FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 12 jan 2020, 16:53

Ja prvi vjerujem da je trenutni roster, uz dobru fizičku spremu i ispravno postavljene pozicije, ima kvalitet da odbrani titulu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 12 jan 2020, 16:55

Nema dobrih igraca na zimu,Al ocigledno samo kod nas.
Dok se konkurenti poprilicno dobro pojacavaju,kod nas je izgleda ona parola : ,,dok drugi jeebu ti se Muzafere kupaj"
Uprava napolje !!!
Mars iz svetinje **** vam sve nesposobno !!!!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 12 jan 2020, 16:56

MortemHz je napisao/la:
12 jan 2020, 16:51
Tako je oko.. ko mi je sad drug, kojoj strani sada pripadam?
Ne spominju se nigdje eskort dame i LGBT populacija više ako se ne varam što znači da je to laž. Seati su više dio kluba od vaših tema oko bivših trenera gdje sam vas zamolio da ne pišete jer svi znamo kako to završi. Zato i imate temu za te stvari, sad očekujem odgovor da vidim na kojoj sam sad strani i u koji ćete me tor sada strpati..
Nema torova, ali nema ni smisla da se zadrzavaju gluposti poput seata, a brisu odgovori na post o husrefu koji su realno glupost velika

Ps: Ako je meni upuceno, prestani me zvati oko, ne volim muskarce

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 jan 2020, 16:56

Taman i da ostane ovaj roster, mi i dalje imamo najbolju ekipu!
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jan 2020, 16:56

Zukanovic je napisao/la:
12 jan 2020, 16:46
Onaj ko mi je rekao za Vinka. kaze dolaze 2 igraca iz Radnika. + ima dobro ponuda iz Spanije ( druga liga) za Kovacevica.sada ima u tome istine ne znam.
Peco je jedan od tih sigurno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 12 jan 2020, 16:58

MortemHz je napisao/la:
12 jan 2020, 16:56
Zukanovic je napisao/la:
12 jan 2020, 16:46
Onaj ko mi je rekao za Vinka. kaze dolaze 2 igraca iz Radnika. + ima dobro ponuda iz Spanije ( druga liga) za Kovacevica.sada ima u tome istine ne znam.
Peco je jedan od tih sigurno.
On bi, po meni, bio super pojacanje
Sjeverjecudo je napisao/la:
12 jan 2020, 16:55
Nema dobrih igraca na zimu,Al ocigledno samo kod nas.
Dok se konkurenti poprilicno dobro pojacavaju,kod nas je izgleda ona parola : ,,dok drugi jeebu ti se Muzafere kupaj"
Uprava napolje !!!
Mars iz svetinje **** vam sve nesposobno !!!!!!
Daj dva imena koji su sposobni po tebi, osim Runde

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 jan 2020, 17:04

Kakav je Vladimir Bradonjić iz Radnika?

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 12 jan 2020, 17:09

Zukanovic je napisao/la:
12 jan 2020, 17:04
Dobar kao backup. Peco, Maksimovic i Radovic (lijevi bek) su jedini koji bi mogli biti konkurentni za prvih 11. Bradonjic je po mom misljenju vise neka vrsta potencijala i ulog za buducnost.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 jan 2020, 17:17

Samo ne treba opravdavati i vjerovati im na riječ kada kažu da nema kvalitetnih igrača na zimu, dosta ovdje ljudi vjeruje u tu priču i puši foru.
Od trenera do hadžije pa preko uprave ko god kaže tu izlizanu floskulu uz onu da nema puno vremena za igrače/pojačanja sada a pauza nam 16 mjeseci treba automatski oduzimati 50% od plate.

