FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Portillo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 14:43

losmi je napisao/la:Messi-La liga-10 tekmi odigrao,postigao 13 golova,5 asistencija!
ROnaldo-la liga 12 tekmi odigrao,postigao 14 golova,5 asistencija!
:D :D :D :D :D
Ima Ronaldo vise asistencija ja mislim. Ali eto. Uff ne mogu docekat derbi.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 nov 2010, 14:46

Messi i Ronaldo ce svoje prave kvalitet pokazati u el classicu, sve ovo do sada je nevazno, u toj utakmici cemo vidjeti ko je ko, odnosno vidjecemo koji je tim jaci. Ja mislim da cemo gledati opet Barcin veliki posjed lopte, a Real ce cekati priliku iz kontre. Mislim da nema sanse da Morinjo postavi igru tako da se nadigrava, on ce tu da se brani i ceka kontru ili gresku. To je ona njegova igra s Interom i Celzijem u jakim utakmicama, ne vjerujem da ce ista promijeniti to i u Realu.

Za nas je bitno da utakmicu zapocnemo dobro, tj da odma uspostavimo onu nasu dobro poznatu igru i da po mogucnosti jedna lopta udje u Realov gol. Ako povedemo onda ce uslijediti i demontiranje Reala. Koliko god da je Real jak, mi smo objektivno dosta jaci i iskusniji u ovakvim utakmicama. Skoro svi nasi igraci osim Vilje vec su odigrali dosta el classica, dok kod Reala postoji velika mogucnost da se novi igraci poput Ozila, Kedire, Di Marije vrlo lako pogube jer je to za njih ipak jedno novo iskustvo.

Postoji velia mogucnost da Real za cijelu utamicu i ne stvori neku ozbiljniju priliku, da Ronaldo kao cesto do sada ne bude imao loptu jednostavno, samo da nasi odigraju onako kako znaju, da budu maksimalno skoncetrisani i da ne promasujemo prilike. Xavi, Iniesta i Messi ce sigurno uzeti inicijativu na sredini terena, napadi reala ce biti sigurno jako rijetki, ja u to ne sumnjam
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 21 nov 2010, 16:01

Ovaj ce El clasico biti mozda i najveci u proteklih 10 godina!
Barcelona igra najlepsi fudbal na svetu,a real je dosta ulozio da bi im se priblizio!
Takodje je na klupu Reala i stigo jedan od najomrazenijih ljudi navijaca barce!
Sigurno ce i on pred utakmicu da se gubi sa nekim izjavama da bi dodatno podigao atmosferu!
SAmo se nadam da cemo napocetku imati srece pa da u prvih 20 minuta damo gol,I da ne bude pocetak kao i prosle godine,kad nas je real u prvom poluvremenu nadigrao i imali smo srece sto nismo primili gol! :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 nov 2010, 16:09

losmi je napisao/la:Ovaj ce El clasico biti mozda i najveci u proteklih 10 godina!
Barcelona igra najlepsi fudbal na svetu,a real je dosta ulozio da bi im se priblizio!
Takodje je na klupu Reala i stigo jedan od najomrazenijih ljudi navijaca barce!
Sigurno ce i on pred utakmicu da se gubi sa nekim izjavama da bi dodatno podigao atmosferu!
SAmo se nadam da cemo napocetku imati srece pa da u prvih 20 minuta damo gol,I da ne bude pocetak kao i prosle godine,kad nas je real u prvom poluvremenu nadigrao i imali smo srece sto nismo primili gol! :D
imali smo srece sto je drenthe izaso 1 na 1.. ove godine ko god da istrci od ona 4 ofanzivna zabice ga...
ser del barça es el millor que hi ha !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 nov 2010, 16:13

Romariooo je napisao/la:Messi i Ronaldo ce svoje prave kvalitet pokazati u el classicu, sve ovo do sada je nevazno, u toj utakmici cemo vidjeti ko je ko, odnosno vidjecemo koji je tim jaci. Ja mislim da cemo gledati opet Barcin veliki posjed lopte, a Real ce cekati priliku iz kontre. Mislim da nema sanse da Morinjo postavi igru tako da se nadigrava, on ce tu da se brani i ceka kontru ili gresku. To je ona njegova igra s Interom i Celzijem u jakim utakmicama, ne vjerujem da ce ista promijeniti to i u Realu.

