PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Hvala ti što pratiš najveći klub u BiH i aktuelnog dvostrukog Šampiona
https://clanstvo.fksarajevo.ba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosniaBoston
- Kontakt:
Aktuelni a ispali iz kupa
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 09 jan 2020, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ovaj je sve nadmasio haha Cuj aktuelni a ispali, pa ko je aktuelni, ovi timovi sto su prosli jel hahahah
Iq k'o broj zuba = 6
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
ne možete kupit sudije na igrici, normalan rezultat
dok trofej neko ne osvoji aktuelni smo
dobro shvatam da ne znaš te stvari ipak je 7 godina pravo dugo, zaboravi se...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa osvojili smo kup prije godinu i po
#Punoljetstvo
pa onda ste glupi jbg
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hocete li dogodine biti aktuelni osvajaci duple krune odgovori ti meni
#Punoljetstvo
"samo" ŠampioniBosniaBoston je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:32Hocete li dogodine biti aktuelni osvajaci duple krune odgovori ti meni![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bit će prilike da čestitaš u maju, a možda već i za nekoliko dana.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovog Celika ni Allah ne može spasiti ..
Zenica Celik liga je druga .. citirajte me na kraju
Zenica Celik liga je druga .. citirajte me na kraju
Jel pise Vinku u ugovoru da ako izgube od Zelje, dobija automatski otkaz nebitno koje mjesto na tabeli Sarajevo zauzimalo?
Jbg tako je bilo sa Husrefom vjerovatno ce i sa Vinkom onda
Jbg tako je bilo sa Husrefom vjerovatno ce i sa Vinkom onda
Jugoslavenska armija palila one što su se odcepljivali od Jugoslavije!RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:24Ono naslo da pise o TobetuTobe je tesko ranjen na toj grbavici mamu vam yebem retardiranu.
Dok je stvarana ova genocidna republika i dok su ubijani silovani i protjerivani nesrbi sa grbavice, baba ivan je slavio u beogradu. To je istina i treba upozoravati nove narastaje da znaju i nikad ne zaborave. Baba ivan je tada na pitanja novinara sta misli o tome odgovorio da ga to ne zanima, da je ugoslaven i podrzava jugoslavensku armiju. Ta armija je u to vrijeme palila BiH, Sarajevo, Grbavicu. Nije cudno sto nas zovu GLUPI bosanci.
I šta je tu zamjerka?
Bili vi palili one što se odcepljuju od BIH?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Pise mu da ako ne dovede Zakarica da ce dobiti automatski otkaz...
Tako da je Vinko vec bivsi...
- RUMENIge1946
- Kontakt:
palili su medjunarodno priznatu i suverenu drzavuMMM je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:25Jugoslavenska armija palila one što su se odcepljivali od Jugoslavije!RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:24Ono naslo da pise o TobetuTobe je tesko ranjen na toj grbavici mamu vam yebem retardiranu.
Dok je stvarana ova genocidna republika i dok su ubijani silovani i protjerivani nesrbi sa grbavice, baba ivan je slavio u beogradu. To je istina i treba upozoravati nove narastaje da znaju i nikad ne zaborave. Baba ivan je tada na pitanja novinara sta misli o tome odgovorio da ga to ne zanima, da je ugoslaven i podrzava jugoslavensku armiju. Ta armija je u to vrijeme palila BiH, Sarajevo, Grbavicu. Nije cudno sto nas zovu GLUPI bosanci.
I šta je tu zamjerka?
Bili vi palili one što se odcepljuju od BIH?

-
Forumas1921
RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:24Ono naslo da pise o TobetuTobe je tesko ranjen na toj grbavici mamu vam yebem retardiranu.
Vjerovatno je ranjen negdje u predjelu glave? Onako se moze ponasati osoba bez mozga. Definitivno steta ako je tesko ranjen a prezivio, za onakvo kopile je steta sto zivi. Mislim da samo jedna odvratna ljigava osoba, koja u zivotu nikada nije imala prijatelja se moze onako ponasati, Boga pitaj na sta on izgleda kada mu je jedina stvar u zivotu pisati gluposti...
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Hivica nije ranjen. On je uzivao sa bracom u BGForumas1921 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:44RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:24Ono naslo da pise o TobetuTobe je tesko ranjen na toj grbavici mamu vam yebem retardiranu.
Vjerovatno je ranjen negdje u predjelu glave? Onako se moze ponasati osoba bez mozga. Definitivno steta ako je tesko ranjen a prezivio, za onakvo kopile je steta sto zivi. Mislim da samo jedna odvratna ljigava osoba, koja u zivotu nikada nije imala prijatelja se moze onako ponasati, Boga pitaj na sta on izgleda kada mu je jedina stvar u zivotu pisati gluposti...
Ponavljaj ovo svaku noc prije spavanja i ujutro cim se probudis
Bismilahirahmanirrahim
Euzu bi kelimaatillahit-taammati min gadabihi ve šerri ibadihi ve min hemezatiš-šejaatiini ve en jahduruun.
Utječem se Allahu pomoću Njegovih savršenih riječi od njegove srdžbe, od zla Njegovih robova, od šejtanskih došaptavanja i njihovog prisustva.
Ovaj lik rumenige u jednom postu priziva smrt Husrefa,a u drugom pise odlomke iz Kur'ana
Stvarno nevjerovatno
Stvarno nevjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.