FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 09 jan 2020, 19:33

Većinu su okrenuli protiv uprave Inijesta Bgm, ja ko da čitam Čelikove stranice, a ne stranice prvloplasiranog kluba na jesen. Tuga, jad i čemer. RUNDA DEBELI GMAZU.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 jan 2020, 19:36

Brz oporavak velikom sefu >3
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 09 jan 2020, 19:37

"Cilj je, kako je to istaknuto, izrastanje u ozbiljno udruženje koje će se, osim organizacijom susreta veterana, brinuti i o školovanju mladih trenera, ali i pomaganju stari(ji)h članova kojima je to potrebno.

Jedan od ciljeva i planova je ulazak u upravljačke strukture FK Sarajevo, a da li će to biti u Izvršni odbor, neku od komisija, to će zavisiti i od dogovora s čelnicima kluba s Koševa. Uglavnom, želja legendi, nekadašnjih asova i bivših igrača bordo tima je da i dalje budu, kako kažu, prisutni u FK Sarajevo kako bi bar znali šta se dešava."

Iz teksta se da zaključiti da prisutni na skupštini: ako nisu Nekadašnji asovi i biviši igrači pripadaju kategoriji LEGENDI.

A pošto im je želja da znaju šta se dešava, na Forumu će biti prihvaćeni kao INSAJDERI
:kafa:

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 09 jan 2020, 19:39

Ta "vecina" su botovi koji slijepo vjeruju ljudima koji ih kaHaju vec 25 godina i daju im glas, ili "ljudi" koji se prodaju za dvolitru.
Sta ocekivati od Berberovica klosara, pa taj za kifle nema a pravio transfer u Bundesligu? Malo bi u Upravu a? Dosadio duhan pa da se predje na Marlboro s tudje grbace?
Ima "dzema" jos... Ali uzalud im trud !!!
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 09 jan 2020, 19:42

Benkara21 je napisao/la:
09 jan 2020, 19:33
Većinu su okrenuli protiv uprave Inijesta Bgm, ja ko da čitam Čelikove stranice, a ne stranice prvloplasiranog kluba na jesen. Tuga, jad i čemer. RUNDA DEBELI GMAZU.
MA nisu brate okrenuli, ja sam na sjeveru i prvi sam za to da se otjeraju ljudi koji su u Klubu iz licne koristi Bukovica, Bili, pa i Jahic al Sabrina svoj poso radi kako treba i vise je dala klubu nego bilo ko od ovih Bp, Dino i slicni
Ja licno mislim da su Hz dosli na protest a da ni oni ne znaju sta su konkretno htjeli, bilo je puno boljih nacina za raspravit neke stvari( sastanak sa Sabrinom i ostalim u Klubu)
To sto propaljeni debili pisu po fb uprava napolje nista ne znaci, nit je ova tribina dovoljno jaka da otjera trenutno Upravu a nije ni principijelna tako da u slucaju dobrog starta i pozitivnih rezultata zboravit ce da su ikad tjerali Upravu

Al ovi paraziti Runde, pojedini clanovi BP vec odavno rovare i pokzsavaju uci u Klub, te im smeta sto nam “ seljaci” koji nisu iz Sa vode Klub, te hiljadu zamjerki na Upravu a sustina je da je U klub stigla ili treba da stigne dobra lova pa bi malo da brk omaste
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 09 jan 2020, 19:59

A njih loze samo novcanice, novcanice, novcaniceeee...

Btw, podhitno dovesti ovoga malog Hodzica iz Slobode. Nudi se sam momak...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 jan 2020, 20:24

fanatikk je napisao/la:
09 jan 2020, 19:59
A njih loze samo novcanice, novcanice, novcaniceeee...

Btw, podhitno dovesti ovoga malog Hodzica iz Slobode. Nudi se sam momak...
Vec se s njim razgovara, mada mislim da nije za nas. Ali posto nije vise vezan ugovorom, neka dodje mlad je.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 jan 2020, 20:33

Daniel Pavlović zvani Danac :rol: :rol: :rol: lik odjednom počeo da brani Husrefa, kao da mu je rođeni otac.Inace, brat Dario mu je bio fol neki team menadžer, dok je Jarni bio trener.Ni danas ne znam kojom vezom je taj Dario, dospio do toga da na klupi sjedi iz legendarnog Jarnija.Uglavnom, to je neka kombinacija Husref - Runda - Pavlovići, kojim ne treba dozvoliti da priđu Koševu.Ova skupština veterana i "legendi", mislim sulud je svaki komentar.Sama činjenica da su dozvolili, da im pekar bude glavni predstavnik, dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti.Vjerovatno tu ima ljudi koji stvarno, bez ikakvog interesa, vole klub, a velikoj večini je cilj samo dočepati se klupskog novca.Nije ih na mapi bilo kada se desila afera viršle.Necemo sigurno spasti na to, da pekar traži da mu milioner i investitor Nam, podnosi račune.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 jan 2020, 20:40

