlanjenja, također dostupni i posebno kreirani dodatni članski paketi.
Riječ je o Silver, Gold i Platinum brendiranim paketima koji pored nove članske kartice sadrže brendirane proizvode iz BORDO Fan Shopa, te u zavisnosti o kojem je paketu riječ polugodišnje karte ili određeni broj pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice FK Sarajevo.
Ušteda koju navijači ostvaruju pri kupovini paketa umjesto pojedinačne kupovine artikala u BORDO Fan Shopu iznosi oko 20% u zavisnosti od paketa.
Kupovinom Silver, Gold ili Platinum paketa ostvarit ćete uštedu od 21, 41 ili 56 KM.

Cijene paketa:
SILVER - 99 KM
GOLD - 149 KM
PLATINUM - 249 KM
Članske pakete moguće je preuzeti isključivo u BORDO Fan Shopu u ul. Maršala Tita 38/b. Sve informacije o članstvu Fudbalskog kluba Sarajevo možeš potražiti OVDJE.
Dodatne informacije o paketima i drugim pogodnostima saznajte pozivom na broj telefona 033/203-000 ili u BORDO Fan Shopu.
ovi paketi bi imali smisla kad bi mi recimo najavili nove dresove
međutim ja ga kupio prije 4 godine, pa poslije i crni s ljiljanom a bijeli mi nije nešto i ne mislim...majica isto uzeo, 1 duks
međutim ja ga kupio prije 4 godine, pa poslije i crni s ljiljanom a bijeli mi nije nešto i ne mislim...majica isto uzeo, 1 duks
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra je ideja samo da je nove dresove napraviti.. da, i onda kupiš ovako više stvari i uštediš.
sve ove iz marketinga treba pošutat i mene uhljebit, svi bi sad imali bar 2 garniture šalova kapa i rukavica na -6 i bili bi sretni što nas grije klub a ja bi svako jutro pio suze dušmana 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma uhljebi bgmi, eno ih skijaju.. boli njih qurac za Sarajevom...Historicar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 14:29Rekoše danas ljekarski pregledi naših igrača, nema nikakve informacije, slike.....Pa Vrbanjuša kad radi ljekarski, stave neku sliku![]()
Ma nema više sta,evo skoro sredina januara,plafon jedno pojacanje ce da bude i to je to...hajd ako misle da tako moze
Ako ovo sto imamo igraca bude u punoj formi, ne bude nekih povreda i ako budu fizicki spremni i motivisani, mi cemo biti jaci za 50%!
A ima sanse da bude tako, novi trener, drugaciji pristup igracima, vrhunski kondicioni trener...
Idealno bi bilo jos da na ovo sto imamo dodamo jos bar 2 vrhunska igraca i ne bi sumnjao u ubjedljivu titulu.
A ima sanse da bude tako, novi trener, drugaciji pristup igracima, vrhunski kondicioni trener...
Idealno bi bilo jos da na ovo sto imamo dodamo jos bar 2 vrhunska igraca i ne bi sumnjao u ubjedljivu titulu.
kako ti je 9-ti sredina mjeseca jbm ti i kalendar i učiteljicu
Doci ce 4 igraca iduce hefte.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ElCartel11
- Kontakt:
MashAllah
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pa napisao sam skoro ako mozes da vidis..eto ti sredine za tren oka
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, muhamedhulk, Shategabri, ubipara i 64 gosta.