FK Mladost DK

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la L' Imperator » 05 jan 2020, 17:31

Wolffire je napisao/la:
05 jan 2020, 17:18
Evo i Galic pred raskidom ugovora. Vratit njeg bi bili mokri snovi. On i Nikolic na bekovima bi bilo ludilo.
Za sad Mirkov, Nikolic, Ousseini, Hairlahovic i mali Nikolic su IN. Sa Kulovicem se jos nista ne zna. Dobro bi nam Vedo dosao na krilo.
Hairlahović dogovoren? Čudno da nigdje u medijima nije ni spomenut.
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 05 jan 2020, 17:34

L' Imperator je napisao/la:
05 jan 2020, 17:31
Wolffire je napisao/la:
05 jan 2020, 17:18
Evo i Galic pred raskidom ugovora. Vratit njeg bi bili mokri snovi. On i Nikolic na bekovima bi bilo ludilo.
Za sad Mirkov, Nikolic, Ousseini, Hairlahovic i mali Nikolic su IN. Sa Kulovicem se jos nista ne zna. Dobro bi nam Vedo dosao na krilo.
Hairlahović dogovoren? Čudno da nigdje u medijima nije ni spomenut.
Moja greška pisalo je samo potencijalno pojačanje kao i za Vedu.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 05 jan 2020, 17:34

Wolffire je napisao/la:
05 jan 2020, 17:30
05 jan 2020, 17:25
Imate u današnjem Oslobođenju intervju s Mušijom.

Naslov: Igrači su bojkotovali Ibru Rahimića!
Ne citam novine moze li ukratko?
Ma drug mi poslao slike, ne vidi se baš najbolje. Ja ovdje nemam mogućnost da kupim, nedjeljom ništa ne radi! :(
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 05 jan 2020, 17:38

slika
#samoRudar #zauvijek

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 06 jan 2020, 12:52

Može li neko malo bolje objaviti ovaj intervju sa Musijom ...

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 08 jan 2020, 17:54

Prodje nova godina web i dalje nije u funkciji. Bas smo teska kanta sto se tice ovako nekih stvari.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 08 jan 2020, 19:52

Wolffire je napisao/la:
08 jan 2020, 17:54
Prodje nova godina web i dalje nije u funkciji. Bas smo teska kanta sto se tice ovako nekih stvari.
I ja provjeravam svaki dan, ali ne iznenađuje me ništa, znam da je veća mogućnost da se nešto neće uraditi kad kažu, već da hoće. :)

I ovo za radove na stadionu mi čudno. Izjave da će krov biti završen do početka proljetnog dijela prvenstva, a nigdje detalja nikakvih kao npr. da je potpisan ugovor sa izvođačem radova, da objave projekat kako bi to sve trebalo izgledati i kad započinju radovi.

Na Grbavici davno počeli radovi, a tek će krajem ovog mjeseca biti završeni. Ko zna kakav li će krov biti na Mladosti i da li će uopšte cijela tribina biti natkrivena pa će tako brzo biti završeni radovi!
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 09 jan 2020, 11:53

08 jan 2020, 19:52
Wolffire je napisao/la:
08 jan 2020, 17:54
I ja provjeravam svaki dan, ali ne iznenađuje me ništa, znam da je veća mogućnost da se nešto neće uraditi kad kažu, već da hoće. :)

I ovo za radove na stadionu mi čudno. Izjave da će krov biti završen do početka proljetnog dijela prvenstva, a nigdje detalja nikakvih kao npr. da je potpisan ugovor sa izvođačem radova, da objave projekat kako bi to sve trebalo izgledati i kad započinju radovi.

