Utakmice klubova iz BiH na TV-u

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la RK Gradacac » 15 apr 2009, 15:23

miky_hz je napisao/la:
Sta da ti pricam kad mislis da su navijaci obicni gledaoci...

Navijaci ne dolaze da gledaju fudbal,ne dolaze da uzivaju u lijepoj igri... navijaci su tu da 90 minuta bodre klub bez obzira na rezultat i igru,isto kao sto je fudbalerima na terenu zadatak da igraju sto bolje,tako je navijacima zadatak da navijaju sto bolje.... po tome se navijacka tribina razlikuje od ostalih na navijackoj tribini se navija cijelo vrijeme dok se na ostalim tribinama vecinom sjedi,i gleda...

slika gledaoci

slika navijaci

vidis li razliku ;)

Sry na OFF TOPIC brisite moje postove i ove koji nemaju veze sa temom ;)
Stvarno? Pa zasto onda dolaze, samo da navijaju? Pa ko im je dao te zadatke, jel ih neko placa za to?
Meni se ucinilo da i ovi na drugoj slici gledaju prema terenu, doduse mozda tamo nisu igraci, mozda nije utakmica pa imaju pravo gledat :roll:
A sta bude ako slucajno pogledas prema terenu, jel te vodja kazni?
Ili ako na sekundu prestanes da navijas, jer ti treba zraka? Ili ti je grlo suho...
Jesi li onda automatski gledalac i moras na drugu tribinu da predjes??
010 ISN'T JUST A CODE

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 15 apr 2009, 15:27

RK Gradacac je napisao/la: Stvarno? Pa zasto onda dolaze, samo da navijaju? Pa ko im je dao te zadatke, jel ih neko placa za to?
Meni se ucinilo da i ovi na drugoj slici gledaju prema terenu, doduse mozda tamo nisu igraci, mozda nije utakmica pa imaju pravo gledat :roll:
Ili ako na sekundu prestanes da navijas, jer ti treba zraka? Ili ti je grlo suho...
Bola što se petljaš u neke stvar o kojima pojma nemaš...sad ćeš ti nama objasniti šta,kako,zašto...svoj pos'o ! ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 apr 2009, 15:30

RK Gradacac je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Sta da ti pricam kad mislis da su navijaci obicni gledaoci...

Navijaci ne dolaze da gledaju fudbal,ne dolaze da uzivaju u lijepoj igri... navijaci su tu da 90 minuta bodre klub bez obzira na rezultat i igru,isto kao sto je fudbalerima na terenu zadatak da igraju sto bolje,tako je navijacima zadatak da navijaju sto bolje.... po tome se navijacka tribina razlikuje od ostalih na navijackoj tribini se navija cijelo vrijeme dok se na ostalim tribinama vecinom sjedi,i gleda...

slika gledaoci

slika navijaci

vidis li razliku ;)

Sry na OFF TOPIC brisite moje postove i ove koji nemaju veze sa temom ;)
Stvarno? Pa zasto onda dolaze, samo da navijaju? Pa ko im je dao te zadatke, jel ih neko placa za to?
Da upravo dolaze samo da navijaju ;) dolaze tu da pruzaju podrsku svojim igracima,ljubav prema klubu se ne placa...navijacki fazon je nacin zivota to se zivi prijatelju...

javi mi se na pp da nastavimo diskusiju (ako zelis) jer smo i ovako unistili temu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2009, 15:42

de bolan ne mogu da vjerujem da ste toliko glupi da se spustate na nivo da s njim raspravljate..maloprije sam pisao na temu Kup BiH sad cu isto i ovdje,pa bolan kako do sad niste skontali da ovaj like veze ni s cim nema,nit je kad vidio stadiona,a kamoli kopa,nit se on razumije u fudbal samo cisto bezveze provocira ovdje,ulazi u rasprave,a veze ni s cim nema,opet govorim gori ste vi sto odgovarate kad covjek pojma ni o cem nema,samo koske bezveze baca i uziva kad se neko slomi da mu odgovori,sjebo je temu navijacke skupine u BiH,tamam kad se ljudi smire on kosku baci,posao je sjebat i kup BiH,a evo i ovu temu je sjebo,tipicni spamer i administracijo reaguj prvi kandidat za ban,uprska glupan po foruma,pogledajte mu postove ako ima i jedan konstruktivan,pametan,koristan i da makar izgleda kao da djeluje da lik ima pojma o necemu vezanom za sport,nemojte ga onda banovat,al mrtvi spamer i kuhar ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

