RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Amin da ga moje oci vise ne vide u nasem dresu, 23 prilike mu trebaju da zabije jedan go
1na1 kad ide odsjeku mu se noge
1na1 kad ide odsjeku mu se noge
- Stone Island
- Kontakt:
Ma Berisa ni u rangu ispod ne moze igrati. Realno. Nimalo damara u njemu. Inteligencija, brzina, snaga... bas nista. Nula bodova.
Tu je jer neće da raskine ugovor, a rečeno mu je da neće igrati...Stone Island je napisao/la: ↑10 jan 2020, 15:46Ma Berisa ni u rangu ispod ne moze igrati. Realno. Nimalo damara u njemu. Inteligencija, brzina, snaga... bas nista. Nula bodova.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
E moj Ibro, ne spori niko to sto si uradio sa nama ali kako si mogao nam ovoliko menadzerskih igraca uvaliti..emil02in je napisao/la: ↑10 jan 2020, 18:22Tu je jer neće da raskine ugovor, a rečeno mu je da neće igrati...Stone Island je napisao/la: ↑10 jan 2020, 15:46Ma Berisa ni u rangu ispod ne moze igrati. Realno. Nimalo damara u njemu. Inteligencija, brzina, snaga... bas nista. Nula bodova.
Ti si naša ljubav jedina!
kad je Berisha dosao i kad su mu raja vidjela klubove gdje je igro svi su svrsavali,a sad kad se ispostavilo da to ipak nije neki igrac onda je samo Ibro kriv niko drugi .Za sve sto je lose je Ibro krivfudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2020, 19:44E moj Ibro, ne spori niko to sto si uradio sa nama ali kako si mogao nam ovoliko menadzerskih igraca uvaliti..emil02in je napisao/la: ↑10 jan 2020, 18:22Tu je jer neće da raskine ugovor, a rečeno mu je da neće igrati...Stone Island je napisao/la: ↑10 jan 2020, 15:46Ma Berisa ni u rangu ispod ne moze igrati. Realno. Nimalo damara u njemu. Inteligencija, brzina, snaga... bas nista. Nula bodova.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Mostarskisjever
- Kontakt:
Slazam se sa tobom. Berisha kad je dolazio svi su bili u delirijumu a sada se bespotrebno po Ibri riga. Pogrjesio i idemo dalje. Ja bi dolazak Berishe tada usporedio sa dolaskom Radovca sada. Igraci sa ogromnim potencijalom cija karijera nije isla kako se mislilo i mi se nadamo da ce kod nas opet napraviti prekretnicu u karijeri i pokazati ono sto su svi ocekivali od njih. Tada podrska Ibri sada Fedji. Samo Velez.rodjak je napisao/la: ↑11 jan 2020, 07:08kad je Berisha dosao i kad su mu raja vidjela klubove gdje je igro svi su svrsavali,a sad kad se ispostavilo da to ipak nije neki igrac onda je samo Ibro kriv niko drugi .Za sve sto je lose je Ibro krivfudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2020, 19:44E moj Ibro, ne spori niko to sto si uradio sa nama ali kako si mogao nam ovoliko menadzerskih igraca uvaliti...Od malog budzeta za dovodjenje igraca kojeg je imao normalno je da je i kojeg fulno,ali najbitnije je to da nije planski iso na stetu kluba a za svoj djep i djep menadjera,nego greska u procjeni-desi se.Prestanimo sa omalovazavanjem covjeka koji ima najvece zasluge sto ikako postojimo i stio smo tu gdje jesmo
Čosić, Ovčina,Brandao, Dario,Vehabović, Cvijanović, Behram,Fajić,Hasanović, Zeljković, Čivić, Manev.
Sve igrači koje je Ibro nekad doveo u Velež, evo ih ja 12 nabrojao a samo za Fajića smo odma znali da je igračina, svi ostali su bili ili potpuno nepoznati ili mačak u vreći. Ko je to smio reći ljetos da smo uboli sa Hasanovićem, niko, a momak prekuco igricu i jedan od naših najboljih igrača trenutno. Za Zeljkovića tek šta reći, prvi ja sam lajo na sva usta, kad kurko jarane, pokaza se momak dobitak i to samo takav. Ove ostale zaista ne treba ni komentarisati osim možda Seida za kojeg smo znali da je talentovan uz to naš domaći igrač.
Šta želim reći...Ibro hvala ti do neba za sve šta si učinio za Rođene, tvoja uloga je nemjerljiva u današnjem čistom i pravom putu povratka na veliku scenu. Ovdje naravno treba dodati cijeli upravni odbor na čelu sa predsjednikom Hasićem koji su imali potpuno povjerenje i apsolutno se nisu mješali Ibri u izbor igrača. Za samo 3,5 godine imamo fundament u ekipi koje se sad samo treba nadograđivati. Ciljano i bez pretjerivanja i eto nas za kratko vrijeme u borbi za vrh BHPL.
Sad da se do kraja izjasnim, Feđa koji je također bio mačak u vreći se također pokazao kao pun pogodak i hvala onome ili onima koji su baš njega izabrali da nastavi tamo gdje smo samo za tren bili stali S Ibrom. Fudbal je danas nemilosrdan i samo mali loši niz te može odnijeti do vraga. Nadamo se i Boga molimo da se makar uskoro takvo nešto neće desiti našem treneru Dudiću.
Samo istinski podržati ovu priču, ostaviti ljudima koji su odgovorni da donose odluke i biti im neprekidni vjetar u leđa u smislu posjete stadionima gdje naš Velež bude igrao.
