Putpuno se slazem. Npr da smo imali ovakvog igraca protiv Finske na strani vjerujem da bi bolji rezultat mogli izvuci.DaVinci je napisao/la: ↑01 jan 2020, 23:25Pa zamjena za Pjanketa nam i treba ko promrzlom migrantu vunene carape ... kad ga nema ili izadje ranije totalni raspad sistema ... svih 11 djeluju ko razbijena vojska bez dzenerala ... crna im majka kad se jednog dana oprosti ... njega Hodza nece moc zamjenit '...![]()
Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
- LlullSergio
- Kontakt:
Jadni Vrana, citava karijera mu borba protiv menadzera i talova 

Ma ovo ga trener ubacio da malo prodrma ekipu, tako to ide kad stane, brzo ce on nazad na klupu. 

bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 11:01Opet veoma dobra igra majstora. Dijeli lopte ko rukom. Sve akcije krecu od njega, svaku loptu njemu guraju onda pocinje kreacija igre od arhitekte Vrancica. Sto je ocigledno da je stvarno veliki majstor igre , nije dzabe u najboljoj ligi svijeta, skoro svaka lopta mu ide prema naprijed nije momak alibi igrac. Uvijek gleda da ubrza igru prema naprijed sa dubinskim pasom ili dugom loptom iza odbrane, par puta je strasno izbacio pukkija i ostale. Ovako ako nastavi nema zime za njega, bit ce ponuda sigurno i ako je u Norwichu dobro, dobro zaradjuje,dobar klub ,strasni navijaci. Steta sto uvijek na kraju ispuste pobjede, nazad su veoma tanki. Interesanto proslu utakmicu farke uvodi Sina trybulla, koji gubi loptu i tottenham daje gol za 2-2 . Sinoc uvodi sina stiepermanna koji naprijed gubi loptu i pravi faul, i onda Norwich prima 1 -1 ...![]()

Vrana je pola svoje karijere igrao u poprednim klubovima bundeslige.(?) Cak je i Dortmund poslao zvanicnu ponudu kad je sa Darmstadtom ispao u Zweitu. (?) Ipak je prihvatio ponudu Norwicha zbog fantastičnih navijaca. (!!!) Doktor i pobhfanatic14 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 17:54Bravo , ja nisam htjeo pisat jer se balije ne razumiju u fudbal. Trybull i stiepermann su farketovi igraci iz njegove agencije. Guro ih je do daske zato i Jesu zadnji, a obojica nisu mogli igrat u njemackoj drugoj ligi. Samo gledaj sta pisu navijaci svaku utakmicu koji idu na utakmice. Pravi navijaci norwicha, uvijek traze maria jer znaju da je igracina i jedan od najboljih u prvih 11. Sretno doktore sve najboljeWandelanoite je napisao/la: ↑01 jan 2020, 17:44Najbolji veznjak Norwicha, da smrad Farke nije gurao polovne Njemce u prvu postavu naustrb veznjaka koji im je donio ulazak bili bi u sredini tabele.![]()

al u q ...
Old Traford
Vra Vra

-
- Kontakt:
Bolji Saric kozojeb ili Loncar klupas iz Fiumea.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vrančić destroying Man utd loading...
Mogo bi Vrana izdominirat ovu utakmicu, ali ono što raduje jeste da Vrančić, Bešić, Krunić bilježe minute pred baraž. Neka kombinacija se može baciti, i naravno ne zaboraviti saudijskog Xavia iz al-ahlia...
Mogo bi Vrana izdominirat ovu utakmicu, ali ono što raduje jeste da Vrančić, Bešić, Krunić bilježe minute pred baraž. Neka kombinacija se može baciti, i naravno ne zaboraviti saudijskog Xavia iz al-ahlia...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Sara iz bijesa upalio FIFU da odigra protiv ManUa jednu brzinski
Opet početna postava u najjačoj ligi na svijetu
Debilčina Mokes na aparatima

