Lajk i pisem misljenje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad one zajebancije:
Lajk i pisem misljenje

Lajk i pisem misljenje
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kakve gluposti pise lik, pa jel ovo realno? Cuj ovi ispali glupi i zato nismo dobili licencu. Hahahhhaha... Ja ne znam koliko ti imas godina i da li si radio ikad ista u zivotu, ali to kad neko ne izvrsi uplatu na vrijeme iz bilo kojeg razloga (a oni su naveli kao razlog pogresan broj racuna) a svjestan je da to mora uraditi u datom roku, je nesposoban i neodgovorani zato trpi posljedice. Nije glup. Probaj u firmi da ne uplatis pdv do 10og u mjesecu pa ces da vidis sta ce ti uprava za indirektno oporezivanje uraditi. A sadasnja uprava je obavezu prema petrovicu naslijedila, isto kao sto je i prijasnja naslijedila dug prema poreznoj, neuplacene doprinose itd. pa ih niko nije pitao kako i zasto, nego su placali sto su dobili u miraz. I zato batali tu pricu da je njima neko nesto nastimao, smjestio i slice gluposti, nego fino priznaj da su nesposobnjakovici koji su nas kostali minimalno milion maraka. A i mimo toga, evo hajde reci sta su to pozitivno napravili u ovih godinu dana koliko su tu? Mozda ovaj ugovor sa Macronom... Za krov su djelimicno zasluzni jer su zavrsili dozvolu. I to je sve. A sjebali su... Da se ne ponaljam, zna se sve.
Realno ljudi nema opravdanja da se zakasni sa uplatnicom za tako ozbiljne stvari.
Mjau !
Ma zezam se neka su zakasnili **** milion maraka, tapsat cemo se po ramenu da je Amar tu a od klikera ce klub platiti nove igrace i tekucu godinu, plate, i sve sto treba.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 11 jan 2020, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
De ba, pa ne palite se na ove likove. Kazu navijac, nemojte ga
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja postova i priče braćo mila šta je ovo, jel se raspadamo? Na silu, ali bukvalno na silu sa negativom, ne kontam pojedince nikako
MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kada Kosorić potpisuje, hoće li biti nekih igrača na prozivci za par dana?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Navijac kaze da ce nesposobnjakovici sve rasprodati, a vrlo dobro se zna da se moze prodati samo sto Amar aminuje. Indirektno ovo nije vidjelo navijaca. Inace strucnjak koji zna do kad se placa pdv, a to moze znati svaki levat na salteru od poste do banke.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Lajk i promjenim ti ime 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sad ovo insajderi mogu koristiti.
“Lajk i kazem ti ko potpisuje za Zelju”
“Lajk i kazem ti ko potpisuje za Zelju”
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi smo Željini, Željo je naš!
De ba smanjite gas, ide ludnica vjerujte mi. Trebamo klubu svi, i bivši i sadašnji i budući.
De ba smanjite gas, ide ludnica vjerujte mi. Trebamo klubu svi, i bivši i sadašnji i budući.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- MocMahale444
Lik pišao po Zelji preko drugih acc i sad soli pamet ovdje.
Nehljebovic za cenera bi saugao kitu.
Nehljebovic za cenera bi saugao kitu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], lakilone, Pact1921, WeekendOffender i 20 gostiju.