Usro sam se ko foka kad sam procitao listu a nema mi brata serbe..Lakse se dise

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Usro sam se ko foka kad sam procitao listu a nema mi brata serbe..Lakse se dise
besim je tu vidi sliku prvu vidices ga gore sjediGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2020, 13:59Usro sam se ko foka kad sam procitao listu a nema mi brata serbe..Lakse se dise![]()
E dobro si !Odmah otkaz treba dobiti covjek koji pise na zvanicnoj,skoro me nije 2 srcani upalio kad sam vidio da nema serbe...Vala nisam ni skontao da nema Mirka jer nakon derbija mi se ogadioRajaBa1983 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:01besim je tu vidi sliku prvu vidices ga gore sjediGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2020, 13:59Usro sam se ko foka kad sam procitao listu a nema mi brata serbe..Lakse se dise![]()
isto tako ne pise nigdje ni ime mirko oremus pa ga ima na slici izgleda da nas ne znao ni spisak objaviti
opet slabo objašnjeno a da je lijeno jest....ok recimo za studenta da nam je gratis uradio , taman je taj level....ako smo ovo platili e to bi već bilo strašno....kupus army je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:26Sve na stranu, al ko je radio ovak video za clanstvo automatski treba otkaz dobiti, pa ovo je sprdanje sa klubom!
Ti si vjerovatno samo Copy-Paste napravio tako da - ovo je IMPRESIVAN tekst.Denchi je napisao/la: ↑11 jan 2020, 12:10
VIZIJA KLUBA"Vizija Fudbalskog kluba Sarajevo je da bude najbolji i najorganiziraniji sportski klub u Bosni i
Hercegovini, te da se dostojno reprezentuje u medunarodnim klupskim takmiienjima, a time da
dostojno reprezentuje i bosanskohercegovadki fudbal."Misija FK Sarajevo je izgradnja stabilnog, profesionalnog i uspješnog fudbalskog kluba kao
temelja razvoja fudbala u Bosni i Hercegovini. Biti Klub predvodnik koji crpi svoju snagu iz ljubovi
svih onih koji go vole i podriovaju i sa kojimo klub čini cjelinu kao da je jedna duša u dva tijela,
poštujući svoju tradiciju i vrijednosti iz prošlosti, a u isto vrijeme primjenjujući najviše dostignute
svietske standarde u oblasti sporta. Klub se rozvija u stalnom dijalogu sa svojim navijačima, ma
gdje oni živjeli, slušajući njihove konstruktivne i kvalitetne ideje i prijedloge i ulažući napore da ih
ostvari, uvijek vodeći računa o svojoj društvenoj poziciji i odgovornosti. Foir ploy koo i osjećaj za
pravednost kao životni stil predstavlja osnovu klupskih vrijednosti."
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, Bing [Bot], BungaBum, EastMadness, JavierBosnia, jurisicduska, keli, laznokrilo, n0dix, OsmanhodzicBuco, Pena, Posejdon, ristagrad, vedinjo98, ŠTA_JE i 99 gostiju.