FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zvali su me, ali nije bilo ništa konkretno. Pitali su me za moju situaciju jesam li slobodan igrač, imam li čiste papire, ali Željezničar nije jedini koji me kontaktirao.
I Lendrić je slicno izjavio i postao je naš
Ajde šarni Zakaa
Zakarić-Štilić-Tino-Sven Sušić
Lendrić
Mozda malo nerealno ali ako se ostvari uriniranje level 100
I Lendrić je slicno izjavio i postao je naš
Ajde šarni Zakaa
Zakarić-Štilić-Tino-Sven Sušić
Lendrić
Mozda malo nerealno ali ako se ostvari uriniranje level 100
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nego treba zaganjati i Miru Stevanovića 
Štilić - Sušić - Zakarić - Miroslav Stevanović

Štilić - Sušić - Zakarić - Miroslav Stevanović

MIHAJLOVIĆ !
Prednost Susica su definitivno isto godine. Jos je u dobrim godinama i tako ima prostora za jedan dobar transfer kad bi dosao kod nas.
Zakarić je nešto najviše što mi možemo dovesti, a da ne računamo na neku povezanost sa klubom (tj. da igrač nije ponikao u klubu i sl), i kada bi doveli Zakarića to bi bilo strašno pojačanje, mada će vjerovatno i on naći neki inostrani angažman, sigurno to može još uvijek.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- lijevapolutka
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
I Svenu i Goranu bi bolje bilo da dodju ovdje godinu da se dozovu, to bi automatski znacilo i poziv u repku i bolji inostrani angazman.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
lijevapolutka je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:35Da je sad Mìške tu dosad bi 13 igrača potpisali.
E moj Željo

Salim se ja, Misketu sve halalim hvala mu za ovu ljepoticu sto je ostavio

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 09 jan 2020, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
A i ErikssonuStrikeWarzone je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:43I Svenu i Goranu bi bolje bilo da dodju ovdje godinu da se dozovu, to bi automatski znacilo i poziv u repku i bolji inostrani angazman.
Ukrade mi post sa tastaturebraco je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:45A i ErikssonuStrikeWarzone je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:43I Svenu i Goranu bi bolje bilo da dodju ovdje godinu da se dozovu, to bi automatski znacilo i poziv u repku i bolji inostrani angazman.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jel ih to lozis?StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:43I Svenu i Goranu bi bolje bilo da dodju ovdje godinu da se dozovu, to bi automatski znacilo i poziv u repku i bolji inostrani angazman.

Lijepo je znati da u klubu nisu ograniceni, da prate, gledaju i kontaktiraju, taj prvi kontakt je ostvaren, vjerujem da bi za solidnu platu potpisao i došao, i ovo sto je on izjavio je klasicno dizanje cijene sebi, te mu se javili sa svih strana, te je bilo poziva iz mnogih klubova, klasika, iz Partizana je možda mogao i naci nesto mnogo bolje, ali nakon Craoive teško, jako teško, sve je na njemu, nadam se da ima barem gram mozga da uporedi sta bi dobio dolaskom na Grbavicu a sta eventualno nekom novom kratkom epizodom negdje vani, ipak mu je dvadeset sedam godina i jos uvijek može nesto napraviti, pokazati se i prodati, cist primjer i dokaz je Krpić, sve je na njemu u slucaju da ga Amar istinski želi dovesti
MIHAJLOVIĆ !
@braco utanjio si mi u zadnje vrijeme sa demantima. Polako ih fata mala euforija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."