FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam da li je to neka euforija ili zelja ili nesto trece,ali raja sve vise pise o dolasku Sušića ne samo na forumu vec uopsteno,ja iskreno ni sekunde u to ne vjerujem ali eto volio bih da me iznenade...
- SedrenikHz
- Kontakt:
Osim ga je kontaktiro, ali covjek zeli vecu platu koju nasi siguran sam mogu ponuditi, Osim ce uciniti sve da ga dovede, cak se novi krediti spominju, ah za 2,3 godine kad dodje sve na naplatu 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
ja Sam Runda Nedim
Istina je za Zakarića, pretpostavljam da je želja Vinka.
Istina je za Zakarića, pretpostavljam da je želja Vinka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Treba dovesti tog zakarija i poslati ga u skretnicu na posudbu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovaj kanarinac prica ciste gluposti..Ne znam sto mu vjerujete,kad je on neki opasan dobar info donio?Kaze Marinovic ce doci kad objave svi portali,stvarno pretesko 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2020, 17:27Ovaj kanarinac prica ciste gluposti..Ne znam sto mu vjerujete,kad je on neki opasan dobar info donio?Kaze Marinovic ce doci,dobro istina jeste ali nakon sto su svi portali to objavili,stvarno pretesko..Sa Zakaricem se 1000% pregovara..ne znam,mozda i ima dobar info,ali ovaj mu nije tacan sigurno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam se dobro izrazio na predproslom postu,pa da ispravim 

- RUMENIge1946
- Kontakt:
Bojovnik banja luka i vaso miskin plavi pregovaraju za zakarijem
Hajd dobro,pregledaj moje postove,kad sam sta pisao,mozda i ti imas dobar info koji te dobro handri u vezi Zakarica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2020, 17:29GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2020, 17:27Ovaj kanarinac prica ciste gluposti..Ne znam sto mu vjerujete,kad je on neki opasan dobar info donio?Kaze Marinovic ce doci,dobro istina jeste ali nakon sto su svi portali to objavili,stvarno pretesko..Sa Zakaricem se 1000% pregovara..ne znam,mozda i ima dobar info,ali ovaj mu nije tacan sigurno
Samo Sarajevo
Zakaric je custina velika zelja 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ti smatraš da su Peco, Beganović i slični igrači bolji od Zakarića?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ko su bolji i provjereniji igraci od Zakarica, Peco, Zinedin, Mujakic???
Zakarica ne bi doveo jedino u slucaju da zeli ugovor do ljeta, sve ostalo odmah bi mu dao sve uslove iako mi puno realnije opcije za njeg izgledaju inostranstvo, a ako nista ne zavrsi onda Borac ili zrinjski
Al sad ce nama Denchi da objasni kako je Zakaric u sustini qarina kojem kad zatvoris jednu stranu on nista ne moze , al zato ovi nasi kapitalci Oremus i slicni prekucase ligu ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam ja neki frajer koji ima pun k.... info...kad tad dobijem neki info,ali tacan..sigurno je tacan info,jer covjek i u proslosti kad mi je govorio,isposttavilo se tacnim tako da sumnjam da sad nije upravu..Napisao sam ti u pp poruku pa ako nije problem procitajkanarinac je napisao/la: ↑10 jan 2020, 17:32Hajd dobro,pregledaj moje postove,kad sam sta pisao,mozda i ti imas dobar info koji te dobro handri u vezi Zakarica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2020, 17:29GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2020, 17:27Ovaj kanarinac prica ciste gluposti..Ne znam sto mu vjerujete,kad je on neki opasan dobar info donio?Kaze Marinovic ce doci,dobro istina jeste ali nakon sto su svi portali to objavili,stvarno pretesko..Sa Zakaricem se 1000% pregovara..ne znam,mozda i ima dobar info,ali ovaj mu nije tacan sigurno

Htio sad napisati poruku gdje nam je @SarajevoJeBordo nije pisao odavno,kad ono on nesto napisa

Blago nama ako pregovaramo sa boljim igračima od Zakarica
Peco bi mogao da valja, al Beganovic mi se ne svidja nikako, cak moje misljenje to da je Halid bolji od njega.. Nadam se da je to neka šuplja i da nece doci kod nasBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 jan 2020, 17:34Ti smatraš da su Peco, Beganović i slični igrači bolji od Zakarića?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ja dok ne vidim ne vjerujem. I ranije se provlacila prica da se pregovara sa kapital ima i zato sporije ide a onda nam dođu guzine, gavrići i slicni. Ja svim srcem zelim da to tako bude i vjerujem da vecina tako zeli ali dok ne vidim...
Slicno je bilo prethodnih godina euforija oko velikih imena i na kraju truba, dok najbolji prelazni rok odradimo kad smo najtiši bili.
Slicno je bilo prethodnih godina euforija oko velikih imena i na kraju truba, dok najbolji prelazni rok odradimo kad smo najtiši bili.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pichke pitarske
mane love 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, Dave, dlakavijazavac, Hajdeee, johntravolta123, kontra, ledesma, N3R3D, napoleon72, roccosiffredi, Serha, Tarapi, ŠTA_JE i 84 gosta.