High

Post Postao/la High » 15 apr 2009, 15:51

Ne znam zasto se raspravljate oko tog pitanja.Zna se da ti niko ne moze narediti da ti ne navijas ili da navijas,to je stvar koje se samo pojedinac pita.Navijaci nisu roboti da navijaju samo tako,da nemaju osjecaja da li klub vodi ili navija.Neke stvari mijesate,NIKO ne moze navijati SVIH,ali SVIH 90.minuta,mora se malo i odmoriti.Doci ce iz ljubavi prema klubu,ne gledajuci rezultate i ostalo.Naravno,tih nema puno,ali opet ima ih.

I zavrsite raspravu !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 15 apr 2009, 16:13

High je napisao/la:Ne znam zasto se raspravljate oko tog pitanja.Zna se da ti niko ne moze narediti da ti ne navijas ili da navijas,to je stvar koje se samo pojedinac pita.Navijaci nisu roboti da navijaju samo tako,da nemaju osjecaja da li klub vodi ili navija.Neke stvari mijesate,NIKO ne moze navijati SVIH,ali SVIH 90.minuta,mora se malo i odmoriti.Doci ce iz ljubavi prema klubu,ne gledajuci rezultate i ostalo.Naravno,tih nema puno,ali opet ima ih.

I zavrsite raspravu !
Naravno, cekao sam da neko konacno kaze nesto pametno al svi izgleda nasjeli na to kako ja nemam pojma sta je tribina :mrgreen: .

E moj tuzlak pa zar i ti :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 apr 2009, 15:29

koja je sljedeca utakmica na televiziji
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2009, 18:00

FK Sarajevo je napisao/la:koja je sljedeca utakmica na televiziji
Poslije ove iz Zenice Celik-Zeljo,u srijedu je na programu Sloboda-Sarajevo,a ne Zeljo-Zrinjski kako je najavljivano...

dakle:

srijeda 22.04 2009

16:55 Nogomet: Premijer liga BiH, Sloboda - Sarajevo, prijenos BHT1 ;)

Jedan od razloga je sto do sada nije bio ni jedan prenos iz Tuzle,a drugi je da navecer prenose Engleze ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 apr 2009, 18:05

miky_hz je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:koja je sljedeca utakmica na televiziji
Poslije ove iz Zenice Celik-Zeljo,u srijedu je na programu Sloboda-Sarajevo,a ne Zeljo-Zrinjski kako je najavljivano...

dakle:

srijeda 22.04 2009

16:55 Nogomet: Premijer liga BiH, Sloboda - Sarajevo, prijenos BHT1 ;)

Jedan od razloga je sto do sada nije bio ni jedan prenos iz Tuzle,a drugi je da navecer prenose Engleze ;)
bolja je utakmica sarajevo sloboda zato sto ce se sarajevo sloboda i slavija boriti za 2 mjesto zrinjski je prvak a zeljo davno otpisan za kakvo takmicenje
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

edinko
Kontakt:

Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH

Post Postao/la edinko » 17 apr 2009, 18:07

Ja stvarno ne znam ko je taj koji odredjuje sta je i koja tekma je DERBY kola.....

Jer barem dva puta dosada su fulali i to pravo...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 apr 2009, 21:01

Sutra celik-Željo,a u srijedu Sloboda-Sarajevo :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 19 apr 2009, 14:02

« Radio Televizija BIH » Wednesday 22.04.2009.

