a kad se sjetim da smo mi nekad bili trecimajestic24 je napisao/la:Ovo nije dobro nikako. Zadnji smo na tabeli...ccc
a vidi nas sad4 odzada
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
a kad se sjetim da smo mi nekad bili trecimajestic24 je napisao/la:Ovo nije dobro nikako. Zadnji smo na tabeli...ccc
Elegant je napisao/la:Na utakmici Topnici - Formula imamo auto-golova
Samo lagano u nove pobjede.jacky09 je napisao/la:Blue Train već dugo nezna za poraz.Dobro me je krenulo.. u 4 utakmice 5 golova
Ali 2 su zbog nepostojećeg zaleđa poništena.
![]()
Sljedeće kolo protiv Jedinstva po nova tri boda..
Tako znači? Napuštaš brod koji tone.Emir_ZENICA je napisao/la:Ovu ako ne pobijedimo ja odlazim![]()
Jos jednom cestitke mojoj ekipi na velikoj pobjedi. Garaze su dosadasnji hit prvenstva.19TM87 je napisao/la:nastavlja se niz od cak 12 utakmica bez poraza ekipe garaze...u derbi utakmici druge lige svladana je ekipa kljusinara sa 1-2 a strjelac oba pogotka je bio @ŠtaIma i ja mu ovom prilikom cestitam![]()
btw: kolko sam mogao vidjeti ovo je jedina gostujuca pobjeda u ovom kolu i to u sve 3 lige
Hvala mnogo, radio sam na popravku forme i mislim da je to donijelo rezultat19TM87 je napisao/la:nastavlja se niz od cak 12 utakmica bez poraza ekipe garaze...u derbi utakmici druge lige svladana je ekipa kljusinara sa 1-2 a strjelac oba pogotka je bio @ŠtaIma i ja mu ovom prilikom cestitam![]()
btw: kolko sam mogao vidjeti ovo je jedina gostujuca pobjeda u ovom kolu i to u sve 3 lige
joj jest nas nesto nizbrdo krenuloS-Y-L-A-R je napisao/la:mislim da ce se moji suigraci slozit sa mnom da ako iz slijedece 2 utakmice ne uzmemo barem 3 boda nema nam jest 7 dana![]()
![]()
defender je napisao/la:Ovo je bilo najefikasnije kolo u 3. ligi u ovoj sezoni. Postignuto je 23 gola,
najvise Topnici 5, najmanje Pjelovi 0.
Najvise golova u ovom kolu postigao je kapiten ekipe Topnici, Admir_Sa, 3.
Od 30 igraca u 3. ligi prognoze je ostavilo njih 28. Ostvareno je 5 pobjeda domacina, gosti u ovom kolu nisu osvojili ni boda. Rezultati:
FK Topnici-FK Formula 5:1
FK Heroji-FK Pjetlovi 4:0
Backspace United-FC Grizzlies 3:1
NK Vukovi Zla-Green Dragonsi 3:2
FK Bilder-FK Mumije 3:1
DA123456 je napisao/la:Danas nesto gledam Arhivu i vidim ti si na samom pocetku ove lige igrao za Cekicare mislim?