Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Sad mi naumpade da pogledam, ovaj Morrison nema nikakvu karijeru osim što je bio kao junior u Unitedu, mislim da jaču karijeru ima BešićDex je napisao/la: ↑10 jan 2020, 00:03Jedino ako Rodwell bude igrao na štoperu, on ima smisla ostat u Šefildu. S Wilderom definitivno izgledaju ekipa koja će ostat duže od 2 sezone u Premiershipu, pa se nada zbog loše platežne moći Šefilda da će njega ganjat, jer će tražit samo milion po sezoniRaonffa je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:53Ne znam, već sam pisao prije par dana, ako nema garancije da će imati minute u drugom dijelu sezone (a nema sigruno) ili da će ga kupiti na kraju sezone te tako pokazati da računaju na njega u budućnosti (što je još teže za očekivati s obzirom da se nije ustalio u prvoj postavi), onda mu je bolje da ode na neku drugu posudbu u Championship gdje će igrati redovno, bolje za njegovu karijeru i bolje za reprezentaciju.
Sad, druga je stvar šta on o svemu misli i koliko se on zadovoljava time da dobije par minuta svaku petu utakmicu u ligi i da je starter u par tekmi, i to u kupovima gdje se prvotimci obično odmaraju.
Vidim i večeras je odigrao 20ak minuta, pobjeda Sheffielda bez primljenog gola, dobro je, samo nek' sakuplja minute svaku tekmu.
- Beduin
- Kontakt:
Na kraku krajeva, najbitnije je da igra sad kad je reprezentaciji najpotrebnije.
075 ❤
Jednostavno par puta veci nivo, zatim treninzi drugaciji itd.
30 minuta u PL je vrijednije nego 180 u Championshipu...
I navijaci su zadovoljni s njim i priželjkuju da ga klub otkupi iz Evertona...neki ga zele i u 1.postavi.
Ovakav Besic, vracanje Lulica i Begovica akoBogda...mnogo ozbiljniji i jaci cemo biti.
Bolje je ovako, boriti se za minutazu koju ce kasnije znati cijeniti. Ono ludilo i oscilacije u Evertonu, pa i Borou gdje je mislio da je zvijezda, su mu unazadile karijeru.
Treba uzeti u obzir da Sheffield ima jedan od najsolidnijih veznih redova u EPL, nije lako upasti tu i biti standardan.
- Goalgetter
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A nije mogao to znati kada je dolazio u Sheffield ljetos, svi su vidjeli Sheffield u nekoj borbi za opstanak i svi su vidjeli Bešića kao legitimnog člana prvih 11 kroz par kola, ali nije tako ispalo. Grije klupe i grije je zasluženo, jer ostali veznjaci u strašnoj formi zaista, nema se tu šta prigovoriti treneru za izbor igrača.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jan 2020, 15:01Fleck i Lundstram komotno mogu igrati u top 6 klubova u EPL. Bešić u ovakvom Sheffield-u ne može više od 20 minuta igrati ali to i nije njegova krivica.
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Upravo i ja sad citam i mnogo ga gotive. Iskreno slabo ga pratim tamo, pa mi cudne sve ove negativnosti koje se ovdje pisu.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dobri pasovi, dribling, brzo se oslobađa lopte i ne komplikuje, a i u defanzivi i markiranju je karakteristično ok. Ne čudi da sve više dobija minutažu, nadam se da će je biti još i više.
Ovo je dobra vijest pred baraž jer Bešić u formi je naš ubjedljivo najbolji veznjak pored Pjanića i itekako će nam značiti.
FORZA MILAN !
Zamisli da u reprezentaciji može pružiti nešto sličnorope11 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:13Ja što sam ga par puta upratio, stvarno dobro igra, a i navijači ga gotive.
Dobri pasovi, dribling, brzo se oslobađa lopte i ne komplikuje, a i u defanzivi i markiranju je karakteristično ok. Ne čudi da sve više dobija minutažu, nadam se da će je biti još i više.
Ovo je dobra vijest pred baraž jer Bešić u formi je naš ubjedljivo najbolji veznjak pored Pjanića i itekako će nam značiti.
Vrlo moguce da mu je novi trener sugerisao da sto manje pegla loptu...u Borou mu se to dopustalo a samim tim je to prenosio i u reprezentaciju...eh vidjet cemo da li je to brze oslobadjanje lopte slučajnost jer jos uvijek nemamo dovoljan uzorak utakmica da o tome def.sudimo ili je ipak zbog trenerovih uputstava (nadam se da je ovo u pitanju).Raonffa je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:20Zamisli da u reprezentaciji može pružiti nešto sličnorope11 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:13Ja što sam ga par puta upratio, stvarno dobro igra, a i navijači ga gotive.
Ovo je dobra vijest pred baraž jer Bešić u formi je naš ubjedljivo najbolji veznjak pored Pjanića i itekako će nam značiti.![]()
A kontam brate da su mu valjda svi govorili da ne carini loptu previše, imao je on i kod Prosinečkog odličnih partija, recimo dvomeč protiv Austrije u LN, baš je dobro odigrao obje tekme, al' onda u kvalifikacijama maltene je u svakoj peglao loptu i bio katastrofa, jedino donekle ima prolaz za tekmu u Torinu, al' to su u globalu naši odigrali iznad svojih mogućnosti u datom trenutku.hurem je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:59Vrlo moguce da mu je novi trener sugerisao da sto manje pegla loptu...u Borou mu se to dopustalo a samim tim je to prenosio i u reprezentaciju...eh vidjet cemo da li je to brze oslobadjanje lopte slučajnost jer jos uvijek nemamo dovoljan uzorak utakmica da o tome def.sudimo ili je ipak zbog trenerovih uputstava (nadam se da je ovo u pitanju).Raonffa je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:20Zamisli da u reprezentaciji može pružiti nešto sličnorope11 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:13Ja što sam ga par puta upratio, stvarno dobro igra, a i navijači ga gotive.
Ovo je dobra vijest pred baraž jer Bešić u formi je naš ubjedljivo najbolji veznjak pored Pjanića i itekako će nam značiti.![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: bavarian_bk, Bordeaux433, BOSNAAAMOJAAA, denza, DjaniTarik, Drum, enobarca, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, James1987, JavierBosnia, JohannWolfgang, kakarut, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, marlostanf1eld, mirsonetz, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, Muumii, N3R3D, nebeskasila, PapakIzSa, Posejdon, Proximic, rare, Rimes87, rishovski, ronaldo99, safun79, Sheyi, signalidunapark, Sommersby, Sveti, torbica, travuljasSs, ubipara, unavita, ventilateur, Yanichar, Zabit, zikerrz21 i 457 gostiju.