Na Grbavici davno počeli radovi, a tek će krajem ovog mjeseca biti završeni. Ko zna kakav li će krov biti na Mladosti i da li će uopšte cijela tribina biti natkrivena pa će tako brzo biti završeni radovi!
Radove na stadionu Grbavica izvodi firma GMC doo Usora.
Sa pripremnim radovima tj. radioničkom izradom konstrukcije su startali u oktobru 2019.
Radove na početku montaže krovne konstrukcije su započeli 25. novembra, a završetak radova je planiran za 31. januar 2020.
To znači, 2 mjeseca pripremni radovi, a 2 mjeseca montaža konstrukcije.
Po najavama kluba FK Mladost, krov na našoj zapadnoj tribini bi trebao biti završen do kraja februara, što znači da bi pripremni radovi trebali biti završeni do 31.januara, ali za montažne radove, firmi GMC onda ostaje samo 1 mjesec.
Kapacitet istočne tribine na grbavici je cca 4000 stolica, a naše zapadne je cca 2000.
Bez obzira na duplo veči kapacitet, mislim da je planirano vrijeme za montažu krova od 1 mjesec prekratko, te sumnjam da će uopšte startati s ovim radovima ili u najboljem slučaju će se pokriti samo centralni dio zapadne tribine.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 jan 2020, 15:25

Ta firma što na Grbavici radi će raditi i na stadionu Mladosti.

Ma Uprava kluba, po starom, neozbiljna! :nedam: Kad će više početi transparentno raditi? Ajd što kriju cifre kad prodaju igrača, ali oni ba kriju sve živo! :roll: Upravo, očekujemo saopštenje neko, bilo šta!!

Za vikend bi trebala biti prozivka igrača, ali ni o tome nigdje ni riječi ne možeš naći.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 jan 2020, 16:30

Počeo sam se više nervirati zbog Mladosti već zbog Rudara! Nije dobro. :mrgreen:

@Wolffire je prošle godine govorio da Elektrovar radi konstrukciju i da je veći dio završen. Ako je to tako i ako će ova firma što radi na Grbavici "samo montirati" krov, možda bi onda i moglo biti završeno do kraja februara.
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 09 jan 2020, 17:37

09 jan 2020, 16:30
Počeo sam se više nervirati zbog Mladosti već zbog Rudara! Nije dobro. :mrgreen:

@Wolffire je prošle godine govorio da Elektrovar radi konstrukciju i da je veći dio završen. Ako je to tako i ako će ova firma što radi na Grbavici "samo montirati" krov, možda bi onda i moglo biti završeno do kraja februara.
Drug ja vise ni sam sebi ne vjerujem a još manje upravi. Tako su dolazile do mene informacije. Ako ćemo se voditi politikom kao što je do sad bila znači da će sklepati nesto na centralnom dijelu tribine samo da se broji.
Btw ne znam odakle priča za GMC jer sto ja imam informacije nije zvanično dogovoreno ništa samo sto je Mušija tražio ponudu i to dok je išla aplikacija savezu ili uefi kome li vec.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 jan 2020, 19:26

Mensur Mušija za Oslobođenje: Kada možemo očekivati početak intenzivnijih radova na stadionu FK Mladost DK?
Krov će se raditi uskoro. Firma koja radi na stadionu Grbavica, radit će krov i na našem stadionu i očekujem sa početkom proljetnog dijela sezone da ti radovi budu gotovi. Iskreno se nadam da će i vremenski uslovi poslužiti. Što se tiče reflektora, potpis je za nekoliko dana. Rade se sitni detalji oko ugovora koji će potpisati lokalna zajednica, Savez i FK Mladost. TC Kakanj će uraditi armaturu i temelje, lokalna zajednica će uraditi stubove, a Savez rasvjetna tijela. Klub će obezbjediti kablove, agregate i sve ostale popratne stvari i ti reflektori moraju biti spremni za narednu sezonu, jer nema igranja Premijer lige bez reflektora naredne sezone.
#samoRudar #zauvijek

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 09 jan 2020, 19:31

Afrikanac neki na probi kod vas? Jel zna neko vise?
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 jan 2020, 23:20

Prozivka u nedjelju, 12. januara u 12,00 sati!
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 jan 2020, 04:15

amar009 je napisao/la:
06 jan 2020, 12:52
Može li neko malo bolje objaviti ovaj intervju sa Musijom ...
MENSUR MUŠIJA: Uživam u fudbalu, želim se dokazati na polju bh sporta

