FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 10 jan 2020, 22:49

Bezideja je napisao/la:
10 jan 2020, 21:39
Ako su moje informacije tačne, Goran Zakarić u ponedeljak potpisuje za našeg gradskog rivala.

Moglo se i očekivati ako se pažljivo pročita njegov zadnji intervju. Imam slobodne papire i na raspolaganju sam najvećem ponuđaču.

Pa šta i ako ode u vijetnamsku prćiju ? jel trebamo sjesti pa plakati zbog toga :crazy:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2020, 22:49

Zakaric kod pitara, gotova stvar, nisu ga nasi uopste ni kontaktirali, samo dizo cijenu sebi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Pupito87
Kontakt:

Post Postao/la Pupito87 » 10 jan 2020, 23:30

Ja.ne znam.odakle vama to uopce da ce kod pitara zivi bili pa vidjeli

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 11 jan 2020, 00:20

Sto se tice Zakarica ako ode kod petara ne bi me nista cudilo, debilcina je, iako zna lopte nikad ga nisam gotivio, pravi placenik. Nije da ga ne bi volio vidjeti u Želji ali nama vise treba Željine dnk a ovaj to nije, da Bog da nogu slomio. Pozdrav.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 11 jan 2020, 00:27

Zašto je većina tako sigurna da neće kod malenih ? Nije ni prvi ni zadnji još pogotovo on koji hoće lovu ali hoće i da igra. Nikad nije davao neke izjave Aman zaman nego je bio odmjeren. Borac da mu ponudi cifru koja će ga zadovoljiti otišao bi garant. Ovako možda i neće jer je pritisak povelik ali haj znaj lova ko lova.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2020, 00:30

Bio je Krpic gore pa nam nije bio “debilcina”. To su igraci koji gledaju samo novac. Nije on ovdje bio 3-4 godine pa da kazes kako moze. Igrao je dobro sezonu i po, profesionalno i to je to. Drugi “slucajevi” su npr. ko Sinisa koji je tu 4. godinu ili neko nase dijete pa da kaze covjek vidi konja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 jan 2020, 10:07

Zakaric obican placenik. Sjecanje nam kao kod zlatne ribice pa smo zaboravili kako je supacki otisao. Igracke kvalitete ne sporim, za nasu ligu najbolje krilo, ali kao osoba papak. I da ode kod vijetnamaca nista cudno, lik gleda sebe i svoj dzep. Ne znam sta ga kog vraga mi imamo s nekom nostalgijom gledati, k'o da je ponikao u Zelji, pa et' izdade nas.

I da, iskreno, puna mi kapa tih povratnika, tj. igraca koji svakih par godina navrate u Zelju. Daj neka nova imena povraca mi se vise od ovih sto se svaki prelazni rok vezu za nas.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 11 jan 2020, 10:14

Zakaric, nit smrdi nit mirise. Igrac koji je uvijek igrao ispod prosjeka u utakmicama protiv Sirokog brijega. Jedino kvalitetno kod njega jeste sto zna uci sa desne strane i opaliti po golu. Brzina, tehnika i dribling jedan na jedan nula. Osnovna prednost mu je uvaljivanje guzova protivniku i gradjenje lopte.

Smatram da ako ode kod kona da nismo puno na gubitku, a isto tako ako dodje nismo na dobitku.
Kao sto neko rece brzo se zaboravlja njegovo zajebavanje i zelja za odlaskom u Partizan.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 11 jan 2020, 10:47

Kad nam je papak Krpic mogao biti kapiten, sta je on to bolja osoba od Zakarica. Od nas ko god ode na kraju bude supak. Podsjeca me na price Senada, kad je pljuvao sve redom, od igraca pravio cirkus. Napravili smo neprijetelje od Bekrica, Zebe, da ne nabrajam redom.

Sve zbog bolesnog uma. Dajte malo gledajte realnije.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 11 jan 2020, 11:50

Na žalost sinoc je na urgentni centar Opće bolnice primljen jedan nas igrac, i to sa ne baš bezazlenim simptomima za jednog profesionalnog sportistu, primljen je na 24 satno posmatranje kako bi se uradila komplet dijagnostika, bio sam sa njim u par navrata i zezao ga u maniru da dolazi ovdje bespotrebno jer u srijedu krece pohod na titulu, pricao mu i sa suprugom, iskreno se nadam da ce sve biti kako treba i da ce biti od koristi

Puno bespotrebne price oko Zakarica, zdravo za gotovo se uzima ono sto se napiše na temi kona, isto je bilo kada se ovdje pisalo za Tinu Sven Susica, oni tamo pizdili, a sad se ovdje pizdi zbog Zakarica na osnovu mahalske forumske price, uostalom čak i da je sve istina ne vidim problem u tome ni najmanje, svako ide tamo gdje mu je bolje, uostalom kakav Zakarić i ljubav prema Želji, pa vidjeli smo i njega i menadzera mu kada je htio ici u Partizan, šta vam je ljudi, ne zavaravajte se ni sekunde

Opušetno, mi u klubu imamo jednog Amara, ja niti se sikiram, niti nerviram, niti mi bilo ko moze srusiti ili poljuljati tu idilu :bih:
MIHAJLOVIĆ !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2020, 11:56

Haris Hajdarević pridružit će se danas pripremama tuzlanske Slobode.

