Brat malo previše baca na PHBoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 22:37viewtopic.php?p=7236209#p7236209
Hajmo ovo napraviti najlajkanijim postom foruma
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
pa nije neka fora ako ih dajes sakom i kapom, podigni standarde maloRASanticeva je napisao/la: ↑12 jan 2020, 13:55Raspast će mi se ruka koliko sam lajkova dao samo fore radi

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
kako li ce bas zivjeti, treba kakve donacije pogurati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Te sankcije su pogodile masu sektora pocev od onog izvoza nafte, koji je temelj svakog prosperiteta.Pa ja ta ce zaostali Iran koji i pored embarga zivi od svog rada i proizvodi, ne prosi ko prostitutka od drugog. Bosanski pavijani su genije, vodu uvoze iz drugih zemalja jer jana je cool, ne ide na demonstracije iz kaprica, u pola drzave mu kipovi za one koji su ga klali, srpske qurve dolaze da uzimaju mu novac na koncertima. Politicka elita nakon sto mu je otela osnovne uslove za zivot kao sto su funkcionalna drzava, sistem koji ti stiti dostojanstvo uz zdravstvo, socijalu i placen posao udarili su na najosnovnije, vodu i zrak.
Covjece mi nemamo dostojanstvo i mi smo zadnji koji se nekome mozemo obratit sa visine!
Kako da upravljamo zemljom kada se suočavamo s velikim problemima prilikom izvoza nafte", rekao je Rohani, a kako prenosi Iran-Report. Predsjednik države je govorio i o "najvećim problemima od osnutka Islamske republike".
Da je ekonomska situacija dobro ispod razine, pored niskih primanja govore i raniji protesti, vecinom ekonomske prirode.
Ako takva sila poput SAD-a zahtjeva da eliminises nuklearni program, te minimiziras nametanje po pitanjima poput onih u Siriji, Libanonu... onda u ovakvoj situaciji nemas izbora. Bez obzira na americku podrsku Izraelu, duple arsine i sto vec.
Ovdje se radi o standardu prosjecnog stanovnika Irana, te drzavi koja ne brine o pomenutom, glumeci neku vojnu silu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Iz Krajine treba poštovat poslanicu USK iz SdA, što je iz Bužima 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- PointBlank
- Kontakt:
Sanski most ima ubjedljivo najlakše trebe... Kladuščanke vazda glume nivo, bišćanke su ufurane, a ove iz Cazina se udaraju kulturno pogotov po Sarajevu.
Ja se sjecam jedne s arhitekture, ti bi rek'o fina, ma nema..
Ja se sjecam jedne s arhitekture, ti bi rek'o fina, ma nema..
-
- Kontakt:
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
3 mjeseca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što se Krajine tiče Bišćani, Sanjani i Krupljani su ok, maltene svaki kojeg sam upoznao. Cazin su Krajiške Živinice, bajgi grad a sve go seljak, zavijanjeXnaglasak
mada imam druga iz Cazina al on je metalac pa se **** ne računa
ostale i ne znam.
Baj d vej svaki put kad Solinaš napiše post preko 6 riječi, jedna područna škola se ugasi. Kad pređe 20 obična.

Baj d vej svaki put kad Solinaš napiše post preko 6 riječi, jedna područna škola se ugasi. Kad pređe 20 obična.
Nullius in verba
Ma Kladusa i Buzim su haos, Cazin malo iza njih.Heller je napisao/la: ↑12 jan 2020, 14:58Što se Krajine tiče Bišćani, Sanjani i Krupljani su ok, maltene svaki kojeg sam upoznao. Cazin su Krajiške Živinice, bajgi grad a sve go seljak, zavijanjeXnaglasak![]()
![]()
mada imam druga iz Cazina al on je metalac pa se **** ne računa
ostale i ne znam.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze ti biti unuk Tuzlak tek ako ostanes ovdje.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 37 gostiju.