Dobojska Mladost će prezimiti na devetoj poziciji Premijer lige. Ekipa iz predgrađa Kaknja nakon 19 kola na svom kontu ima 17 bodova, a odličnim igrama iz posljednja dva kola i osjavanjem četiri boda pobjegli su iz opasne zone. Ipak borba za opstanak će biti duga i teška. Potrebna su brojna pojačanja u redovima Mladosti koja ove sezone ima najmlađu ekipu u ligi. Pauzu u domaćem šampionatu iskoristili smo za razgovor sa prvim čovjekom Mladosti, Mensurom Mušijom. Mensura Mušiju, uspješnog poduzetnika iz Kaknja i jednog od vlasnika firme MGM farm nazivaju i tvorcem bosanskog Hofenhajma. Upravo smo sa predsjednikom dobojske Mladosti razgovarali o prvom dijelu sezone, ciljevima kluba, eventualnim pojačanjima, odnosu sa gradskim ''rivalom'' Rudarom, ali i zajedničkim planovima ova dva kluba.

Da li ste zadovoljni prvim dijelom sezone? Kako bi rezimirali rezultate Mladosti u proteklih 19 kola?

Na rezultate u prvom dijelu sezone djelovalo je mnogo faktora. Pred sam start sezone imali smo tri neplanirana odlaska iz kluba. Nana Welbeck je otišao iz kluba zbog porodičnih problema, Gedeon Guzina je dobio poziv iz Sarajeva, a ja nisam imao srca da zaustaim taj transfer jer ''Gedi'' je divan momak koji je davao uvijek maksimum za klub, a onda se desio i odlazak Nemanje Nikolića. Druga stvar koja je loše djelovala po naše rezultate su sudijske greške. Nama je učinjeno najviše nepravde od svih ekipa u Premijer ligi BiH. Sudijske odluke su nas sigurno koštale 5-6 bodova u dosadašnjem dijelu sezone. To je javnost vidjela i putem TV ekrana. Neke sudije su i kažnjavane, ali mi od toga nismo imali ništa. S druge strane ne postoji nijedna situacija u kojoj smo nepravedno osvojili neki bod, ali i sudijske greške su sastavni dio igre. Čudno mi je da nikada niko nije pogriješio u našu korist, samo na našu štetu. Bilo je još problema koji su kumovali nešto lošijem prvom dijelu sezone. Bilo je mnogo povreda, ali imamo i mladu ekipu. Svjesno smo podmladili ekipu i garantujem da ćemo u drugom dijelu sezone imati još mlađu ekipu nego je to slučaj bio u prvih 19 kola. Uz nekoliko pojačanja mislim da će ekipa nastaviti u ritmu kao što su odigrali dva posljednja kola pod vodstvom trenera Šolbića.

U prvom dijelu sezone čak tri trenera su vodila Mladost. Sezonu je otvorio Elvedin Beganović, pa je tim vodio Ibro Rahimić, a u posljednja dva kola i Fahro Šolbić. Bilo je govora da su neki od igrača čak i bojkotovali rad Ibre Rahimića. Ima li istine u tome? Zašto ste mijenjali trenere?

Ima u tome istine. Moramo biti svjesni da se stvarno desio bojkot prema treneru Rahimiću i to je jedna velika nepravda, ali tako je u fudbalu kada niste u poziciji da mijenjate igrače jer do prelaznog roka ne možete ništa uraditi, onda morate da mijenjate trenera, jer ne možete ostaviti trenera koji nema kontrolu nad igračima i kojeg igrači svjesno bojkotoju. To nam se desilo nažalost i neke stvari ćemo nastojati da riješimo u ovoj pauzi sada.

Trener Fahrudin Šolbić je dugogodišnji profesor. Koliko je njegov pedagoški odnos uticao na same igrače ?

Moram priznati da je mene iznenadio svojim samopouzdanjem i vjerom u ovu ekipu i sebe. Iz razloga što je iz njega zračio optimizam i vjera ponudili smo mu poziciju trenera jer je već odličan posao obavljao i sa juniorima. Upravo on je najzaslužniji za rezultate ekipe u posljednje dvije utakmice. Momci su pod njegovim vodstvom pokazali karakter, odnosno ono što nam je falilo. Profesoru Šolbiću sam ponudio dugoročnu saradnju. Sa nama je sigurno do kraja sezone, a ja sam mu ponudio saradnju na četiri godine, na što se on nasmijao i rekao da će dobro razmisliti.

