Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
...Engleska liga jeste najjaca liga...Ali Barca i Real mogu samljeti sve jedan klub od velike cetvorke u Engleskoj...

Imam 15 godina i naravno da sam u pravu...mandraX je napisao/la:...i da je upravu*p!p!t@* je napisao/la:enobarca je napisao/la:...Samo da vas obavijestim da je Barca "rasula" almeriu...8:0...nadam se da ce i real dobro odigrati veceras pa da obje ekipe idu rasterecene na el clascico,jer dosadilo mi je vise da barca tare real,hocu da malo vidim i real kako igra na el clasicu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kladim se da nemas vise od 13 godina
- majestic24
- Kontakt:
Ma melju nas...Real nemoze proci 1/8 finala LP a kamoli da "samelje" neki klub iz Premiershipa. Boga mi,ovdje se brzo zaboravlja onih 4:0 od Liverpoolaenobarca je napisao/la:...Engleska liga jeste najjaca liga...Ali Barca i Real mogu samljeti sve jedan klub od velike cetvorke u Engleskoj...![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
...Ja kazem sad u ovoj sezoni...Sad Real moze Liverpool pobijediti najmanje 4:0...Ne navijam za Real i priznajem da bas i ne volim real,ali oni igraju odlicno ove sezone...Skoro kao Barcelona...majestic24 je napisao/la:Ma melju nas...Real nemoze proci 1/8 finala LP a kamoli da "samelje" neki klub iz Premiershipa. Boga mi,ovdje se brzo zaboravlja onih 4:0 od Liverpoolaenobarca je napisao/la:...Engleska liga jeste najjaca liga...Ali Barca i Real mogu samljeti sve jedan klub od velike cetvorke u Engleskoj...![]()
![]()
[youtube][/youtube]majestic24 je napisao/la: Ma melju nas...Real nemoze proci 1/8 finala LP a kamoli da "samelje" neki klub iz Premiershipa. Boga mi,ovdje se brzo zaboravlja onih 4:0 od Liverpoola
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ne mogu da vjerujem da sam ovo pročitao.Andres je napisao/la:i taj neki C.R koji je odlican igrac nestavljajte ga u rang sa Messijahom , Messi je zabio ove godine 22 gola a iz penala ni jedan , kao i Barca koja je u ovoj godini izvela 1 Penal..Ronaldo je zabio neznam kolko a po standardu tu je jedno 25 -30 posto golova iz penala.
JA kaze odlican je ali njegovi golovi su jednostavno smjesni, i to kad neznas sta napisat pa kazes Iniestai Xavi , to je jednostavno presjesma stvar. Ronadlo kao uzme loptu na centru prodje sve i zabije '??pa nije Messi covjece...Njega su ozil i Marija pitali loptama 3 puta vise nego sto su Mesija Andres i Xavi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
A kad je to Messi uzeo loptu s centra i dao gol? Dao jest... Getafeu u sesnaestini finala Copa del Reya.Andres je napisao/la:i taj neki C.R koji je odlican igrac nestavljajte ga u rang sa Messijahom , Messi je zabio ove godine 22 gola a iz penala ni jedan , kao i Barca koja je u ovoj godini izvela 1 Penal..Ronaldo je zabio neznam kolko a po standardu tu je jedno 25 -30 posto golova iz penala.
JA kaze odlican je ali njegovi golovi su jednostavno smjesni, i to kad neznas sta napisat pa kazes Iniestai Xavi , to je jednostavno presjesma stvar. Ronadlo kao uzme loptu na centru prodje sve i zabije '??pa nije Messi covjece...Njega su ozil i Marija pitali loptama 3 puta vise nego sto su Mesija Andres i Xavi.
Al aj, eo ti jedan kad si napo:
[youtube][/youtube]
Uostalom, on nema potrebe da ih prelazi sve sa 30,40 metara kada ce iz slobodnjaka iz iste pozicije jednim svojim tomahawkom razbit i najcvrscu obranu na svijetu.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ima li kakvih vesti za Khediru?
- anonymousHD
- Kontakt:
Higuain se povredio i propušta utakmicu protiv Ajaxa, e`o šanse za Benzemu. Valjda će je dobro iskoristit`.. 
IMA DA BUDE OVAKO !!anonymousHD je napisao/la:Higuain se povredio i propušta utakmicu protiv Ajaxa, e`o šanse za Benzemu. Valjda će je dobro iskoristit`..

