Klub nivoa Sarajeva ne smije sebi ovo dopustiti, sve da je radio i osnovac, valjda ima neko zadužen za marketing ko je placen, da bar pogleda prije pustanja u eter!Denchi je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:34opet slabo objašnjeno a da je lijeno jest....ok recimo za studenta da nam je gratis uradio , taman je taj level....ako smo ovo platili e to bi već bilo strašno....kupus army je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:26Sve na stranu, al ko je radio ovak video za clanstvo automatski treba otkaz dobiti, pa ovo je sprdanje sa klubom!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
E jesi dosadan frajer, kako ti tako naporan ?VLADA129 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:47Grupa provjerenih Bordo Navijača. Za sve nas koji volimo Sarajevo
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
709 clanova imamo u kratkom vremenu.
Idemo na milju
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
iz PDF-a je kopirano tako da ne prenosi ć,č,š,đ itd...ispravio sam nešto...kengur je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:42Ti si vjerovatno samo Copy-Paste napravio tako da - ovo je IMPRESIVAN tekst.Denchi je napisao/la: ↑11 jan 2020, 12:10
VIZIJA KLUBA"Vizija Fudbalskog kluba Sarajevo je da bude najbolji i najorganiziraniji sportski klub u Bosni i
Hercegovini, te da se dostojno reprezentuje u medunarodnim klupskim takmiienjima, a time da
dostojno reprezentuje i bosanskohercegovadki fudbal."Misija FK Sarajevo je izgradnja stabilnog, profesionalnog i uspješnog fudbalskog kluba kao
temelja razvoja fudbala u Bosni i Hercegovini. Biti Klub predvodnik koji crpi svoju snagu iz ljubovi
svih onih koji go vole i podriovaju i sa kojimo klub čini cjelinu kao da je jedna duša u dva tijela,
poštujući svoju tradiciju i vrijednosti iz prošlosti, a u isto vrijeme primjenjujući najviše dostignute
svietske standarde u oblasti sporta. Klub se rozvija u stalnom dijalogu sa svojim navijačima, ma
gdje oni živjeli, slušajući njihove konstruktivne i kvalitetne ideje i prijedloge i ulažući napore da ih
ostvari, uvijek vodeći računa o svojoj društvenoj poziciji i odgovornosti. Foir ploy koo i osjećaj za
pravednost kao životni stil predstavlja osnovu klupskih vrijednosti."
O stilu izrazavanja zaista ne mogu.
Kada je ovakav kretenizam zaposlenih nije ni cudo da je i pekar skontao da hoce da malo omasti brke.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
nemoj tako budi i ti clan grupeBenkara21 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:52E jesi dosadan frajer, kako ti tako naporan ?VLADA129 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:47Grupa provjerenih Bordo Navijača. Za sve nas koji volimo Sarajevo
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
709 clanova imamo u kratkom vremenu.
Idemo na milju

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako da screenshot posaljem ovdje??Pitao igraca Sarajeva jel Serba bio na prozivci pa da vidite..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma jeste bolan, zezam se malo ebemu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2020, 15:06Kako da screenshot posaljem ovdje??Pitao igraca Sarajeva jel Serba bio na prozivci pa da vidite..
Ne dajte se navlačiti tako. Da je otišao, pisalo bi se o tome ili bi neko iz Klzba to rekao,a ne kao grom iz vedra neba da ga nema. Relax.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi iz uprave smo na Whatsappu, bijeda samo koristi Viber hehe 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jest ovaj lik dosadan s viber grupom. Buraz, skontali smo, vecinu nas ne interesuje, a vjeruj da nas nece dodatno zainteresovati ako nastavis sa spamovanjem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- RajaBa1983
- Kontakt:
pusti njega ba
ja kada sam vidio da je avaz ovo objavio

