Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sto nije pazio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta ova džukela Lajčak još nije krepo
Ma gost kod Senada onaj plastičar Ninković bio i poveo sa sobom pacijenta bivšeg, frajeru voz podlakticu skroz razyebo i ovaj mu je retransplantirao pred rat nekad meščini.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bježi yebote ne smijem ni zamisliti kakav je to bol, kost yebena
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moraš biti yebeno neodgovoran za takve stvari.
Moje kolege su svjedočile jednom događaju dok su radili u Belgiji sa nekim turcima baš zbog neodgovornosti.
Lik je pričao sa kolegom i na mašini pritisnuo dugme za ponavljanje procesa,međutim kolega (na kojeg zbog priče nije gledao) nije završio proces do kraja i hidraulicna presa mu je pritisnula obje šake a cirkular (sekular) mu je odrezao jednu i pol šaku.Ostao bi bez obje da nije netko reagirao sa strane da ugasi jer se to odvija jako brzo.
12h operacija je trajala da mu povežu tetive i da sa jednom rukom može barem čašu držati...
Moje kolege su svjedočile jednom događaju dok su radili u Belgiji sa nekim turcima baš zbog neodgovornosti.
Lik je pričao sa kolegom i na mašini pritisnuo dugme za ponavljanje procesa,međutim kolega (na kojeg zbog priče nije gledao) nije završio proces do kraja i hidraulicna presa mu je pritisnula obje šake a cirkular (sekular) mu je odrezao jednu i pol šaku.Ostao bi bez obje da nije netko reagirao sa strane da ugasi jer se to odvija jako brzo.
12h operacija je trajala da mu povežu tetive i da sa jednom rukom može barem čašu držati...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
shook! dobra emisija na obn-u o sportu, lijepo se o repci priča, jedino što gost hejta vranješa al ajd
@ Mokes
Sto slusas plagijate?
Sto slusas plagijate?

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Konačno sam dobio unaprijeđenje, sad čistim i wc, ekstrica.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- PointBlank
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
zajeban Iran, osvetio se Americi sa raketom u livadu, sa 50 svojih mrtvih na dzenazi generalu i sa 176 nevino ubijenih u avionu gdje bilo skoro 50% Iranaca
Don't believe the hype.
- alan_kardec
- Kontakt:
'Nenamjerno' ga srušili

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
U doba krize uzrokovane američkim avanturizmom

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ma ima sve mater im ybm.

Pa gdje si patrioto. Pomazes li domovini ili kafu pijes i dalje ?PointBlank je napisao/la: ↑11 jan 2020, 05:10
Ima on dug jezik, ne brinem se ja za njega, snaći će se![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.