Tako je, sreća mu je što je Sloboda u pitanju, npr da je Dženo otišao u Milan najbolje bi bilo Osketu da se ubije
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kontrasviju
- Kontakt:
Može on igrati CM-a i DM-a, a i krilo. Bilo bi to ogromno pojačanje.
Ali meni je to još uvijek nerealno, mislim da on može naći angažman u HNL-u ili u Sloveniji recimo.
1921
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sto da se ne razmislja o obojici kad postoje kontakti.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Susic je bolji igrac od stilica, gledao sam i jednog i drugog, obojica tehnicari samo sto je Susic 2-3 koplja iznad. veliki bi bio mamac za publiku, kao sto sam rekao, Ronaldinho sa sirotinju
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- themaniaks
- Kontakt:
E sta napisa frajer...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
E De Bruyne je 10 koplja ispred njih obojice, kad vec raspravljamo o igracima koji nece doci da i njeg spomenemo
Pitari su kontaktirali Susica, a ne mi, i onda kad dodje kod njih bice prica uzeli nam igraca
Pitari su kontaktirali Susica, a ne mi, i onda kad dodje kod njih bice prica uzeli nam igraca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kontaktiraju oni njega zadnjih pet godina, ali nikako da ga završe, nešto ko i za Misimovića
Nego budite zahvalni što nam situacija nije kao kod njih, ni strucnog staba, ni plana, ni pojačanja, ničega
Nego budite zahvalni što nam situacija nije kao kod njih, ni strucnog staba, ni plana, ni pojačanja, ničega
MIHAJLOVIĆ !
Samo ne znam na osnovu čega neko misli da bi Tino sada došao u našu ligu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I živ osta....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Dvojica Aleksandara - Jovanović i Kosorić na raspolaganju Osimu trebali bi biti već u Međugorju
Brko iz druge galaksije!
Al bas moze naci hiljadu boljih angažmana i za vece pare
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
malo ga precjenjujete.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Susic je za nasu ligu extra igrac da se razumijemo, ali da se razumijemo i losiji je od Stilica, i od ovog Stilica sada a posebno od onog iz zlatnih lechovih dana... susic osim u Hajduku nigdje nije mogao igrati (jos dakako igrao je kod svog korumpiranog amidje)... kao sto i vidimo nakon Hajduka svi ga sutaju desno-lijevo... a Stilke je igrao svagdje osim u zadnjem mandatu u Poljskoj kada se i vratio nazad u Zelju...
Isto tako sada da dodje Susic bio bi poslije Stilica najbolji igrac lige bez dileme, i veliko pojacanje na ovaj vezni red (mada da se razumijemo vezni red Zelje je poprilicno dobar sa Alispahicem, Bojom i Dadom) ali s obzirom na godine Susica (uopste nije star) on na svoj renome i cinjenicu da mu je Amidja uhljebio poprilican broj nastupa on jos moze nalaziti solidne angazmane po ovim lijevim klubovima u Evropi...
Isto tako sada da dodje Susic bio bi poslije Stilica najbolji igrac lige bez dileme, i veliko pojacanje na ovaj vezni red (mada da se razumijemo vezni red Zelje je poprilicno dobar sa Alispahicem, Bojom i Dadom) ali s obzirom na godine Susica (uopste nije star) on na svoj renome i cinjenicu da mu je Amidja uhljebio poprilican broj nastupa on jos moze nalaziti solidne angazmane po ovim lijevim klubovima u Evropi...
- MocMahale444
- MocMahale444
Vehlezu ponuditi kūrac glomazni da ga saugaju.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 14:34Ja se nadam da ce se klub sjetiti da kojeg god igraca posude ovim ekipama ala sloboda i velez, da ce staviti klauzulu da ne mogu igrati protiv nas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, legendarnadruga i 16 gostiju.