Neznanje, ne rad, nemar i sl. opravdavati time je velika zabluda i naivnost.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 jan 2020, 17:21

Zukanovic je napisao/la:
12 jan 2020, 17:04
Za ovog momka se jedno vrijeme pisalo da ga CZ prati
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jan 2020, 17:23

BordoSarajevo je napisao/la:
12 jan 2020, 17:17
Samo ne treba opravdavati i vjerovati im na riječ kada kažu da nema kvalitetnih igrača na zimu, dosta ovdje ljudi vjeruje u tu priču i puši foru.
Od trenera do hadžije pa preko uprave ko god kaže tu izlizanu floskulu uz onu da nema puno vremena za igrače/pojačanja sada a pauza nam 16 mjeseci treba automatski oduzimati 50% od plate.

Jedino opravdanje je to kao što @kanarinac kaže, da čekamo baš dobre igrače, da pregovaramo sa istim.
Ne znam do kad bi u to trebali vjerovati..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 jan 2020, 17:27

Otkud mi znamo kakve su želje stručnog štaba? Možda on nije želio Ćorluku nikako, možda vidi u Šabanoviću nešta što Musemić nije, a Ćorluka je preskup za backup beka. Okej, nije još niko došao, al bih radije čekao dva prava pojačanja nego šest nepotrebnih. Mi već imamo preplaćenih igrača na klupi, šta treba, da dođu "pojačanja" tipa Stepanov, jest ime al ti sjedi pola godine na klupi i uzima 10+ hiljada mjesečno. Ako je SŠ zadovoljan igračkim kadrom, ko smo mi da pametujemo?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 12 jan 2020, 17:28

Raja, dobar igrac nadje angazman cim krene transfer rok, primjera je mnogo, evo Zrinjski je dokaz. FK Sarajevo ne treba i ne smije cekati da neki igrac "prosi" po inostranstvu, pa da onda dolazi ovamo kad nema gdje. Vise volim da pokupimo igrace kao sto je Zrinjski sada nego da cekamo npr. Zakarica dok se neki "kurcospor" odluci. Znaci, samo se saberes na pocetku, kazes imamo toliko i toliko da ti ponudimo, hoces ili neces, imas 3 dans da se izjasnis. Ovakvim transfer rokovima dobijas Guzine i sl.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 12 jan 2020, 17:28

skoroalen je napisao/la:
12 jan 2020, 17:27
Otkud mi znamo kakve su želje stručnog štaba? Možda on nije želio Ćorluku nikako, možda vidi u Šabanoviću nešta što Musemić nije, a Ćorluka je preskup za backup beka. Okej, nije još niko došao, al bih radije čekao dva prava pojačanja nego šest nepotrebnih. Mi već imamo preplaćenih igrača na klupi, šta treba, da dođu "pojačanja" tipa Stepanov, jest ime al ti sjedi pola godine na klupi i uzima 10+ hiljada mjesečno. Ako je SŠ zadovoljan igračkim kadrom, ko smo mi da pametujemo?
SAMO RELAX NEMA DOVODZENJA INDIJANCI

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 jan 2020, 17:32

MortemHz je napisao/la:
12 jan 2020, 17:23

Jedino opravdanje je to kao što @kanarinac kaže, da čekamo baš dobre igrače, da pregovaramo sa istim.
I to svaki rok spominjemo. Naivno. Baš dobre igrače ne dovodimo. Za nas su pojačanja igrači tipa što Zrinjski dovodi, a dovest ćemo (ako) dosta lošije od njih a mogli smo i takve dovest da smo na vrijeme reagovali, više radili i manje odmarali.

Istina je da čekamo Pecu, uskoro ističe i rok njegovog očitovanja al on je daleko od dobrog igrača. Beganović je očaj a i njega želimo. Zinedin je onako, ali on igra na poziciji koja nam i ne škripi.