koje budale jbt

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Stanojevic reko da je subota za njega neradni dan. Javice se u ponedljak
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma odnosilo se na sve,ne samo za tebeAlfredNobel je napisao/la: ↑11 jan 2020, 15:25Ma jeste bolan, zezam se malo ebemu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2020, 15:06Kako da screenshot posaljem ovdje??Pitao igraca Sarajeva jel Serba bio na prozivci pa da vidite..
Ne dajte se navlačiti tako. Da je otišao, pisalo bi se o tome ili bi neko iz Klzba to rekao,a ne kao grom iz vedra neba da ga nema. Relax.![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ma nije brate da ne smiju nego ne mogu od gladi ni vode da pijuAlfredNobel je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:02Otišao je Besim nazad u Rosenborg, dva stopera se moraju dovesti.
Kolika je recesija niko vodu ne smije nasuti, sve čaše prevrnute.
You are someone else I am still right here
Vidis kako je Zrinjski ozbiljan klub i kakve su reakcije kad im se igraci povrijede. Koliko god ih nepodnosili zbog ustasluka oni ozbiljno pristupaju poslu. Zato su i naredali titula.Denchi je napisao/la: ↑11 jan 2020, 09:54pa šta će Brkić podero križne a onaj Topolović ****, morali su golmana dovest
ova druga dvojica moraju ganjat formu, nakon dugog perioda neigranja, pitanje je kad će je ufatit, Bilbo dobro luta kad ne igra ili nakon ozljede...a gurat će ih na silu u sastav....da ih polako vraćaju po 10 min ko Amar Štilu onda bi bili opasniji ali mislim da neće jer dosta puštaju igračima dole....pogotovo ovoj dvojici....
Mi sve nesto cekamo, i uvijek nam je tako. Da ne bude da samo udaram po ovoj upravi, svaka nam je kaskala.
Evo i sad, pripreme na pragu, a mi nista kao i na pocetku ove sezone. U svemu kasnimo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Buraz Emir Hadzic da dovede treceg golmana Dinama, cekali bi ga u grmu pored kuce da ga izbodu.....emir79 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 16:04Vidis kako je Zrinjski ozbiljan klub i kakve su reakcije kad im se igraci povrijede. Koliko god ih nepodnosili zbog ustasluka oni ozbiljno pristupaju poslu. Zato su i naredali titula.Denchi je napisao/la: ↑11 jan 2020, 09:54pa šta će Brkić podero križne a onaj Topolović ****, morali su golmana dovest
ova druga dvojica moraju ganjat formu, nakon dugog perioda neigranja, pitanje je kad će je ufatit, Bilbo dobro luta kad ne igra ili nakon ozljede...a gurat će ih na silu u sastav....da ih polako vraćaju po 10 min ko Amar Štilu onda bi bili opasniji ali mislim da neće jer dosta puštaju igračima dole....pogotovo ovoj dvojici....
Mi sve nesto cekamo, i uvijek nam je tako. Da ne bude da samo udaram po ovoj upravi, svaka nam je kaskala.
Evo i sad, pripreme na pragu, a mi nista kao i na pocetku ove sezone. U svemu kasnimo.
Ultrasi su ko statisti u kukuruzu dole, nit ih ko sta pita nit oni sta traze.....sta god bude s klubom oni prihvate....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nikog još nisu produžili, nisu još nikog doveli, nisu još kompletirali stručni štab, prijateljske takođe još nisu ugovorene, pripreme prolongirane za ponedjeljak. Relax. Biće to sve.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahahhahahah jes' dobro sifera je napisao/la: ↑11 jan 2020, 15:56ma nije brate da ne smiju nego ne mogu od gladi ni vode da pijuAlfredNobel je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:02Otišao je Besim nazad u Rosenborg, dva stopera se moraju dovesti.
Kolika je recesija niko vodu ne smije nasuti, sve čaše prevrnute.
Hajde sioux daj okreni drugu tu stranu, onu dobru, finu, pozitivnu. kuknjava
- AlfredNobel
- Kontakt:

Ko je ovaj momak lijevo, neki Akademac jel?
EDIT: Skontao sam.

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 11 jan 2020, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba mijenjati šampionski tim!BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 jan 2020, 16:46Nikog još nisu produžili, nisu još nikog doveli, nisu još kompletirali stručni štab, prijateljske takođe još nisu ugovorene, pripreme prolongirane za ponedjeljak. Relax. Biće to sve.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Moze mi administracija objasniti svoj potez da me banuju zbog navodnog vrijedjanja na 7 dana? Gdje sam ja to nekog vrijedjao? Sta je to vrijedno bana bilo? To sto je meni lik spominjao porodicu, pa daj obojici ban? Ako je to fazon da odma pocnem sa spominjanjem i Bogova i oceva i majki
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Marković ako se ne varam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: benko21, pierce, rimljanin90 i 57 gostiju.