Cak i uvijek goropadni Morinjo, prosle sezone nakon sto je Inter izbacio Barcu rekao je nesto u smislu da mu je drago jer su prosli protiv najjaceg tima na svijetu, i zna sigurno Morinjo sigurno da je i sad Barca najjaci tim svijeta, i da je za pobijediti Barcu potrebno mnogo, mnogo srece, i da je potrebno uzorati teren ili igrati sramotni bunker ako to treba, samno da se pobijedi, a i to sve je uz dosta dosta srece.
Vidim javlja se i ovaj uvijek nabrijani Virtual da prica o Morinjovim pobjedama. Sjecas se kako je Morinjo naredio oranje terena stamford bridza da biste nas pobijedili, i ti navijas za taj klub, kako te nije stid recimo toga, kako mozes navijati za klub koji je spreman orati i navodnjavati teren da bi prosao Barcelonu, zar to nije vrhunac ciganluka, dje vam je tu englesko viteštvo, obori nos i ti virtual i gledaj emisije Znanje-imanje, tu ces vidjeti i ljepsih oranica nego na stadionu svog voljenog kluba i ne lapradaj ovdje pokusavajuci se praviti pametan.
Ono sto ja jedino postujem kod Reala jeste to da ste protiv nas uvijek pokusavali igrati fudbal posten, pa ko je bolji neka je bolji, cak i kad ste znali da ste slabiji niste pravili ciganluke kao sto je radio Celzi ili Inter.
Vidjecemo da li ce tako biti i dok je Morinjo tu, a vi mi recite ako vas imate objektivnih, da li bi i dalje navijali za Real ako bi recimo Morinjo naredio uzoravanje stadiona Bernabeu, samo da bi ste pobijedili Barcu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!