Dosta para treba za to sve, ali polako. Reflektori su tu.

Machak je napisao/la: ↑11 jan 2020, 21:54Ovaj snimak dronom pokazuje da nema bas puno prostora iza gola za novu tribini RA, pa cak i iza klupa za igrace ovaj zid koji ogranicava. Ali realno za Mostar i Velez i ne treba vise, uz novu RA trbinu koja ce biti predpostvaljam direktno iza gola moze se izvuci par mjesta vise nego sto je stara bila. Iza klupa igraca copy-paste ove velike ako ima mjesta , uz moderan teren to je bombona stadion za nase uslove. Krovovi tribina su posebna prica.
Dosta para treba za to sve, ali polako. Reflektori su tu.![]()
Ma ista stvar kod nas sa onom kucom izmedju juga i istoka na Grbavici. Klub treba da otkupi ono, za nekih 200-300 hiljada se sigurno moze dogovoriti jer je vlasnik pravno lice tako da sigurno nema neke sentimentalne vrijednosti i to ce biti cisto poslovna odluka + vlasnik te firme je i vlasnik Senigora koji je sponzor kluba.
Spojit ce se samo krovom ja mislimHantraga je napisao/la: ↑12 jan 2020, 01:46Ova kuća iza natkrivene tribine baš smeta![]()
I meni je ova tribina haos dobro natkrivena. Baš lijepo izgleda. Nadam se da će i nju lijepo osvijetliti, moderno, da nije mrak na tribini kad budu noće tekme.
I nemoj da spajaju tribine, što moraju biti spojeneLakše e kad su razdvojene za 101 stvar, a daje samo dodatni šmek stadionu.
Idi prati ole gunara i rasforda kani se naseg fudbala.MANUTDTe je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:21Moguci???
Ovo je Bosna nikakvih projekata, planova. U nas samo plan nesto uraditi pa sve postaje nesimetricno. 1. Put tribina, sada teren u odnosu na trinine iza gola itd... mislim da Velez uopste nema izradjen projekat pa da rade dio po dio...
PS nisam zlonamjeran, jer i ovo je pomak u odnosu na ostale.
Dean Court, Bournemouthu
Ta i kafana na sjeveroistoku koju sam ranije spominjaoAnelZ je napisao/la: ↑12 jan 2020, 15:17Ma ista stvar kod nas sa onom kucom izmedju juga i istoka na Grbavici. Klub treba da otkupi ono, za nekih 200-300 hiljada se sigurno moze dogovoriti jer je vlasnik pravno lice tako da sigurno nema neke sentimentalne vrijednosti i to ce biti cisto poslovna odluka + vlasnik te firme je i vlasnik Senigora koji je sponzor kluba.
Isto ste kurdi yebote
Ma od kafane/hotela i rusenja nece biti decenijama nista dok za kucu mogu vidjeti desavanja kada bude se gradila/izgradila juzna tribina jer ce biti ocito da bi bilo povoljno biti vlasnik te lokacije. Taj plac od nekih 1200 m2 je prepusten na upravljanje (mislim ne i vlasnistvo) SD Željezničar kako bi se ovi odrekli svega u sklopu ostalih parcela i vlasnistva unutar tribina. Trazili bi oni sigurno mozda i milionsku kompenzaciju za to dok bi pristup istoku kako god se mogao vec regulisati preko Ante Fijamenga i Hercegovacke rusenjem onog zida.Hantraga je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:42
Ta i kafana na sjeveroistoku koju sam ranije spominjaoDa pukne plac između stadiona i dvorane, južne longitudinale i tranzita, bilo bi nevjerovatno dobro.
A što se tiče tih para, velike su to cifre za nešto što nije toliko neophodno. Veležu je to trećina godišnjeg budžeta, a Željo za iste može postaviti stolice na jugu i novom zapadu, sve skupa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.