NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
GOAT mozes li mene uputit sta ds gledam, hvala drugar
Jedini koji je naporan si ti sa svojim ružičastim pogledom na Spurse je*ote Murray.Da ti ozbiljno pratiš ligu znao bi i prije drafta tko je i što je B.Clarke i što ti stručnjaci o kojima pričaš o njemu misle.Likovi su isto godište,ali eto ti stručnjak znaš da je ovaj prepun potencijala,a ovaj je gotov igrač.Idi pokrij se po ušima i gledaj kako se Popovich glupira na klupi pod stare dane.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jan 2020, 01:09Evo javi se pametolog opet sa svojim redovnim mjesecnim izvjescem.![]()
Popusti covjece, naporan si. Idi bavi se skautingom kad ti dobro ide.Kajace se SA zbog necega, a Samanic jos nije ni zakoracio na NBA parket. Ili trcis pred rudu ili vidis u buducnost.Cisto sumnjam da je ovo drugo. Iste ovakve analize sam citao kad je SA birao Whitea ispred Jordana Bella.
Inace taj Murray kojeg prozivas je najmladji clan All NBA defanzivne petorke IKAD.Vraca se nakon teske povrede i igra sasvim dobro.Strucnjaci pricaju o njegovom potencijalu, ne samo ja,tako da poklopi se vise. Clarke nikad nista nece biti izvan role igraca.To dobro upamti.E ako je kradja dobar role igrac, svaka ti cast skaute.
P.S.To "mucenje" gledanja pokazuje koliko zapravo ti ne gledas SA u zadnje vrijeme, "navijacu".
Brodie pokazuje kakav ce biti u playoffu
protiv Minnesote pokazuje kakav ce biti u playoffu?,mozes ti to bolje Aleme

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
brate ba sta da vidim,standardni Russovi brojevi uz lose procente suta i jos ocajnijeg suta za tri poena.
vidi,ako izacite Lakerse neam nista protiv da odete do kraja,Harden je bez obzira na sve zasluzio da se naplati za sve ove sezone na nemogucem nivou.
Šta je ovo Rondo se vratio u 2012. 

41 poen u prvoj cetvrtini na b2b utakmici bez LeBrona,ADa i Danny Greena
steta sto moram ici spavati al bi bilo fenomenalno da se dobije i ovo veceras 

-
- Kontakt:
Nemoj kockatManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑12 jan 2020, 02:38Ma tesko, nema sirine, 3 kvota na Oklahomu trenutno![]()

23
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kuzma stvarno konačno izgleda kao treći igrač, odličan na kraju kada je.OKC prisla preuzeo odgovornost.
Rondo u prvom poluvrenu maestralan.
Klupa odlična, Daniels i Cook pokazuju da su nepravedno zapostavljeni, a Howard izgleda odlično. Caruso i KCP takodjer
Rondo u prvom poluvrenu maestralan.
Klupa odlična, Daniels i Cook pokazuju da su nepravedno zapostavljeni, a Howard izgleda odlično. Caruso i KCP takodjer
- BuffonGigi
- Kontakt:
Howard je ove sezone u Deandre Jordan ulozi, i odlicno mu odgovara. Nadam se da ce se do kraja sezone igrati pnr s njega malo vise.
A sta reci za b2b, jedna bez AD, druga bez obojice. I to protiv playoff ekipa. Dovoljno da kmice na forumu zasute neko vrijeme.
A sta reci za b2b, jedna bez AD, druga bez obojice. I to protiv playoff ekipa. Dovoljno da kmice na forumu zasute neko vrijeme.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Krmoljubac izgubio od najlošije ekipe lige
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
ma pusti ti sve to, ovo su ipak samo RS utakmice, koga ovo zanimaBuffonGigi je napisao/la: ↑12 jan 2020, 08:48Howard je ove sezone u Deandre Jordan ulozi, i odlicno mu odgovara. Nadam se da ce se do kraja sezone igrati pnr s njega malo vise.
jedino da smo izgubili ove dvije, e tek onda ovakve tekme postaju bitne i pokazatelj necega i onda krenu detaljni izjvestaji o tome kako izgledamo kad neko od dvojca AD-Bron ne igra itd...
- BosniaBoston
- Kontakt:
https://www.basketball-reference.com/in ... all-1.html
Nema sta,NBA ready
Jos mu ekipa ima skor 5-16
Nema sta,NBA ready

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.