Ja bih vise volio da Nuka i ovaj iz Gabele ako dode budu na visini kako bi sljedece sezone imali top tim nego jednog lutajuceg Zakarica koji trci za parama da dode na par mjrseci uzme lijep novac i poremeti odnose medu igracima. Ako bi potpisao na duzi period onda OK.tuzlac je napisao/la: ↑09 jan 2020, 19:12"tuzla1983"
"Dobro je imati više konkurencije. Malo pogledah ovaj snimak ne izgleda loš. Nasuprot, možda bude pravo rješenje. E sad gdje će ko i kako ostaju pripreme. Imamo mi i KUP sve će se to dešavati brzo, kartoni nedo bog povrede itd."
Mani sad vrdanja.Kazuj šta ćemo sa Efendićem?
Dobro kapitensku ćemo mu skinuti i jer je on zamjenik kapitena.Kostić je naš kapiten to nismo zaboravili.
On če biti dvojnik -rezerva Nukiću to je za očekivati.
Dolaskom Lekovića, Kovčić je postao dvojnik-rezerva na lijevom boku. tako da tamo nema mjesta Efetu jer imamo i ovaj limit 3 igrača U-21 .Desno Kulović -(.......?),lijevo Crnkić-Burić.Sredina Arežina-Beganović.Špic Ubiparip - Ramić.
Kulović nam nema kvalitetnog dvojnika -rezerve .???
Ovo pišem zato što je potegnuto pitanje 22 igrača.Dakle svaka pozicija u timu i dva ravnopravna igrača na toj poziciji.
Pa eto ovo je sad što je , a na ljeto opet prestrojavanje i jačanje Ekipe koliko to tržište dozvoljava.
Ja bih volio kad bi Husić noćas završio posao sa Zakarićem, da se razumijemo.Čovjek je čistih papira a malo je u dešperatu .
Grehota je ne nazvati ga.
Daj tražite
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Dobro bi bulo da se sutra na prozivci pojavi ovaj Hodzic iz Gorkog - koji bi trebao izrast u top igraca.Kako bi on napredovao uceci zanat od Sesara.
tuzla1983 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 19:54Neka se Efe kao i ostali izbori za mjesto. To je pravo jaka konkurencija i nikom zagarantovano mjesto. Ovo je profesija i sansu dobija najbolji, osim onih par sto se vode iz rodbinskih i prijateljskih razloga.tuzlac je napisao/la: ↑09 jan 2020, 19:12"tuzla1983"
"Dobro je imati više konkurencije. Malo pogledah ovaj snimak ne izgleda loš. Nasuprot, možda bude pravo rješenje. E sad gdje će ko i kako ostaju pripreme. Imamo mi i KUP sve će se to dešavati brzo, kartoni nedo bog povrede itd."
Mani sad vrdanja.Kazuj šta ćemo sa Efendićem?
Dobro kapitensku ćemo mu skinuti i jer je on zamjenik kapitena.Kostić je naš kapiten to nismo zaboravili.
On če biti dvojnik -rezerva Nukiću to je za očekivati.
Dolaskom Lekovića, Kovčić je postao dvojnik-rezerva na lijevom boku. tako da tamo nema mjesta Efetu jer imamo i ovaj limit 3 igrača U-21 .Desno Kulović -(.......?),lijevo Crnkić-Burić.Sredina Arežina-Beganović.Špic Ubiparip - Ramić.
Kulović nam nema kvalitetnog dvojnika -rezerve .???
Ovo pišem zato što je potegnuto pitanje 22 igrača.Dakle svaka pozicija u timu i dva ravnopravna igrača na toj poziciji.
Pa eto ovo je sad što je , a na ljeto opet prestrojavanje i jačanje Ekipe koliko to tržište dozvoljava.
Ja bih volio kad bi Husić noćas završio posao sa Zakarićem, da se razumijemo.Čovjek je čistih papira a malo je u dešperatu .
Grehota je ne nazvati ga.
Daj tražite
Ja bih vise volio da Nuka i ovaj iz Gabele ako dode budu na visini kako bi sljedece sezone imali top tim nego jednog lutajuceg Zakarica koji trci za parama da dode na par mjrseci uzme lijep novac i poremeti odnose medu igracima. Ako bi potpisao na duzi period onda OK.
Kulović dolazi ,gotovo je sad.Zakarić je bosanac i reprezentativac.
Kuloviću je menager Husara a Hodžiću Ahmed Hasanović zet od rah.Hamdije Hodžića -Hodže .
ON JE "AMBICIOZAN" MENADŽER I SIGURNO GA NEĆE DOVODITI SA NAMA U VEZU.
On će njega ako ništa strpati u Sarajevo ili Želju.
Kuloviću je menager Husara a Hodžiću Ahmed Hasanović zet od rah.Hamdije Hodžića -Hodže .
Ma nema tu ko je dobar sa kim vec ko da vise.tuzlac je napisao/la: ↑09 jan 2020, 20:21Kulović dolazi ,gotovo je sad.Zakarić je bosanac i reprezentativac.
VJEROVATNO ĆE SUTRA DA SE POJAVI I NEKI POPUT TRUMIĆA ILI ONOG KOSTOLOMCA IZ ŠVICARSKE OMEROVIĆA.
NE MIRUJE DIJASPORA.MA NEKA KRENE UZ BOŽIJU POMOĆ I NEKA BUDE BERIČETNA SLAVLJENIČKA GODINA.1955 - 2020.
NE MIRUJE DIJASPORA.MA NEKA KRENE UZ BOŽIJU POMOĆ I NEKA BUDE BERIČETNA SLAVLJENIČKA GODINA.1955 - 2020.
