Ovo je teža vrsta idiota, on izgleda misli da je zajeban neštoRUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:24Tu sam balavciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:21Hebem ti Brundo svu familiju krkane krkanski..Hebem i tebe i tu tvoju pekaru ...papcino sa sela
Moze neko link njegovog faceboka da mu se kulturno familije nahebem![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja bi opet Galića,Vegu i Tatomirovića bez razmišljanja doveo a platit destruktivca i desno krilo zajebano....
Brkić bi mogao dobiti raskid ugovora....dobar play
Brkić bi mogao dobiti raskid ugovora....dobar play
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 09 jan 2020, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja sam cuo d.beka da "krademo"
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Ljudi bice pojacanja samo strpljenja,ovi **** hoce da uvale svoje antitalente,ali to vise ne ide,nije to islo zadnju godine,ali sad hoce da iskoriste ovu zbrku oko placipicke,ovo su lihvari koji nisu dali marke kad se trebao klub ugasiti,isti taj klub koji su oni i slicni njima opljackali preko propalih igraca i bila ga doveli do gasenja,e pa neve vise moci,ljudi abd uzimamo ponovo titulu i bice pojacanja finih samo polako.
Samo Sarajevo
- RajaBa1983
- Kontakt:
reci ti nam druze imali kakvi imenakanarinac je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:51Ljudi bice pojacanja samo strpljenja,ovi **** hoce da uvale svoje antitalente,ali to vise ne ide,nije to islo zadnju godine,ali sad hoce da iskoriste ovu zbrku oko placipicke,ovo su lihvari koji nisu dali marke kad se trebao klub ugasiti,isti taj klub koji su oni i slicni njima opljackali preko propalih igraca i bila ga doveli do gasenja,e pa neve vise moci,ljudi abd uzimamo ponovo titulu i bice pojacanja finih samo polako.
ko **** rundu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hoce on da mu se ja mame nahebem..Hajde ako je mudonja...zapamtio bi on moje prezime pickica mala..Historicar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:41Ovo je teža vrsta idiota, on izgleda misli da je zajeban neštoRUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:24Tu sam balavciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2020, 21:21Hebem ti Brundo svu familiju krkane krkanski..Hebem i tebe i tu tvoju pekaru ...papcino sa sela
Moze neko link njegovog faceboka da mu se kulturno familije nahebem![]()
![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Medo Rundo neponasaj se ludo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Historicar
- Kontakt:
Zna li iko gdje je danas onaj Mustafa Dučić Mučo, koji se slično kao Runda, svojevremeno motao oko kluba.Navodno je davao svoje pare za pojačanja, a istina koju znam je, da je svaki svoj fening koji je dao za pojačanja, vratio od prodaja naših igrača u inozemstvo.
Znaci muco tan prije tana. Posteno.
Tika taka benjo ahmo zaka.
Tika taka benjo ahmo zaka.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Nema vise dovoDZenja dusmani! Uprava napolje, Runda i legendeheheheh u klub!! Svi na proteste!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
On se vrtio dok je Ismet bio živ jer ga je štitio nakon njegove smrti se sklonio.Historicar je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:20Zna li iko gdje je danas onaj Mustafa Dučić Mučo, koji se slično kao Runda, svojevremeno motao oko kluba.Navodno je davao svoje pare za pojačanja, a istina koju znam je, da je svaki svoj fening koji je dao za pojačanja, vratio od prodaja naših igrača u inozemstvo.
ISTINA ZA VEDRANA!
Željeznice imaju jači tim. To je, valjda, očigledno.
Smijemo li ih gaDZati vrelim dzevrecima? Pitam za druga.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Grehota bacati, a onakvim vuglašima teško da i kamen može nešto.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eksperti,sto Valverde dobija otkaz?Eno ga u la ligi prvi na tabeli..Ista situacija kao kod Musemica,prvi na tabeli u ligi i ispao iz kupa..jel mu to dovoljni za otkaz?Barcina uprava napolje!!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Historicar
- Kontakt:
Da je od Reala izgubio dva derbija, u razmaku od dva mjeseca, uz 8 primljenih golova, letio bi sigurnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:11Eksperti,sto Valverde dobija otkaz?Eno ga u la ligi prvi na tabeli..Ista situacija kao kod Musemica,prvi na tabeli u ligi i ispao iz kupa..jel mu to dovoljni za otkaz?Barcina uprava napolje!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kome sta nije jasno tu sam
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Bujrum balvci
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 12 gostiju.