Apsolutno netacno , jer prosle godine u primeri Real je dao preko 100 golova a ispod 10 penalaAndres je napisao/la:Pmislim smjesno je kad navijac Reala dodje i laprda po Barci koja svake sezone izvede u vrh glave u La ligi 5 do 8 penala , Real izvede jedno 15-20 !!!
Ovog andres nekad bilo zanimljvio čitat,ali jbg vrijeme čini svoje
Racku šansa za Benza pa mora Mou prije derbija najboljeg igrača(El pipitu) odmorit što pokazuje iz tekme u tekmu da jest.Odgovara mu ova igra sa 4 u napadu koji stalno mjenjaju pozicije.Tu može biti i asistent i strijelac i sve u sjajnoj je formi i očekujem od njega da bude 2. strijelac ekipe na kraju sezone i 3.primere jer Ronaldo i Messi ko mutanti daju golove

Racku šansa za Benza pa mora Mou prije derbija najboljeg igrača(El pipitu) odmorit što pokazuje iz tekme u tekmu da jest.Odgovara mu ova igra sa 4 u napadu koji stalno mjenjaju pozicije.Tu može biti i asistent i strijelac i sve u sjajnoj je formi i očekujem od njega da bude 2. strijelac ekipe na kraju sezone i 3.primere jer Ronaldo i Messi ko mutanti daju golove
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]Portillo je napisao/la:majestic24 je napisao/la: Ma melju nas...Real nemoze proci 1/8 finala LP a kamoli da "samelje" neki klub iz Premiershipa. Boga mi,ovdje se brzo zaboravlja onih 4:0 od Liverpoola
[youtube][/youtube]
ne znam sto pokazujes ovaj ht ronalda kad je real izgubio koliko ja znam 4 : 3
Dobro, eto, nema veze, tebe je Ronaldo kao sto sam vec negdje rekao, "natjerao da tugujes i kad vodis", znaci ti si tada slavio jeli? Joj ove djecurlije...RA. je napisao/la: ne znam sto pokazujes ovaj ht ronalda kad je real izgubio koliko ja znam 4 : 3

Eto ih, nekada najbolji i sada najbolji
Lijevi Ronaldo nikada nije osvoji ligu prvaka s Realom, desni takodje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma meni lijevi nije najbolji Zizou je bio Bog fudbala,Raul i ostali su puno bolji od njega,a ovaj desni će osvojit lp sa RealomRomariooo je napisao/la:Lijevi Ronaldo nikada nije osvoji ligu prvaka s Realom, desni takodje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hahaahha, pa sta ti ocekujes da on u jednoj sezoni poosvaja sve trofeje? jaoo kako naivno djetence. Ali ako te tjesi, osvojit ce, ovaj desni.Romariooo je napisao/la:Lijevi Ronaldo nikada nije osvoji ligu prvaka s Realom, desni takodje
Sjecam se kad je lijevi ronaldo igrao, pojacan sa kako kazete najvecim svih vremena Zidanom, figom, bekamom, ovenom, carlosom..., pa je opet jedan zubati decko pobrao aplauze na bernabeu nakon sto je sam pobijedio sve te velikane na kamari
A sto se tice desnog, prvo skocite pa recite hop, prosle sezone je bio nedovaljan za bilo sta, a lako se moze ponoviti i u ovoj sezoni
A sto se tice desnog, prvo skocite pa recite hop, prosle sezone je bio nedovaljan za bilo sta, a lako se moze ponoviti i u ovoj sezoni
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[quote="Romariooo"]Sjecam se kad je lijevi ronaldo igrao, pojacan sa kako kazete najvecim svih vremena Zidanom, figom, bekamom, ovenom, carlosom..., pa je opet jedan zubati decko pobrao aplauze na bernabeu nakon sto je sam pobijedio sve te velikane na kamari
A sto se tice desnog, prvo skocite pa recite hop, prosle sezone je bio nedovaljan za bilo sta, a lako se moze ponoviti i u ovoj sezoni[/quote
...E tako je...Zubati je po meni najbolji igrac kojeg sam gledao i da je nastavio igrati dobro bio bi najbolji igrac svih vremena,niko mu ne bi bio ni blizu...Kakav Pele kakav Maradona,Ronaldo....Steta sto vise nije u formi...On je imao tehniku koju drugi igraci mogu samo sanjati....
A sto se tice desnog, prvo skocite pa recite hop, prosle sezone je bio nedovaljan za bilo sta, a lako se moze ponoviti i u ovoj sezoni[/quote
...E tako je...Zubati je po meni najbolji igrac kojeg sam gledao i da je nastavio igrati dobro bio bi najbolji igrac svih vremena,niko mu ne bi bio ni blizu...Kakav Pele kakav Maradona,Ronaldo....Steta sto vise nije u formi...On je imao tehniku koju drugi igraci mogu samo sanjati....
Mozel neko postavit golove od juce, molim vas sto prije, hvala !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.