Za nas je bitno da utakmicu zapocnemo dobro, tj da odma uspostavimo onu nasu dobro poznatu igru i da po mogucnosti jedna lopta udje u Realov gol. Ako povedemo onda ce uslijediti i demontiranje Reala. Koliko god da je Real jak, mi smo objektivno dosta jaci i iskusniji u ovakvim utakmicama. Skoro svi nasi igraci osim Vilje vec su odigrali dosta el classica, dok kod Reala postoji velika mogucnost da se novi igraci poput Ozila, Kedire, Di Marije vrlo lako pogube jer je to za njih ipak jedno novo iskustvo.

Postoji velia mogucnost da Real za cijelu utamicu i ne stvori neku ozbiljniju priliku, da Ronaldo kao cesto do sada ne bude imao loptu jednostavno, samo da nasi odigraju onako kako znaju, da budu maksimalno skoncetrisani i da ne promasujemo prilike. Xavi, Iniesta i Messi ce sigurno uzeti inicijativu na sredini terena, napadi reala ce biti sigurno jako rijetki, ja u to ne sumnjam
Ako iko moze razbiti Barcinu sredinu terena onda su to Xabi Alonso i KHEDIRA(pogotovo ovaj) ... tako da nemoj biti tako siguran u to...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 nov 2010, 16:17

Za ocekivati je da ce Real prepustiti Barceloni da drzi igru na pocetku...a da ce ovi razvaljivati iz kontri i toga se realno ja najvise pribojavam jel znam kako igraci pod Mourinhovim vodstvom trce kontru od Intera kad se u roku 10 sekundi transformise citava odbrana u jednu strasnu kontru,tako sad i Real kad sam gledao isti slucaj se desava gdje cak i stoperi znaju vrlo cesto istrcati tu kontru tako je i Carvalho cini mi se dao 1-2 gola nakon tih kontri...a poznato je da Barca ima problema sa takvim pristupom igre,vjerovatno ce se desitit par puta da nam ovi istrce strasnu kontru sad za nadati se da to nece znati iskoristiti i da ce Barca svoje sanse u startu iskoristiti,mislim da je lahko predvidjeti kako ce se ovdje igra odvijati tako da mislim da nece biti nesto specijalno zanimljiva utakmica osim ako u startu Barca ne zabije gol pa se i ovi budu morali otvoriti i pokusati preuzeti igru u potpunosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 21 nov 2010, 16:20

Imali ko link da se gleda Wolfsburg!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 21 nov 2010, 16:38

ekii je napisao/la:Imali ko link da se gleda Wolfsburg!
IMAS OVDE
http://www.rojadirecta.org/
MVP - Messi-Villa-Pedro

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 21 nov 2010, 16:48

losmi je napisao/la:
ekii je napisao/la:Imali ko link da se gleda Wolfsburg!
IMAS OVDE
http://www.rojadirecta.org/

Hvala legendo!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 19:32

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Messi i Ronaldo ce svoje prave kvalitet pokazati u el classicu, sve ovo do sada je nevazno, u toj utakmici cemo vidjeti ko je ko, odnosno vidjecemo koji je tim jaci. Ja mislim da cemo gledati opet Barcin veliki posjed lopte, a Real ce cekati priliku iz kontre. Mislim da nema sanse da Morinjo postavi igru tako da se nadigrava, on ce tu da se brani i ceka kontru ili gresku. To je ona njegova igra s Interom i Celzijem u jakim utakmicama, ne vjerujem da ce ista promijeniti to i u Realu.

Ako iko moze razbiti Barcinu sredinu terena onda su to Xabi Alonso i KHEDIRA(pogotovo ovaj) ... tako da nemoj biti tako siguran u to...
Barcinu sredinu terena ne moze nitko razbiti...jer xavi i iniesta su najbolji vezni igraci na planeti...i malo tko da moze protiv njih dvojice...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 21 nov 2010, 20:02