16:55 Nogomet: Premijer liga BiH, Sloboda - Sarajevo, prijenos
SAFET SUŠIĆ

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 apr 2009, 14:05

Eto Sarajevu prilika da osigura drugo mjesto...po meni to i zasluzuju.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 apr 2009, 14:12

antipolitikaa je napisao/la:Eto Sarajevu prilika da osigura drugo mjesto...po meni to i zasluzuju.
ma kakvo ba drugo mjesto i oni,to je nase na kraju,odlicna prilika da odemo na 4 boda,sto ce se i ostvarit,nego nije tema prognoza nego tv prenos,ajd eto nek i mi dodjosmo na red sa Tusnja malo :D bice to dobra tekma za TV gledaoce :D ..a za ove sto misle da u Tuzli ima nekog namijestanja pa sad da ce sa TV prenosom kao moci i pobijediti u Tuzli,nemojte dzaba,kakvo ba namijestanje ja mislim da smo jedini tim u PL u ciju korist nije dosudjen NITI JEDAN PENAL ove godine(mozda sam slucajno 1 zaboravio),tako da okanite se prazne price,sa Tusnja nema bodova ni da vas SKY sport prenosi ane BHT1 ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 19 apr 2009, 14:48

vidjecemo...

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 19 apr 2009, 15:03

ultrasstyle_tz je napisao/la:
antipolitikaa je napisao/la:Eto Sarajevu prilika da osigura drugo mjesto...po meni to i zasluzuju.
ma kakvo ba drugo mjesto i oni,to je nase na kraju,odlicna prilika da odemo na 4 boda,sto ce se i ostvarit,nego nije tema prognoza nego tv prenos,ajd eto nek i mi dodjosmo na red sa Tusnja malo :D bice to dobra tekma za TV gledaoce :D ..a za ove sto misle da u Tuzli ima nekog namijestanja pa sad da ce sa TV prenosom kao moci i pobijediti u Tuzli,nemojte dzaba,kakvo ba namijestanje ja mislim da smo jedini tim u PL u ciju korist nije dosudjen NITI JEDAN PENAL ove godine(mozda sam slucajno 1 zaboravio),tako da okanite se prazne price,sa Tusnja nema bodova ni da vas SKY sport prenosi ane BHT1 ;)
ljudi da vi mozda Slaviju niste zaboravili :) tu je prije pobjeda Slobode no Sarajeva
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 19 apr 2009, 15:59

kako god okreni ja,zna se kamo okreće bht..sarajevo se prenosi iz mostara,sarajevo sa borcem,sarajevo iz širokog,sarajevo iz tuzle sad,pa naravno da će se prenosit sarajevski derby,pa će vjerovatno bit opet sarajevo sa veležom..a da pogledamo tablicu..pa da to je klub sa 4 mjesta...a smješne televizije ove bht :lol:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 19 apr 2009, 16:07

a dobro sad je ralno da se prenosi Sloboda Sarajevo kao prvo jer nije bilo niti jednom s tusnja ,a i veci je derbi nego zrinjski zeljo,da je zeljo kojim slucajem 5,6 ne sumnjam da bi nas prenosili al ovako nema smisla ipak je sloboda sarajevo trenutno zanimljivija...nek bht prenosi zadanje kolo zrinjski leotar kad cemo proslavljat titulu :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 apr 2009, 16:09

Pa kako god okrenes Sarajevo gdje god da igra najvise raje privuce i najveci derbiji su upravo kad Sarajevo igra :)

Sarajevo-Sloboda
Sarajevo-Velez
Sarajevo-Celik
Sarajevo-Zeljo
Sarajevo-Borac

to su sve oni derbiji starih rivala,i privlace najvise publike sto na stadion tako i raju pred tv-om

od ovih novokomponovanih "derbya" imas

Sarajevo-Siroki
Sarajevo-Zrinjski
Sarajevo-Slavija

tako kako god da okrenes Sarajevo upada u prvi plan :D
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 apr 2009, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 19 apr 2009, 16:12

Sarajevo - Sloboda zaslužuje da bude derbi,prije svega zbog trenutne pozicije na tablici,ali opet i Zeljo iga prvu nocnu utakmicu poslije 18 godina,pa bi bio red i zbog toga.

Meni je dovoljno da se prenosi zadnje kolo protiv Leotara,čisto zbog atmosfere i proslave naslova prvaka.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, NeSamSafetee i 18 gostiju.