Mnogo se lutalo u prvih 19 kola kada se formiralo startnih 11 Mladosti. Evidentno je da na nekim pozicijama trebaju pojačanja. Na kojim pozicijama je Mladost deficitarna ? Gdje ćete dovesti pojačanja ?

Napadač, defanzivac i zadnji vezni. To su upravo tri pozicije sa početka našeg razgovora kada sam rekao da smo neplanirano ostali bez Nikolića, Guzine i Welbecka. Sada će nam se vratiti Nikolić na posudbu. Radimo i na jačanju svih linija u ekipi. Neki od momaka su već tu u klubu, treniraju sa nama, a sve će biti jasno do prozivke i prvih treninga u januaru.

Kenan Horić je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom? Ima li još igrača koji su na izlaznim vratima?

Bit će sigurno još nekoliko njih koji će ići. Trener Šolbić će odlučiti ko ostaje, a ko ide u narednim danima. Nekoliko momaka će na posudbu u kakanjski Rudar. Šef stručnog štaba želi da naši mladi momci igraju i stasavaju, a da su blizu i da može redovno pratiti njihove igre. Neki od klubova su pokazali interes za 2-3 naših igrača, ali se još ništa konkretno nije desilo. Nisu poslali zvaničnu ponudu.

Bilo je dosta nesuglasica između rukovodećih ljudi dva kakanjska kluba, Mladosti i Rudara? Kakvu budućnost možemo očekivati? Da li će se uskoro desiti nešto dobro na obostrano zadovoljstvo?

Nažalost ta konstatacija je istinita. Neminovnost je da će doći do bliske saradnje. Moja pretpostavka je da će ova dva kluba igrati pod refkeltorima, da će tribine stadiona biti natkrivene. Imat ćemo izvrsnu infrastrukturu. Oba kluba će imati sjajne mlade igrače i naša djeca će već kroz omladinske kategorije trasirati sebi put ka velikim bh klubovima, ali i klubovima iz okruženja i Evrope. To je put kojim trebamo ići, jer ako Inter i Milan mogu igrati na jednom stadionu, zašto dva kluba iz male sredine kao što je Kakanj ne bi igrali na jednom stadionu. U današnje vrijeme luksuz je u malom prostoru, na udaljenosti od samo nekoliko kilometara graditi dvije infrastrukture, održavati dva stadiona, upošljavati duplo osoblje. Sve to neko mora platiti da se razumijemo. Mi imamo priliku da sve to sredimo vrlo brzo. Jedan smo od osam gradova koji će imati reflektore na svom stadionu. Mislim da je ovo put kojim treba ići i koji lokalna zajednica treba podržati. Rivalstvo između ova dva kluba nije osnovano. Prvo ne igramo u istom rangu takmičenja. Nema rivalstva ako svi u gradu znamo sa kim nam dijete ide u školu i gdje ko radi, svi se poznajemo. I besmisleno je da oba kluba igraju u istom terminu na štetu ljudi koji vole fudbal i koji bi pogledali obje utakmice. Evo Rudar nam slavi stotu godišnjicu. To je ime koje je nosilo i nosi slavu grada što se tiče fudbala, ali od slave se ne živi i vremena se mijenjaju. Rudar je bio ''dijete'' Rudnika, a danas taj rudnik nije u prilici da podržava Rudar koji teži ka Premijer ligi. Svi oni koji misle da nije moguće da ova dva kluba igraju na istom stadionu su u krivu. Ubjeđen sam da će sportsko-rekreacioni centar Mladosti ili Kaknja, nazovimo ga kako god biti pravi kompleks sa svim spotrskim sadržajima, pomoćnim terenima, bazenima i travnjacima koji će tokom svih 12 mjeseci biti dostupni i u funckiji igrača, posebno mladih koji će se razvijati na pravi način i kasnije sebi obezbjediti egzistenciju u evropskim klubovima.

Kada možemo očekivati početak intenzivnijih radova na stadionu FK Mladost DK ?