El clasico se priblizava.
pa se svaki dan pojavljuju razna poredjenja,pa evo jos jedan!
Messi je do sada u svim takmicenjima postigao 21 gol a to su(La liga,Liga sampiona,superkup spanije, i spanski kup!
u ligi je postigao na 13 golova,u ligi sampiona 5 golova ,spanski kup 1 gol i super kup 3 gola!
a jos nije ni trecina sezone!U spaniji je 12.kolo a ima 38!u ligi sampiona se nisu jos ni grupe zavrsile (ima jos 2 tekme)takodje je i kupu odigrana samo jedna faza!Tako da se lako moze zakluciti da ako messi ovako nastavi moze doci do 60 golova u sezoni,sto bi bio apsolutni rekord,PRosle sezone je fantasticno igro,nadavao se samo tako golova,pa je ukupno postigao 47 golova u sezoni!
a Ronaldo je do sada ukupno postigao 16 golova,14 u ligi 1 u ligi sampiona, i 1 u kupu! :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 nov 2010, 20:10

losmi je napisao/la: Messi je do sada u svim takmicenjima postigao 21 gol a to su(La liga,Liga sampiona,superkup spanije, i spanski kup!
u ligi je postigao na 13 golova,u ligi sampiona 5 golova ,spanski kup 1 gol i super kup 3 gola!
a jos nije ni trecina sezone!U spaniji je 12.kolo a ima 38!u ligi sampiona se nisu jos ni grupe zavrsile (ima jos 2 tekme)takodje je i kupu odigrana samo jedna faza!Tako da se lako moze zakluciti da ako messi ovako nastavi moze doci do 60 golova u sezoni,sto bi bio apsolutni rekord,PRosle sezone je fantasticno igro,nadavao se samo tako golova,pa je ukupno postigao 47 golova u sezoni!
losmi je napisao/la:a Ronaldo je do sada ukupno postigao 16 golova,14 u ligi 1 u ligi sampiona, i 1 u kupu! :D
što ih usporedi :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

shamrock
Kontakt:

Post Postao/la shamrock » 21 nov 2010, 20:22

Pozdrav,samo da pitam koji će vam igrači odsustvovati u LP protiv Panathinaikosa ?

Nama dosta bod :mrgreen:.
PANATHINAIKOS BY GRACE!!! ...GREEN BLOOD FOR LIFE!!!!!.....FOREVER AND ALWAYS PROUD!!!!!!!!!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 21 nov 2010, 20:29

Raul_64 je napisao/la:
losmi je napisao/la: Messi je do sada u svim takmicenjima postigao 21 gol a to su(La liga,Liga sampiona,superkup spanije, i spanski kup!
losmi je napisao/la:a Ronaldo je do sada ukupno postigao 16 golova,14 u ligi 1 u ligi sampiona, i 1 u kupu! :D
što ih usporedi :D
xaxaxaxax pa jbg,tako je kako je,hteo sam samo da uporedim ko je koliko postigao golova u sezoni! :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 21 nov 2010, 20:36

[youtube][/youtube]
evo jedan frisak video,da podgrije atmosferu pred el clasico... :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 20:47

ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo jedan frisak video,da podgrije atmosferu pred el clasico... :D
...Premocan video... :D :D :D

shamrock
Kontakt:

Post Postao/la shamrock » 21 nov 2010, 20:49

Niste odgovorili na moje pitanje ;).
Koji vam igrači nedostaju protiv nas u LP ?
PANATHINAIKOS BY GRACE!!! ...GREEN BLOOD FOR LIFE!!!!!.....FOREVER AND ALWAYS PROUD!!!!!!!!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 21:01

shamrock je napisao/la:Niste odgovorili na moje pitanje ;).
Koji vam igrači nedostaju protiv nas u LP ?
...Ma sigurno ce protiv vas guardiola izvesti neki kombinirani sastav zbog predstojeceg el clasica...a mislim da nam nitko ne nedostaje..abidal je imao nekakvu ozljedu,ali mislim da je vec spreman za vas...

shamrock
Kontakt:

Post Postao/la shamrock » 21 nov 2010, 21:03

...Ma sigurno ce protiv vas guardiola izvesti neki kombinirani sastav zbog predstojeceg el clasica...a mislim da nam nitko ne nedostaje..abidal je imao nekakvu ozljedu,ali mislim da je vec spreman za vas...
Daj bože da igrate sa kombiniranim sastavom,jer je nama ova utakmica od velikog značaja.Sretno vam također u El Clasicu i daj bože da vam Cisse ili Luis Garcia zavuku poneki gol u paklenoj Grčkoj sa našim odličnim navijačima !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 nov 2010, 21:16

Ma nece mixat Pep , Barca mora pobijedit da bi bila 1 u grupu !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []