Postavio mu namjerno nogu, vjerovatno zbog toga.
Znam kome bi se ovo nedvojbeno sviralo gdje.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Postavio mu namjerno nogu, vjerovatno zbog toga.
Za razliku od vas koji bi ovo pravdali da nije penal zbog jacine vjetra ili nekog drugog razloga, ja ne vidim da je iko od Interista rekao da nije penal. A mis si ti. I niko drugi
Kako da ne, jako ste dvolicni da je to veliko cudo..
Veliki es es Lazio!
Ja bih nesto drugo ovdje primjetio:
Ali jesil i ovo primjetio: greške u korist Intera se odmah isprave, eto vidjeli ste kakav im je penal sviran. Čista kompenzacija. A vidjeli ste i protiv Napolija u prošlom kolu čist penal nad Lautarom nije sviran. Tačno je da nekad sudije pogriješe u našu korist i razumijem da vi hoćete izjednačiti stvari ali kad se sve sabere i oduzme Inter je obično u minusu u tim stvarima.dinoo je napisao/la: ↑12 jan 2020, 09:12Ja bih nesto drugo ovdje primjetio:
Kada se svira ili ne svira na utakmici Juventusa ( a desava se) onda je to varanje, lopovi, lakrdije bla bla
Kada se desi na utakmica ostalih ekipa (a desava se) onda je to komunikacija, javljanje iz var sobe, postenje, svima se desava bla bla
Ne sumnjam da je to čist penal navijaču ekipe koja ima Penalda. Dovedite i Neymara da budete kompletni

Onda trebao je fal sudit u napadu a ne korner jelda?Biscione je napisao/la: ↑12 jan 2020, 13:18Ne sumnjam da je to čist penal navijaču ekipe koja ima Penalda. Dovedite i Neymara da budete kompletni
Inače, kada se pogleda onaj nedosvirani penal s druge kamere vidi se kako prije toga Duvan Zapata rukama obara Lautara i on nakon što je pao sapliće rukama protivničkog igrača. Tako da je bio faul na Lautaru prije nego je on napravio penal. I bilo mi je čudno da onaj smrdo Rocchi nije svirao ali eto sad je barem sve jasno, očito mu ovi iz VAR to javili. Neka korist i od njih
![]()
Logično ali ajd ti razumi logiku talijanskog sudije. Nekad mislim da su korumpirani, nekad da su glupi i ćoravi, nekad neam pojma šta da mislim... jbt lakše ženu razumjet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.