Krov će se raditi uskoro. Firma koja radi na stadionu Grbavica, radit će krov i na našem stadionu i očekujem da sa početkom proljetnog dijela sezone ti radovi budu gotovi. Iskreno se nadam da će i vremenski uslovi poslužiti. Što se tiče reflektora, potpis je za nekoliko dana. Rade se sitni detalji oko ugovora koji će potpisati lokalna zajednica, Savez i FK Mladost. Tvornica cementa Kakanj će uraditi armaturu i temelje, lokalna zajednica će uraditi stubove, a Savez rasvjetna tijela. Klub će obezbjediti kablove, agregate i sve ostale popratne stvari i ti reflektori moraju biti spremni za narednu sezonu, jer nema igranja Premijer lige bez reflektora naredne sezone.

Dosta problema ekipa Mladosti je imala na sredini terena. Ekipi je nedostajao pravi lider poput Gorana Brkića ili Filipa Arežine, koje ste imali ranije u timu. Da li Mladost u skorije vrijeme ponovo može imati igrača takve kvalitete na sredini terena?

Da se nije desilo to što se desilo sa Belminom Kobilicom (odlazak ovog veznjaka u kakanjski Rudar) uvjeren sam da bi do sada on bio vrhunski veznjak za kojeg bi se otimali brojni klubovi, ne samo u BiH nego i regionu. Sigurno bi bio jedan od boljih plejmekera u BiH da je ostao na ovom nivou Premijer lige. Imamo mi u Kaknju još mnogo talenata. Sedad Subašić je odličan igrač. Evo u prvi plan je u posljednje vrijeme došao i mladi Begić koji je učvrstio svoju poziciju u startnih 11 Mladosti. Ne smijemo zaboraviti Hrustanovića, pa u omladinskim kategorijama Traku i druge. Mnogo je reprezentativaca u našim omladinskim kategorijama ... nama je cilj da afirmiramo mlade igrače i da pravimo domaći igrački kadar kroz neki dugoročni plan, a ne da dovodimo igače sa strane. Bitno je samo djeci obezbjeidti uslove koje imaju i njihovi vršnjaci u zemljama regiona i Evropi. Ako smo bili u stanju u gradu napraviti dvoranu, pa i pomoćne dvorane, onda možemo napraviti i vrhunski teren sa vještačkom travom koji će služiti našoj djeci i sve ono popratno što je potrebno.

Prozivka je zakazana polovinom januara? Kakav je plan priprema?

Prozivka je zakazana za 12. januar 2020. godine. Šef će do tada riješiti igračku križaljku. Želja trenera Šolbića je 18 igrača plus tri golmana plus momci iz juniorskog sastava. Do 28.01. smo u Kaknju, a onda idemo u Antaliju na dvosedmične pripreme. Tamo smo i dogovorili nekoliko kontrolnih utakmica, a prva od njih je sa Spartakom iz Subotice (01.02.) , dok je generalka zakazana sa Veležom u Mostaru. Ostali protivnici u Turskoj bit će brzo poznati jer čekamo i mi zvaničnu potvrdu od strane klubova koje želimo za protivnike.

Zašto jedan uspješan bh poduzetnik troši svoje slobodno vrijeme u bh fudbalu ?

Uživam u fudbalu. Želio sam se okušati na polju koje je najteže. To je u Bosni i Hercegovini jako teško. U našoj državni nisu sređene mnogo bitnije stvari od sporta, pa tako ni sam sport. Sistemska rješenja ne postoje. Pobjede, stvaranje igrača, sve je to satisfakcija za nas koji ulažemo u sport i koji svoje slobodno vrijeme trošimo na ovo. Ako za vrijeme svog života ne radite ono što volite, onda sebi postavite pitanje za šta i zbog čega živite. Fudbal volim, uživam u njemu i negdje duboko u sebi vjerujem da će se stvari u bh fudbalu promijeniti. Vjerujem da će doći vrijeme kada će sve lige u BiH mimo Premijer lige imati mlade igrače. Možda bi u skorije vrijeme trebalo uvesti pravilo da u nižim ligama ne mogu igrati igrači iznad 23 ili 25 godina, jer besmisleno je da godinama momci koji izlaze iz juniorskih selekcija prestaju sa aktivnim igranjem fudbala iz razloga što nam u ligi igraju ljudi po 34-35 godina iz susjednih država. Moramo razmišljati o našoj budućnosti, o mladosti, o razvoju igrača, jer kad budemo razmišljali o tim stvarima i kad ne bude novac u prvom planu neće ni biti sudijskih lakrdija kakvih danas ima. U djecu, odnosno mlade igrače morate ulagati, stvoriti im uslove i tek tada fudbal postaje biznis i igrači prave velike transfere. Tu uglavnom i kasnimo za državama u regionu. Oni mnogo više ulažu u mlade koji kasnije postaju zvijezde i prave velike transfere, a samim tim i država, odnosno reprezentacija ima koristi od toga, ali i klubovi koji su ''napravili'' tog igrača.

