Ni jedan od ovih čitanijih portala, nije objavio da Zakarić ide u Tursku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Isto razmišljam brate. Daj Boze da dovedemo Zakarica i njemu slicne igrace, ali ubjedjen sam, da bolje igrace od njega necemo dovesti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I ja mislim da vise i bolje od Zakarica i alla Zakarica u ovom momentu ne mozemo. Zato bi ga sutra pokusao dovesti.
Dao Bog da i bolje dovedemo, ali...
Dao Bog da i bolje dovedemo, ali...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Izgleda nije im stalo do fotelje 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jesu onda Kovačević i Dupovac novi kapiteni?
ne znam što bi se oni obraćali inače?
Prije početka treninga u terminu od 11.20 sati predstavnicima medija u TC Butmir će se obratiti novi šef stručnog štaba Vinko Marinović te prvotimci Amer Dupovac i Vladan Kovačević.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I dosad su se na presu mijenjali igraci, nije uvijek bio kapiten.Denchi je napisao/la: ↑11 jan 2020, 08:33Jesu onda Kovačević i Dupovac novi kapiteni?
Prije početka treninga u terminu od 11.20 sati predstavnicima medija u TC Butmir će se obratiti novi šef stručnog štaba Vinko Marinović te prvotimci Amer Dupovac i Vladan Kovačević.
Kakvo nas vrijeme ocekuje(samo da nije ovog zagadjenja) komotno iz kampa nebi trebali ici, pravac iz Butmira do Turske...
IMATI VLASTITI KAMP, NEPROCJENJIVO
Hvala gospodine TAN
IMATI VLASTITI KAMP, NEPROCJENJIVO

Hvala gospodine TAN
pa šta će Brkić podero križne a onaj Topolović ****, morali su golmana dovest
ova druga dvojica moraju ganjat formu, nakon dugog perioda neigranja, pitanje je kad će je ufatit, Bilbo dobro luta kad ne igra ili nakon ozljede...a gurat će ih na silu u sastav....da ih polako vraćaju po 10 min ko Amar Štilu onda bi bili opasniji ali mislim da neće jer dosta puštaju igračima dole....pogotovo ovoj dvojici....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zrinjski od starta prvenstva ima najbolju ekipu i vec sada je jasno da ce i u drugom dijelu biti ista prica. Nasa sansa je njihova neuigranost i taj teret koji nose uz cinjenicu da su najbolji. Za mene su i dalje favorit broj 1, a da li ce tako i ostati ovisi od nasih pojacanja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
ja bih rekao najzvučnija imena, ne ekipu, skup individualaca ima tu dobrih igrača ali i velikih ega i zato tu nema kohezije puno i zato nisu ništa posebno ni napravili prošlu polusezonu....još novi trener i zbrka je potpuna, složit će se malo to je sigurno do proljeća ali dolazak/povratak ove dvojice koji su veliki igrači dole i imaju status neće ubrzati proces sigurno već prije suprotno...ali dobro mi sebe trebamo gledatNapapijri je napisao/la: ↑11 jan 2020, 09:59Zrinjski od starta prvenstva ima najbolju ekipu i vec sada je jasno da ce i u drugom dijelu biti ista prica. Nasa sansa je njihova neuigranost i taj teret koji nose uz cinjenicu da su najbolji. Za mene su i dalje favorit broj 1, a da li ce tako i ostati ovisi od nasih pojacanja.
primjer kako voditi socijalnu mrežu kluba čiji se navijači raduju početku priprema i nastavku sezone
takođe danas startuju
https://twitter.com/FKVozdovac

takođe danas startuju
https://twitter.com/FKVozdovac

Hodzica iz Slobode. Ode vani.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
za sve njih SARAJEVO je inostranstvo
daBogda nikad ne dođe kod nas...Đokanovića može samo "BABO" oslovljavati...

Neka njih obojice, Stanojevic je druga prica od povrede, a Djokanovic polako postaje rutiner, tako da bi bilo mjesta i za Hodzica u odredjenim mecevima.
Rado bi ja Hodzica doveo, bez razmisljanja. Neka ga za rotacije. Al' eto...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Uspoređuješ ozbiljne klubove sa našim i ljude koji obavljaju svoj posao profesionalno.Denchi je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:33primjer kako voditi socijalnu mrežu kluba čiji se navijači raduju početku priprema i nastavku sezone
takođe danas startuju
https://twitter.com/FKVozdovac![]()
![]()
Na prozivci se pojavilo novo lice.
stojim pri svom mišljenju, osim što je igrač upitne kvalitete i menadžer mu je kaka...

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, relativizam i 55 gostiju.