PRVA PRIJATELJSKA UTAKMICA:Tuzla City - Zvijezda 09, 18. januar 2020
Balja kaze zvanucno do sada dva a objavljeno Arezina, Lekovic i Muzafer dali je lapsus ili ne i da nam je cilj jos jedan ili dva igraca.
Kaže Baljić na presu da smo doveli DVA igrača.Otkud sad to kad na zvaničnoj stranici kluba imamo uslikana TRI nova igrača sa dresovima kluba? Je li to neko u međuvremenu otišao ?
Nema ništa o prozivci na službenoj stranici.???
Odlazak Hasanbegovica sstopera na posudbi u Gradinu znaci da ce bar jedan a mozda i oba stopera Kostic i Moris biti u pogonu.
Ko je ovaj Delić? Nema Kulovića.
"Inače, danas su medijima zvanično predstavljeni i novi fudbaleri ekipe - Muzafer Ivković, Filip Arežina, Nikola Leković i mladi golman Ahmet Delić."
"Inače, danas su medijima zvanično predstavljeni i novi fudbaleri ekipe - Muzafer Ivković, Filip Arežina, Nikola Leković i mladi golman Ahmet Delić."
"Baljić: Cilj nam je dovesti još jednog ili dvojicu nogometaša."
PLAVI POČELI PRIPREME, HASAGIĆ U STRUČNOM ŠTABU
10. Januara 2020.
Zimska pauza je završena za fudbalere Tuzla Cityja koji su danas i zvanično započeli pripreme.
Fudbalerima se obratio prvi čovjek kluba Azmir Husić, zatim predsjednik Almir Husić, generalni direktor Sabahudin Vugdalić, sportski direktor Samir Muratović te šef stručnog štaba Elvir Baljić.
– U Tuzli ćemo raditi do 26.januara, prva provjera je 18.januara protiv Zvijezde 09. U Turskoj ćemo boraviti desetak dana i odigrati tri utakmice. Kad se vratimo u BiH odlazimo deset dana u Blagaj i igrat ćemo zadnju provjeru protiv Širokog. Stigli su nam lijevi bek Leković umjesto Zlatkovića, zatim Arežina umjesto Husejinovića kao i Ivković koji će pojačati konkurenciju u veznom redu kao i mladi golman Delić, kazao je Baljić, te dodao:
– U stručnom štabu je novo ime Kenan Hasagić. On je stigao umjesto Dedića. Od ekipe očekujem dobar rad i da se zadržimo u vrhu.
Hasagić je prilikom dolaska u Tuzlu rekao:
– Drago mi je što sam tu, došao sam jer sam veliki prijatelj s Baljićem, on me nagovorio. Čuo sam sve pozitivno o klubu. Njihove ambicije su mi dale do znanja da ovdje trebam doći i pokušam prenijeti svoje znanje i iskustvo na taj dio posla koji ja obavljam. Nadam se da ćemo svi skupa uspjeti da ostvarimo taj zadani cilj. Prve dojmove još nem mogu reći, srdačno sam primljen, u ovih par dana ću imati nešto više za reći, kazao je on.
Prvi trening Plavi će odraditi u subotu.
press Služba FK Tuzla City
10. Januara 2020.
Zimska pauza je završena za fudbalere Tuzla Cityja koji su danas i zvanično započeli pripreme.
Fudbalerima se obratio prvi čovjek kluba Azmir Husić, zatim predsjednik Almir Husić, generalni direktor Sabahudin Vugdalić, sportski direktor Samir Muratović te šef stručnog štaba Elvir Baljić.
– U Tuzli ćemo raditi do 26.januara, prva provjera je 18.januara protiv Zvijezde 09. U Turskoj ćemo boraviti desetak dana i odigrati tri utakmice. Kad se vratimo u BiH odlazimo deset dana u Blagaj i igrat ćemo zadnju provjeru protiv Širokog. Stigli su nam lijevi bek Leković umjesto Zlatkovića, zatim Arežina umjesto Husejinovića kao i Ivković koji će pojačati konkurenciju u veznom redu kao i mladi golman Delić, kazao je Baljić, te dodao:
– U stručnom štabu je novo ime Kenan Hasagić. On je stigao umjesto Dedića. Od ekipe očekujem dobar rad i da se zadržimo u vrhu.
Hasagić je prilikom dolaska u Tuzlu rekao:
– Drago mi je što sam tu, došao sam jer sam veliki prijatelj s Baljićem, on me nagovorio. Čuo sam sve pozitivno o klubu. Njihove ambicije su mi dale do znanja da ovdje trebam doći i pokušam prenijeti svoje znanje i iskustvo na taj dio posla koji ja obavljam. Nadam se da ćemo svi skupa uspjeti da ostvarimo taj zadani cilj. Prve dojmove još nem mogu reći, srdačno sam primljen, u ovih par dana ću imati nešto više za reći, kazao je on.
Prvi trening Plavi će odraditi u subotu.
press Služba FK Tuzla City
Dobro bi bilo da angažuju Kulovića.
Mislim da je Kuloviću mušterija i Velež.
Mislim da je Kuloviću mušterija i Velež.
Znači da je vijest lansirao Husara.Zrinjskom Kulović trenutno ne treba.Husara bi da ga iz Goška prebaci u vrh PL.Ne znam sad da li imamo nekog od njegovih igrača ali ako bi ugovor bio povoljan za nas ,neka i Husara učestvuje da se plati tih 20 Evra.Čudno je meni da je on ponudio svog igrača Azmiru.On jest Husiću izašao u susret u Gorkom 2014 ali je kasnije lagao na Husića i slavio kad je došao Tom Cat.Teško da će se taj posao napraviti isto kao i sa Hodžićem .Zakarić je momak za nas .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.