Čekanje dobrog igrača i teže ide sa kvalitetnijim igračima = Guzina, Letić, Gavrić, Milanović!
FK Sarajevo

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 jan 2020, 17:43

Tu priču, da je u januaru teško pronaci kvalitetnog igraca, Hadžija može okačiti mačku o rep.Ja pratim lige Hrvatske i Srbije, pomalo pratim i Olimpiju i Maribor i jedna mi stvar nije jasna nikako.Evo, ako ne računamo klubove velike četvorke + Rijeku i Maribor, koji su nivo iznad nas, kako svi ostali klubovi iz ovih liga, svaki prelazni rok dovedu dobre igrače, koji su manje - više kapitalci i koji bi nama bili pojačanja.Klubovi poput Gorice, Slaven Belupa, Inter Zaprešića, Radnik Surdulice, Vojvodine, Napredak Kruševca.....dovedu maltane svaki prelazni rok igrače kvaliteta Filipovića, Čorluke, Zakarića.....I onda nam Hadžija dođe da prosipa šuplje.Ako sutra u Butmiru, neko iz kluba novinarima ponovo kaže, kako je teško naci dobrog igraca, onda ce to stvarno biti jadno i bijedno.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 12 jan 2020, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 jan 2020, 17:44

skoroalen je napisao/la:
12 jan 2020, 17:27
Ne znamo želje trenera ali znamo uprave: što jeftiniji igrači.
Ne bi onda ganjao Beganovića ako vidi u Halidu ono što Musemić nije, kao i 95% navijača što naših što tuđih jer sam čitao razne teme drugih klubova gdje spominju Šabanovića u negativnom kontekstu. Nije toliko Halid loš, dobar za rezervnog beka ali daleko od igrača na kojeg trebamo ozbiljno računati.

I velika je greška i rizik oslonuti se na informacije iz u21 reprezentacije, mal je to vremenski period da toliko pokazuje da možemo garantovati da će se isplatiti. Besim nije garant da će svaki u21 reprez. biti pojačanje, ako jest on ne znači da će to biti i Peco lupam.

Mi se povezujemo samo sa mladim igračima a mislim da nama trebaju iskusniji i dokazaniji igrači. Prije će mladi u izlog to je činjenica ali imamo takvih već dosta: Kovačević, Đokanović, Pidro, Salčin...
FK Sarajevo

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 12 jan 2020, 17:45

Joj duplih arsina, ovdje HM k'o sveta krava, a ljudima iz Uorave yebu i oca i majku.
Ne zanimaju me ni jedni ni drugi, to su samo uposlenici kluba. Neki dobri, neki losi... Sto se tice pojacanja, hoce li mi neko objasniti po cemu je npr. Corluka bolji od Beganovica? Ili obrnuto... Puno se pjeni, a razlog je samo jedan: Taraba uhljebima !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 12 jan 2020, 17:47

12 jan 2020, 17:32
MortemHz je napisao/la:
12 jan 2020, 17:23

I to svaki rok spominjemo. Naivno. Baš dobre igrače ne dovodimo. Za nas su pojačanja igrači tipa što Zrinjski dovodi, a dovest ćemo (ako) dosta lošije od njih a mogli smo i takve dovest da smo na vrijeme reagovali, više radili i manje odmarali.

Istina je da čekamo Pecu, uskoro ističe i rok njegovog očitovanja al on je daleko od dobrog igrača. Beganović je očaj a i njega želimo. Zinedin je onako, ali on igra na poziciji koja nam i ne škripi.

Čekanje dobrog igrača i teže ide sa kvalitetnijim igračima = Guzina, Letić, Gavrić, Milanović!

Upravo tako,svi to igraci koje si gore naveo i nisu neka pojacanja,a pogotovo ne igraci sa kojima se trebas toliko natezati oko pregovora,nazalost bojim se da si upravu i da ce opet nasa realnost biti Guzina,Letic,Milanovic itd.
Jos najgore kad neko kaze da npr. Bilbija i Filipovic nisu pojacanja,a recimo ovaj Beganovic iz Slobode jest :damn:
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 jan 2020, 17:49

Hitno organizovati proteste zbog nedovodjenja igraca...

Ne moze ba ovo ovako vise, sta to onii misle ovako raditi.. misle sad se mogu zahebavati kako nema Husrefa...

Ajmooo svi pred klub, dosta je vise svega.... Sramota, 12.1 a nismo doveli nikoga....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.