Jah, eto trenutnu upravu ne zanima kes vec rade volonterski i iz ljubavi, al u kurcu. Masno naplacuju, plus putovanja, dnevnice, ugovori. 15+k izafju haman svi. A brukaju nas na svakom koraku, ovaj video za clanske je tragedija. Mene stid i sram onog videa.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 09 jan 2020, 20:45

@fks, po meni je dobar igrac. Vezati ga ugovorom, pa sto da ne posuditi prvu sezonu nekome, nek se kali.
@historicar, e to je taj uhljeb, ako ga oratis na drustvenim mrezama, sve ti je jasno, nacuga se i proziva raju na liveu, pa kad se otrijezni obrise haha
Uglavnom smijesni i nebitni ko ovaj kamuflirani, eto tako ih ja vidim.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 09 jan 2020, 20:47

Historicar je napisao/la:
09 jan 2020, 20:33
Daniel Pavlović zvani Danac :rol: :rol: :rol: lik odjednom počeo da brani Husrefa, kao da mu je rođeni otac.Inace, brat Dario mu je bio fol neki team menadžer, dok je Jarni bio trener.Ni danas ne znam kojom vezom je taj Dario, dospio do toga da na klupi sjedi iz legendarnog Jarnija.Uglavnom, to je neka kombinacija Husref - Runda - Pavlovići, kojim ne treba dozvoliti da priđu Koševu.Ova skupština veterana i "legendi", mislim sulud je svaki komentar.Sama činjenica da su dozvolili, da im pekar bude glavni predstavnik, dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti.Vjerovatno tu ima ljudi koji stvarno, bez ikakvog interesa, vole klub, a velikoj večini je cilj samo dočepati se klupskog novca.Nije ih na mapi bilo kada se desila afera viršle.Necemo sigurno spasti na to, da pekar traži da mu milioner i investitor Nam, podnosi račune.
Majkla u upravu, pa da SVI, SVI ćekamo u redu za kifle, kod njegovog ahbaba :sick:

RUMENIge1946
Kontakt:

Post Postao/la RUMENIge1946 » 09 jan 2020, 20:56

Nema dovodzenja indijanci :urnebes: :urnebes:
slika

Jel to amaw trazi previse za dovodjenje talentovanih tatinih sinova iz amerike? :clap: :clap: :clap: :clap:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 jan 2020, 21:03

ovo su osobe koje ne znaju da postoji naknada za treniranje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jan 2020, 21:08

RUMENIge1946 je napisao/la:
09 jan 2020, 20:56
slika

Jel to amaw trazi previse za dovodjenje talentovanih tatinih sinova iz amerike? :clap: :clap: :clap: :clap:
sto si nepismen kaze se dovodženje :mrgreen:
You are someone else I am still right here

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 jan 2020, 21:10

Ovo su dusmani kluba,vjerujte mi.
Samo Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 jan 2020, 21:18

kanarinac je napisao/la:
09 jan 2020, 21:10
Ovo su dusmani kluba,vjerujte mi.
Pa naravno.
Zar nije sumnjiva ova hajka na upravu?
Ko zeli da shvati, shvatit ce.

Fala dragom Bogu sto je poslao TAN-a u klub.
Sad mu mogu qurac pushiti ove nase "legende"...

RUMENIge1946
Kontakt:

Post Postao/la RUMENIge1946 » 09 jan 2020, 21:19

fera je napisao/la:
09 jan 2020, 21:08
RUMENIge1946 je napisao/la:
09 jan 2020, 20:56
slika

sto si nepismen kaze se dovodženje :mrgreen:
Ja se izvinjajem.

Kazu amaw im trazi 5 puta vise nego sto im je uzimao nas mag i najveca legenda :bow:
Ljudi uzimaju pare roditeljima cija djeca uopste ne treniraju fudbal i obecavaju im igranje u PL. Do sada im je FKS bio najveci magnet za bogate roditelje, zato su odvodili taldzije u taj takozvani kamp i navlacili levate.
Sad kad ih je klub odyebao njima palo na pamet da su oni legende i da vole FKS (vise od svog zivota, naravno) i pazi ti ono bi da se nesto pita :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 09 jan 2020, 21:20

Jel' sutra neki potpis poslije dzume?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 jan 2020, 21:21

Hebem ti Brundo svu familiju krkane krkanski..Hebem i tebe i tu tvoju pekaru ...papcino sa sela
Moze neko link njegovog faceboka da mu se kulturno familije nahebem
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

RUMENIge1946
Kontakt:

Post Postao/la RUMENIge1946 » 09 jan 2020, 21:24

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
09 jan 2020, 21:21
Hebem ti Brundo svu familiju krkane krkanski..Hebem i tebe i tu tvoju pekaru ...papcino sa sela
Moze neko link njegovog faceboka da mu se kulturno familije nahebem
Tu sam balavci :kafa:

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”