FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemojte se zajebavati s covjekom. Jest de.bil teski, ali zaista nije lik za zajebanciju, tako da nemojte nikoga loziti da mu se javlja i sl.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nije samo onaj mali Jahić, nego je bio i golman iz Amerike u opticaju da se potpiše, balavac neki. A uvalio je onog Tucakovića bio.
Ja mislim da je on s Faćom onim dobar.
Atalanta za sirotinju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne branim ga nego mi sega, fol mu jebu majke ovako, a kad ga vide pozdrave ga.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
-
- Kontakt:
Ne moras biti zajeban da **** majku na **** majke.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kad vidim ko se sve naziva legendom kluba, tacno bi ih tuzio za duševnu bol.
E cuj prozivaju nekoga sto anonimno pise. Covjek bi rek'o svi pisu pod imenom i prezimenom ovdje, i sa cipsovom prijavnicom na avataru, samo par momaka se skrilo pod nikom da pljuje Rundu...
Hajd' da brane Husrefa, on je nesto i dao klubu, ali Nedima Rundu??? Doduse, bff, mozda zato...
Hajd' da brane Husrefa, on je nesto i dao klubu, ali Nedima Rundu??? Doduse, bff, mozda zato...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tu sam balvci sa laznim profilima
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Posto sam se i ja nasao prozvanim da vam kazem..Necemo se tuci to je van svake pameti,ali rekao sam hajd da mi nesto kaze zapamtio bi on moje prezime..I idalje se drzim tih rijeci..**** Brundu braco Lazić nam ostaje 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Potpisuje novi ugovor ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:22Posto sam se i ja nasao prozvanim da vam kazem..Necemo se tuci to je van svake pameti,ali rekao sam hajd da mi nesto kaze zapamtio bi on moje prezime..I idalje se drzim tih rijeci..**** Brundu braco Lazić nam ostaje![]()
Ako nece da produzi ja bi ga sad prodao bolje nego da na ljeto ide za dzabaka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znaci Lazić ce vjerovatno produziti ugovor..Jer mislim da bi ga prodali i za 2 pastete ako ne bi produzio ugovor..
Ima tu jos igraca koji imaju do ljeta ugovor...Ako nece produziti pokusati prodati ili raskinuti ugovor..Samo ne treba slati na tribnu jer njega realno boli tuki,ne radi nista a plata redovna(sad ce se dusmani javiiti i reci kako nema vec 6 mjeseci plate)
Ima tu jos igraca koji imaju do ljeta ugovor...Ako nece produziti pokusati prodati ili raskinuti ugovor..Samo ne treba slati na tribnu jer njega realno boli tuki,ne radi nista a plata redovna(sad ce se dusmani javiiti i reci kako nema vec 6 mjeseci plate)
Bitno je da nam uprava nista ne radi, sabrina na godišnjem, Emir tali se s menadžerima...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa kontam ako ga nece prodati da je spreman ostati na kosevu..Jer mislim da je i nama u cilju zaraditi ako ide,ali ocigledno da se mozemo dogovoriti oko novog ugoovrajohntravolta123 je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:25Potpisuje novi ugovor ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:22Posto sam se i ja nasao prozvanim da vam kazem..Necemo se tuci to je van svake pameti,ali rekao sam hajd da mi nesto kaze zapamtio bi on moje prezime..I idalje se drzim tih rijeci..**** Brundu braco Lazić nam ostaje![]()
Ako nece da produzi ja bi ga sad prodao bolje nego da na ljeto ide za dzabaka

Runda upala ti moja čundara luda.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ja koliko imam info lazic nece potpisati i odlazi sad na zimu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Od kad do kad je ovaj zimski prelazni rok?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.