Kao što smo i najavljivali, veznjak Željezničara dolazi na posudbu na Tušanj. Hajdarević se nije izborio za pravu priliku jesenas na Grbavici, pa će pokušati kontinuitet igara pronaći kod Gradimira Crnogorca.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 11 jan 2020, 12:04

Bezideja je napisao/la:
11 jan 2020, 10:47
Kad nam je papak Krpic mogao biti kapiten, sta je on to bolja osoba od Zakarica. Od nas ko god ode na kraju bude supak. Podsjeca me na price Senada, kad je pljuvao sve redom, od igraca pravio cirkus. Napravili smo neprijetelje od Bekrica, Zebe, da ne nabrajam redom.

Sve zbog bolesnog uma. Dajte malo gledajte realnije.
Upravo tako gledajte realno na stvari, igraci idu jednostavno gdje im je bolje, gdje ce vise novca da zarade. A samo se budale nadaju i vjeruju da ce kvalittni igraci dolaziti kod nas iz neke ljubavi, Amara, navijaca i ne znam ti cega.

J'ebeni Ronaldo ima sve pare svijeta u Juventusu, ima sta pozeli, pa eno speklise se da PSG nudi vise od toga pa mu se ide.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2020, 13:05

slika

Sretno, Hajdare 💙

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 jan 2020, 13:24

LjoZee je napisao/la:
11 jan 2020, 13:05
slika

Sretno, Hajdare 💙
Mislio sam da ce ovu ligu prepisati za 2_3 godine a vidi gdje brat zavrsi :roll:

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 11 jan 2020, 13:26

Realno, ljudi nece nijednu utakmicu dobiti, tako da je za njega odlazak u Slobodu korak nazad, koliko god dominirao, ostatak ekipe će ga uhakat.

Shex79
Kontakt:

Post Postao/la Shex79 » 11 jan 2020, 13:29

Ljudi opusteno, Zakaric nece potpisati za Sarajevo 200%, ako bude dolazio u nasu ligu prva opcija smo mu mi
a backup zrinjski. Tako da bzvze da se raja nervira.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2020, 13:31

Manijakdolopate je napisao/la:
11 jan 2020, 13:26
Realno, ljudi nece nijednu utakmicu dobiti, tako da je za njega odlazak u Slobodu korak nazad, koliko god dominirao, ostatak ekipe će ga uhakat.
A sta bi i da je ostao ovdje? Rijetko kad bi sansu dobio jer je sad svaka utakmica za nas prebitna i moras bas ici sa najjacim sto imas. Neka bar igra pa vidjet na ljeto u kakvom ce stanju biti.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 11 jan 2020, 13:36

Važno je da dečko igra u kontinuitetu,dobro po njega u svakom slučaju,neće mu škoditi.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 11 jan 2020, 13:42

Shex79 je napisao/la:
11 jan 2020, 13:29
Ljudi opusteno, Zakaric nece potpisati za Sarajevo 200%, ako bude dolazio u nasu ligu prva opcija smo mu mi
a backup zrinjski. Tako da bzvze da se raja nervira.
Ma džaba objašnjavati, pojedinci me ovdje podsjećaju na raju što su u ratu ko mahniti trčali po gradu kada saznaju da se negdje nešto džaba dijeli, i na kraju se razočarani vrate jer je bila lažna informacija, tako i ovdje :mrgreen:

Hajdareviću je bolje i da pet mjeseci provede u Slobodi, nego da kod nas bude zakucan na klupu ili na tribine, momak ce imati priliku da igra i da se dokaže, a posudba ni jednom igracu nije škodila, naprotiv
MIHAJLOVIĆ !

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 11 jan 2020, 13:51

Joj tema BZS... Sve i da je istina da zavrsi u Sarajevu, nek zavrsi, jeli on Željo možda? Pišam se ba na sve, samo je jedna svetinja, koja je iznad svih nas, pa tako i nekih manekena i šminkerčića koji u historiji dugoj nešto manje od 100 godina odigraše sezonu i pol!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, Paromlinac i 39 gostiju.