Sve igrači koje je Ibro nekad doveo u Velež, evo ih ja 12 nabrojao a samo za Fajića smo odma znali da je igračina, svi ostali su bili ili potpuno nepoznati ili mačak u vreći. Ko je to smio reći ljetos da smo uboli sa Hasanovićem, niko, a momak prekuco igricu i jedan od naših najboljih igrača trenutno. Za Zeljkovića tek šta reći, prvi ja sam lajo na sva usta, kad kurko jarane, pokaza se momak dobitak i to samo takav. Ove ostale zaista ne treba ni komentarisati osim možda Seida za kojeg smo znali da je talentovan uz to naš domaći igrač.
Šta želim reći...Ibro hvala ti do neba za sve šta si učinio za Rođene, tvoja uloga je nemjerljiva u današnjem čistom i pravom putu povratka na veliku scenu. Ovdje naravno treba dodati cijeli upravni odbor na čelu sa predsjednikom Hasićem koji su imali potpuno povjerenje i apsolutno se nisu mješali Ibri u izbor igrača. Za samo 3,5 godine imamo fundament u ekipi koje se sad samo treba nadograđivati. Ciljano i bez pretjerivanja i eto nas za kratko vrijeme u borbi za vrh BHPL.
Sad da se do kraja izjasnim, Feđa koji je također bio mačak u vreći se također pokazao kao pun pogodak i hvala onome ili onima koji su baš njega izabrali da nastavi tamo gdje smo samo za tren bili stali S Ibrom. Fudbal je danas nemilosrdan i samo mali loši niz te može odnijeti do vraga. Nadamo se i Boga molimo da se makar uskoro takvo nešto neće desiti našem treneru Dudiću.
Samo istinski podržati ovu priču, ostaviti ljudima koji su odgovorni da donose odluke i biti im neprekidni vjetar u leđa u smislu posjete stadionima gdje naš Velež bude igrao.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Bola fudbal je to dešava se svakome,i desavat će se.
http://m.sport.novi.ba/clanak/241621/pr ... -u-serie-a
Znaci 35 milona Milan plati igraca koji ni minuta nije odigrao.
http://m.sport.novi.ba/clanak/241621/pr ... -u-serie-a
Znaci 35 milona Milan plati igraca koji ni minuta nije odigrao.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ma ima dosta losih stvari sto je Ibro uradio ali nekako opet prevagnu te bolje stvari sto je uradio.
Hvala mu na svemu ali mi idemo dalje.
Zna se ko je prvi covjek ovog Veleza zadnje 4 godine.
El presidente
El presidente
#musvdg
A opet je Ibro bio kljucni covjek za dolazak Hasica u Velez.1922VFC1981 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:24Ma ima dosta losih stvari sto je Ibro uradio ali nekako opet prevagnu te bolje stvari sto je uradio.
El presidente![]()
Dva giganta nasa koja su vratili Velez na pravi put.
Apsolutno Ibro hvala za sve,pogriješio jeste ali to je fudbal nema trenera koji me griješi. Otisao je kad je vidio da ne može više, klub ide dalje naprijed.Rodjeni81 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:58A opet je Ibro bio kljucni covjek za dolazak Hasica u Velez.1922VFC1981 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:24Ma ima dosta losih stvari sto je Ibro uradio ali nekako opet prevagnu te bolje stvari sto je uradio.
El presidente![]()
Dva giganta nasa koja su vratili Velez na pravi put.![]()
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ko ne zna, Ibro je ulozio skoro milion maraka u Velez, a Mirso oko 300 hiljada.Rodjeni81 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:58A opet je Ibro bio kljucni covjek za dolazak Hasica u Velez.1922VFC1981 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:24Ma ima dosta losih stvari sto je Ibro uradio ali nekako opet prevagnu te bolje stvari sto je uradio.
El presidente![]()
Dva giganta nasa koja su vratili Velez na pravi put.![]()
Forzza Velez
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Like i pisem misljenje
Ajmo rodjeni lajkat poruke pa da i ovo izdominiramo ko i ove dosadasnje anketice
Ajmo rodjeni lajkat poruke pa da i ovo izdominiramo ko i ove dosadasnje anketice
- samoOlimpick
- Kontakt:
LIKE i postam sliku u tangicama novogodišnjim.
P.S. muško sam

P.S. muško sam
-
RASanticeva
- Kontakt:
Ako su crvene - moze procisamoOlimpick je napisao/la: ↑12 jan 2020, 07:01LIKE i postam sliku u tangicama novogodišnjim.
P.S. muško sam
![]()
Mostar u srcu, Velež do groba
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Pozivam sve naše navijače da se suzdrže bilo kakve rasprave sa navijačima drugih klubova, uopste nam to sada ne treba, najbolji način da im odgovorimo na provokacije jesu naši rezultati za sada uglavnom na polju infrastrukture, finansijske stabilizacije, vracanja dugova, a sve to će sigurno rezultirati jednim stabilnim Veležom sa velikim ambicijama u vidu osvajanja titula sto svi tako zeljno iscekujemo, a sada smo tome cilju blizi nego ikad. Imamo sjajnu upravu, imamo sjajan prosjek posjecenosti na utakmicama, imamo bagere i majstore koji nam prave stadion svakodnevno, tako da nema nikakvog smisla da se vodi rasprava sa provokatorima. Samo strpljenje sve ce to doći na svoje mjesto.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Dokaz kako se radi na nasim treninzima je Hare Ovcina na ovom videu sto je nasa stranica postavila 
Ti si naša ljubav jedina!
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Sta bi sa Yaniem ?
Kaze prestaje igrati fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.