Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nije se nista gledalo.
Pa i u prošlom kolu je bio još čišći penal na Lautaru i nije se gledao VAR tako da koliko sam ja skontao jedina svrha VAR-a da ubije čar u fudbalu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bilo mi je cudno kako Toloi ne sutnu loptu u gol.
Cini se da ga je povuko za nogu Lautaro,valjda ponovi jos jednom u drugom poluvremenu tu situaciju.
Cini se da ga je povuko za nogu Lautaro,valjda ponovi jos jednom u drugom poluvremenu tu situaciju.
Bio je silent check. Rocchi komunicirao sa VAR sobom. Odlucili oni da nema potrebe da se gleda.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
A zbog cega da se ne gleda? Mislim bas tu se treba pogledat.
lik sprijeci cist gol,samo trebao ugurati u praznu mrezu,i ne dobiju penal,cak toliko bahat sudija bude da ne pogleda VAR...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
jah eto prvi put se to desava
to i jest sva glupost vara, ne odlucuje sudija na terenu nego onaj u sobi...znaci onaj u sobi je glavni...glupost
to i jest sva glupost vara, ne odlucuje sudija na terenu nego onaj u sobi...znaci onaj u sobi je glavni...glupost
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
ma ne govorim ja zbog toga sto je pogurao Inter...pa u proslom kolu i na Lautaru nije svirao cist penal ,ali me bune ove situacije ...neroazzurni je napisao/la: ↑11 jan 2020, 21:46jah eto prvi put se to desava
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Što je sumnjivo je da nije niko bolji snimak pokazao. Možda i nije bio al daj da vidimo bolje, šta se krije.
Ma smijurija od sudija, bolje da ukinu VAR da se džabe ne sramote. Prije su se barem mogli vadit da sudija nije vidio ali sad se samo sramote.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo je do VARa. Jasno se vidilo da sudija komunicira s njima. Oni su odlucili da ne treba da gleda.
Fala im...
Fala im...
-
- Kontakt:
dobro dosao u klubdelinjo je napisao/la: ↑11 jan 2020, 21:47ma ne govorim ja zbog toga sto je pogurao Inter...pa u proslom kolu i na Lautaru nije svirao cist penal ,ali me bune ove situacije ...neroazzurni je napisao/la: ↑11 jan 2020, 21:46jah eto prvi put se to desava
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
- Kontakt:
Kad je slična situacija u korist Juventusa onda je to krađa i slično,a kad su drugi timovi u pitanju onda je to do VARa,do nedostatka komuniciranja sa sudijom itd.
e jes Conte povukao ekipu ...ne moze ovaj Valero igrati u Interu pa ni 20 tak minuta ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- muha milanez
- Kontakt:
Zayebana Atalanta
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gledam nekih 30ak minuta utakmicu i bolja mi je Atalanta do te mjere da trebaju dati jos jedan gol. A bio mi je bolji i Napoli realno, ali izgubio.
Reaktivan fudbal, to je ono sto se zamjera Conteu, a i Allegriu je to nesto sto sam ja konkretno zamjerao. Ne mozes kao bazu i svoju filozofiju imati to da gledaš kako drugi igraju.
Koje govedo je Muriel.
Koje govedo je Muriel.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 jan 2020, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel ovo penal?
Dva najteža moguca protivnika, uz Juve, za pocetak nove godine. Protiv Napolia se dole nije pobijedilo 22 godine, a znamo kako Atalanta igra protiv Intera...4 boda bi bila top.tuzlak1987 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 22:33Gledam nekih 30ak minuta utakmicu i bolja mi je Atalanta do te mjere da trebaju dati jos jedan gol. A bio mi je bolji i Napoli realno, ali izgubio.
ali da ti crnac puca penal pored Ilicica i Gomesa...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.