Da li će Mladost osigurati opstanak u premijeligaškom društvu?

Vjerujte da uopće ne razmišljam o tome. Uvjeren sam da ćemo na proljeće igrati mnogo ljepše i da ćemo osvajati bodove. Vjerujem da ćemo osigurati opstanak i da naši navijači neće strepiti posljednjih nekoliko kola.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 10 jan 2020, 08:40

Hvala na postavljanju intervjua.

Ovo se izgleda u budućnosti ide na prebacivanje Rudara na stadion Mladosti. Odavno već postoji ova ideja i ona ćini mi se nije loša, ali pod uslovom zadržavanja egzistiranja oba kluba, a ne pravljenja nekog united-a. Na ovaj način bi svi vezani za fudbal u Kaknju profitirali, u prvom redu klubovi, gledaoci,navijači, igrači, omladinski pogoni...
Da bi se ovo realizovalo, potrebno je prethodno izgraditi min. još jedan pomoćni teren za eventualno obavljanje treninga u istim terminima.
Bitno bi bilo kvalitetno i u detalje razraditi kućni red, način korištenja infrastrukture, strukturu održavanja infrastrukture, ulaganja u infrastrukturu... Ugovorima spriječiti mogučnost dolaska do bilo kakve nesuglasice ili nezadovoljstva.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 10 jan 2020, 13:41

Ono što reče Mušija je upravo ono što treba Kaknju. Na Rudaru napraviti veliki teren sa plastičnom travom na kojem će se trenirati i na kojem će igrati mlađe kategorije, a Mladost srediti i napraviti dodatne sadržaje (bazene, teretane i sl.) fin kompleks, biciklističku stazu nastaviti od Egipta preko Mila do stadiona Mladosti. Istom tom stazom igrači mogu trčkarati od stadiona do stadiona. Vjerujem da bi posjećenost utakmica oba kluba bila puno bolja. Mlađe igrače iz oba kluba afirmisati kroz Rudar pa dalje kroz Mladost lansirati u veće klubove. Ovime bi imali korist i Rudar i Mladost, a i kompletan grad, djeca koja će sutra postati igrači... Nadam se da će se ove neke Mušijine želje i planovi ostvariti. A ustvari mislim da tu preusdu ulogu treba da odigraju općina i načelnik.

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 10 jan 2020, 13:55

Meni ovo vise lici na fuziju, jer i sam Musija rece da nekada gvavni sponzor Rudara nema vise mogucnost finansiranja...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 jan 2020, 15:17

Ma fuzija ne dolazi u obzir!

Zemljište na Rudaru je zanimljivo mnogim "tajkunima" i već je bilo priče da bi Delibašić (Moj san) uredio podtribinski prostor, a srušio stare svlačionice i sve ostalo te bi se na tom mjestu pravile zgrade.
#samoRudar #zauvijek

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 10 jan 2020, 16:10

10 jan 2020, 15:17
Ma fuzija ne dolazi u obzir!

Zemljište na Rudaru je zanimljivo mnogim "tajkunima" i već je bilo priče da bi Delibašić (Moj san) uredio podtribinski prostor, a srušio stare svlačionice i sve ostalo te bi se na tom mjestu pravile zgrade.
Ma vrlo brzo se pravi zgrada na lokalitetu stare kuglane i muzeja...to je kupio Delibasic moj san...ma nema teorije o fuziji dva kluba...hajmo malo o igrackom kadru mladosti...sta ako ode Velic...a izgleda da smo se rijesili krtica iz zenice..Isak i Horic neka ih u celiku...a tribina ce se cijela natkriti a ne samo dio i ide ubrzo natkrivanje...ja mislim vec oko20 januara..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.