Debilčina Mokes na aparatima
Dosta los danas. Ne moze nikako da se nosi sa brzom igrom Man U. Isto tako mi je i ova utakmica potvrdila da je dobra zamjena za Pjanica. Ne vidim da mogu da igraju zajedno, jer je identican tip igrac.
Gledao sam i ja ovo. Tanko izdanje, pravo je spor. Dok se okrene ovi mu vec loptu uzmu. Nije on ni blizu Pjanica, defanzivno pogotovo. Al ovo je ipak ManU
Svakako treba dobiti poziv jer mi nemamo bazu igraca.
Na zalost Krunic ne igra, Besic sad malo dobije neke minute. Jajalo vecinom klupu. Cimirot, Gojak i to je to.
Sarica ne treba zvati a i Loncar nema sta traziti u repci trenutno.
- JohnCleese
- Kontakt:
Tek ovaj nema sta da trazi
Mislio sam da se o njemu sve ispricalo, ali izgleda neke zavaralo to sto je malo zaigrao sad kad mu je ekipa postala siguran drugoligaš.

Mislio sam da se o njemu sve ispricalo, ali izgleda neke zavaralo to sto je malo zaigrao sad kad mu je ekipa postala siguran drugoligaš.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Luzeri, ostavite se EPL. Sace pocet turska liga, pa gledajte Robija i svoje cvajtaske idole. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nikad gora repka, a svi igraju u ligama petice

Robi je mađioničar od trenera, uspijeva nemoguće. Uspio izgubiti od hokejaša, od u21
grčke, od Grčke prokockati dva gola, i obrukati se protiv Italijana, Pep mu nije ni do koljena

⚜️~⚜️~⚜️
Normalno da nije ni blizu Pjanica, ali igrac koji nam je potreban na klupi, u slucaju kartona i povreda. Ok.soko je napisao/la: ↑11 jan 2020, 17:39Gledao sam i ja ovo. Tanko izdanje, pravo je spor. Dok se okrene ovi mu vec loptu uzmu. Nije on ni blizu Pjanica, defanzivno pogotovo. Al ovo je ipak ManU
Na zalost Krunic ne igra, Besic sad malo dobije neke minute. Jajalo vecinom klupu. Cimirot, Gojak i to je to.
Pa kazem i ja da treba dobije poziv. Bolji je od nekih igraca sto je Prosinecki zvao.Tristan10 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 18:37Normalno da nije ni blizu Pjanica, ali igrac koji nam je potreban na klupi, u slucaju kartona i povreda. Ok.soko je napisao/la: ↑11 jan 2020, 17:39Gledao sam i ja ovo. Tanko izdanje, pravo je spor. Dok se okrene ovi mu vec loptu uzmu. Nije on ni blizu Pjanica, defanzivno pogotovo. Al ovo je ipak ManU
Mozda bi mogao u prvih 11 al tad moramo imati igrace koji ce za njega trcati. Kao npr kad je Miske igrao sa Pjanom i Besom iza njega. Al i to sve zavisi u kakvoj je formi Besic.
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt taj fdubal i igraci kad za njih mora neko trcat...haj imat jednog ...vi bgm kako ste krenuli morat ceo imat 5 sto igraju i 5 sto trce za njih...to neki novi sport
=\_1921_/=
Vrančić treba dobiti poziv, naravno...ali ocekivati ga u prvih 11, pretesko.
Cak je i Medunjanin duplo brzi od njega bio...uz to dosta okretniji i bolja kontrola lopta.
Cak je i Medunjanin duplo brzi od njega bio...uz to dosta okretniji i bolja kontrola lopta.
pa Saric trci za petinvincible1921 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 20:00Jbt taj fdubal i igraci kad za njih mora neko trcat...haj imat jednog ...vi bgm kako ste krenuli morat ceo imat 5 sto igraju i 5 sto trce za njih...to neki novi sport