ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Pa jel ti ne znas evo Novak je vec dobio 450 bodova tako nesto, ako dobije svoj mec u finalu dobice dodatnih 250 bodova, a Nadal ako izg do sada je dobio oko 150 bodova, pa ti sad vidi jel bezz takmicenje
Takmicenje je bezveze bez obzira na bodovni saldo. To sto nude tih 700 bodova ili koliko vec za osvajaca, kao i to sto su uklonili bukv sve ostale pripremne turnire u Australiji su i jedini razlog zasto im je neko dosao na ovo.
Ako su ga vec pravili, trebali su to odradit u jednom gradu i to ti je, a ne da recimo Spanci usred sedmice moraju prec citav kontinent i sutradan igrat mec.
Bas je tesko sjesti u avion prve klase i doci u drugi grad, koje gluposti, pa u NBA ljudi lete svaki dan pa se ne prica o tome.darker10 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 12:13Takmicenje je bezveze bez obzira na bodovni saldo. To sto nude tih 700 bodova ili koliko vec za osvajaca, kao i to sto su uklonili bukv sve ostale pripremne turnire u Australiji su i jedini razlog zasto im je neko dosao na ovo.
Ako su ga vec pravili, trebali su to odradit u jednom gradu i to ti je, a ne da recimo Spanci usred sedmice moraju prec citav kontinent i sutradan igrat mec.
Dok vi pisete kako je glupo takmicenje svi ginu na terenu za pobjedu pa vi pricajte sta hocete
Pa normalno da ce igrat, nece pustit mec. To je ilegalno znas 

nemam pojma, mene ovo interesuje koliko i laver kup ili gold slam ili kako se već ono sranje zvalo, džaba sve ja to ne mogu gledat!
a sad kad sam čuo ovo za bodove jasno mi je i što (skoro) svi igraju
a sad kad sam čuo ovo za bodove jasno mi je i što (skoro) svi igraju
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 jan 2020, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da, pa da, gluposti pisete, cuj moraju preci iz jednog u drugi grad zamisli avionom 

ma Lejver kup je isto sranje, al makar se ne prodaje pod fazonom bitnog turnira ko ovo il onaj promijenjenj format Dejvis Kupa
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa dobro vama je glupo,ali ocito da se poprilicnom broju fanova,a i igraca ovo takmicenje dopada 
To vase misljenje je u rangu onih koji kazu RG mi je smecarski turnir ili ne mogu ja ovog Wimbledona. Postujem,ali niste mjerodavni.

To vase misljenje je u rangu onih koji kazu RG mi je smecarski turnir ili ne mogu ja ovog Wimbledona. Postujem,ali niste mjerodavni.
Takmicenje se pokazalo kao dobro, dobra priprema za prvi GS, igraci imaju dobre meceve, a plus igraju i predstavljaju svoju drzavu, a na to sve osvoje fin bodovni saldo.
Raspade se Alex kao bugarska skupstina
Raspade se Alex kao bugarska skupstina

Trenutno potpuno druga osoba i igrač. A Nadalu ne treba 2 puta ponuditi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Umro lik, nema snage da hoda više
Veteran od 33 godine koji je jučer igro 2 meča po 2 i kusur sata ima više snage od tebe s 20 godina
Al to je taj njegov tenis, previše se troši
Ne vidim šta Rafa ima sutra tražit protiv Novaka jer je poprilično potrošen, raznijet će ga bezveze
Ako ništa imamo novi Djodal
Veteran od 33 godine koji je jučer igro 2 meča po 2 i kusur sata ima više snage od tebe s 20 godina

Ne vidim šta Rafa ima sutra tražit protiv Novaka jer je poprilično potrošen, raznijet će ga bezveze
Ako ništa imamo novi Djodal

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne bih se radovao na tvom mjestu,sad ce bahati sila da 29-26 naglasava ko da je 40-10bodi123 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 12:48Umro lik, nema snage da hoda više
Veteran od 33 godine koji je jučer igro 2 meča po 2 i kusur sata ima više snage od tebe s 20 godina![]()
Ako ništa imamo novi Djodal![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jojj Bodi tebi prica smrdi, kod tebe je vazda fizicka sprema, gdje ti mozes zakljuciti da je Alex crko, na osnovu cega Bgt, jednistavno lik je upao u crnu rupu, a gle cuda sa druge strane je prvi igrac svijeta koji sve koristi i ne trebas mu se dva puta nuditi.
Lik koji je crko uze break Rafi,zanimljivo
Naravno da je crko, to je očigledno ako malo detaljnije pogledaš, ostao potpuno bez energije što i ne čudi
Kod servisa se najviše primjeti, dok je imao snage lupao ga je ko nenormalan a sad ne liči ni na šta, ofanzivno sve ono što je letilo blizu linija sad leti po 2 metra u aut, mnogo lijenih namještanja na udarce a defanzivno je pao skroz
Kod servisa se najviše primjeti, dok je imao snage lupao ga je ko nenormalan a sad ne liči ni na šta, ofanzivno sve ono što je letilo blizu linija sad leti po 2 metra u aut, mnogo lijenih namještanja na udarce a defanzivno je pao skroz
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja bi prije rekao da je Rafa uspio podici nivo i da jednostavno manje grijesi, plus poceo je sve vracati.
Kako god sutra gledamo teniski klasik, neko od njih dvojice ce biti pod imeprativom pobjede za ostavi svoju zemlju u igri, a drugi ce imati mec loptu
Kako god sutra gledamo teniski klasik, neko od njih dvojice ce biti pod imeprativom pobjede za ostavi svoju zemlju u igri, a drugi ce imati mec loptu

Pazi klupe ne smije mu niko a reć

Alex puno skakutao, pa mu Rafa u trećem setu lako dohakao. 

Lik je bio apsolutno bolji prva dva seta. Nije to uspio iskoristit i dobit u dva seta i logicno kad sa takvom igrom ne zavrsis mec da ces past i fizicki i psihicki. Nadal na kraju dobio na "misice" jer je uspio ostat u drugom setu kad je igrao daleko gori tenis od protivnika.ronaldo99 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 12:54Jojj Bodi tebi prica smrdi, kod tebe je vazda fizicka sprema, gdje ti mozes zakljuciti da je Alex crko, na osnovu cega Bgt, jednistavno lik je upao u crnu rupu, a gle cuda sa druge strane je prvi igrac svijeta koji sve koristi i ne trebas mu se dva puta nuditi.
kad je finale i ima li ev. novak-rafa meč kakve implikacije na no.1?
Šta te tačno interesuje?

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.