FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko nam danas potpisuje, petak je... 

Majku mu ****, slomiti mu nogu na treningu pa onda ispisnicu dati **** li ga onaj ko ga odgoji onako
bruda nema od toga nista,sinoc saltam kanale i naletim na njihov dnevnik ,jel moguce kako ih truju ?

Bolesni ljudi nemam drugo objasnjenje.
Ne bih rekao da su M Stevanovic i Zakaric slicnog kvalitet. Ja bih rekao da je njihov ucinak za nas klub bio dosta slican, ali Stevanovic je za mene definitivno kvalitetniji igrac sto potvrdjuje da je i danas igra standardno u boljoj ligi, dok Zakaric ne igra. To je Stevanovic isto pokazao kroz mladu reprezetnaciju, gdje je bio najbolji igrac uz Viscu i Milana Djurica. Njegova najveca greska je bila sto je uzeo prevelik korak kad je iz Vojvodine presao u Sevillu, ali ko ne bi kad se takva prilika ponudi. Na drugu stranu je Zakaric "samo" pokazao klasu u kontinuitetu u nasoj ligi, i normalno da bi nam bio super igrac za dovesti. Imao je i on dobrih utakmica za Partizan, prije svega mislim na one Evropske protiv Nordsjaellanda i Beskitasa, utakmice kad je tek dosao, i vjerujem da bi i nama mogao valjati u nasim Evropskim utakmicama. Miroslav Stevanovic je imao ugovor do ljeta, dok je Zakaric do zime, i mislim da je to glavni razlog koje je presudilo da za Zakarica izvucemo dobro obestecenje, dok za Stevanovica nismo nista.
Tad,26-godišnji Zakarić,proglašen najboljim igračem lige i A reprezentativac,prodan za 150.000€,to nazivaš dobrim poslom?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Mogao si ga zadržat suspendovanog na tribinama i plaćati ga.
Da nije napravio transfer pa i u toj vrijednosti, koštao bi nas 50 hiljada maraka mjesečno da sjedi, u slučaju da je otišao besplatno .
Mogao si,i pokazati ostalim da i u buduće nema zajebancije sa klubom.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Pa zavisi kako gledas. 150.000 eura plus taj neki bonus, nije puno. Ali imao je samo 6 mjeseci od ugovora. Ne znam kako se moglo bolje poslovati u tom momentu. Na drugu stranu Sarajevo nije dobilo nisa za Sarica, jer je on i imao ugovor samo do ljeta. Da se vise izvuce iz tih igraca je po meni samo moguce kad toliko nisi ovisan od tih igraca, da ti rezultati ne trpe, pa ih mozes staviti na klupu ili slicno. I mislim da nam taj dio trenutno puno bolje izgleda, gdje sa Amarom Osimom imamo vise kombinacija igre, tako da nisi ovisan od 2 igraca sto je ranije bio slucaj.
Ma dijete, 2005. godiste, treba ga reeducirat a ne kaznjavat, a evo svakako se izvino na profilu i napiso da mu je hakovan
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Imal ko link profila od tog majmuna
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Upravo tako, samo javiti roditeljima da skinu sliku, i da nije to u skladu sa apoliticnim vrijednostima kluba. Ne vidim razlog sto se prevelika hajka stvara sa djetetom od 15 godina.
Ne znam kako menadžer može odlučivati umjesto igrača da li će ostati u klubu. Ne može ti stotinu menadžera uticati na odluku ako želiš da ostaneš u nekom klubu.kolezeljovac je napisao/la: ↑10 jan 2020, 01:57Nije istina Faraone to sto pricas, licno sam pricao sa Miretom, a i jedan momak koji je tada radio u upravi mi je isto to rekao... Mire je zelio da ostane, menadzer njegov je odlucivao... Trazio nemoguce stvari, a Mire je bas htio ostati...Raonffa je napisao/la: ↑10 jan 2020, 00:00Zar nije otišao za nekih 200k eura + procenat od sljedećeg transfera? Duplo veća pičqka je ispao Stevanović kojeg smo vratili u život, isto tako nije htio ni da čuje za potpis novog ugovora, a jedva je čekao da se oslobodi ugovora kako bi mogao klepiti što bolji ugovor u inostranstvu kao slobodan igrač. Meni se tu ogadio maksimalno i ne bih ga više nikada volio vidjeti u Želji.Manijakdolopate je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:43Realno, naše najveće pojačanje je maksimalno zdrav i spreman Ermin Zec.
Zakarić ako ima ponude iz inostranstva, izabrat će jednu od njih jer je uvijek tu bio zbog novca.
Za razliku od Lendre, nije htio produžiti ugovor već se doveo do tog da bude suspendovan zbog onog kmečanja oko Partizana.
Realno, pokušati dovesti Acu, ovog Australca ako je moguće, veznog nijednog, 2 krila ako odu Zec i Zaim i nekog prosječnog tipa Karić napadača kao back-up opcija..
Da se dotaknem malo Asima, definitivno kvalitetan igrač, čvaka velika u glavi jest i zato je zaslužio da ode jedino.
Međutim, ja nikad ne mogu zaboravit njegov gol u Bijeljini, pa protiv Zvijezde onaj s velike udaljenosti, pa onaj u Gabeli koji je zamalo spasio Krčmarevića da ostane na klupi Želje.
Mislim da je u svakoj toj utakmici Željo slavio 1:0 i nekako će mi ostati u sjećanju.
Ponavljam, čvaka jeste, kad ga Amar nije smirio, ne može niko, ali zaista je dobar igrač.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cestitao dan RSa.Sad otac to demantuje.Kaze dao je telefon od malog na analizu da se uvjere svi da to on nije uradio.Kako on misli da mu neko podmece.Otac sumnja na roditelje djece sto igraju sa njim Kao Ljubomora.Sacekati i sve vidjeti.Ako je tacno noga.Ako nije noga onome ko je to podmetno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ide gdje mu daju vise para, sa time se treba pomiriti, j'ebe se njima svima za Zelju kao i ostale klubove, daj mi vise para tvoj sam.
Mjau !
Pojedinci isto djeca, Zakaric kod kona koliko i TSS kod nas, ista prica, ista meta isto odstojanje, ista fora 

MIHAJLOVIĆ !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Htio je ostati u klubu to se zna, govorio je da bi ostao, ali ne zavisi sve od njega, vec od menadzera... Sad ako je lagao to je vec drugo...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Steta sto mi kao klub nemamo snagu da kompletriamo tim do polaska na pripreme, pogtovo ovo van drzave kad se ide, jer vidjet cete kad u pola priprema dođe neki novi igrac.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Zigazaga i 34 gosta.