Pa šta i ako ode u vijetnamsku prćiju ? jel trebamo sjesti pa plakati zbog toga

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa šta i ako ode u vijetnamsku prćiju ? jel trebamo sjesti pa plakati zbog toga
Upravo tako gledajte realno na stvari, igraci idu jednostavno gdje im je bolje, gdje ce vise novca da zarade. A samo se budale nadaju i vjeruju da ce kvalittni igraci dolaziti kod nas iz neke ljubavi, Amara, navijaca i ne znam ti cega.Bezideja je napisao/la: ↑11 jan 2020, 10:47Kad nam je papak Krpic mogao biti kapiten, sta je on to bolja osoba od Zakarica. Od nas ko god ode na kraju bude supak. Podsjeca me na price Senada, kad je pljuvao sve redom, od igraca pravio cirkus. Napravili smo neprijetelje od Bekrica, Zebe, da ne nabrajam redom.
Sve zbog bolesnog uma. Dajte malo gledajte realnije.
A sta bi i da je ostao ovdje? Rijetko kad bi sansu dobio jer je sad svaka utakmica za nas prebitna i moras bas ici sa najjacim sto imas. Neka bar igra pa vidjet na ljeto u kakvom ce stanju biti.Manijakdolopate je napisao/la: ↑11 jan 2020, 13:26Realno, ljudi nece nijednu utakmicu dobiti, tako da je za njega odlazak u Slobodu korak nazad, koliko god dominirao, ostatak ekipe će ga uhakat.
Ma džaba objašnjavati, pojedinci me ovdje podsjećaju na raju što su u ratu ko mahniti trčali po gradu kada saznaju da se negdje nešto džaba dijeli, i na kraju se razočarani vrate jer je bila lažna informacija, tako i ovdje
Trenutno korisnika/ca: Orvel, Paromlinac i 39 gostiju.