Meni jest frka.
Smatram da nam trebaju 2-3 pojačanja, a ovi igrači što se spominju da su naša želja TO NISU, za te igrače su pisali ljudi koji imaju tačne informacije.
Frka mi je jer ne vjerujem u te priče da će ako se više čeka doći bolji igrači, opeko se više puta.
Takođe, frka mi je jer za razliku od prošlogodišnjeg zimskog roka, ništa konkretno do sada nismo uradili a ima neuporedivo više posla nego tada a vrijeme ide.
Imamo mi finu ekipu ali bole ona dva poraza u derbiju da mislim da ne trebaju pojačanja i da strpljenje treba biti na lvl100.
Takođe imamo zasićenje i nezadovoljstvo igrača, ne možemo gledati samo šampionsku sezonu.
Neki igrači nikad više neće igrati taj nivo ko što su igrali tada, u šampionskoj sezoni. Stvorili smo takav mentalitet tada i većina ih se "utopila" u pozitivu i imali smo veliku želju, zajedništvo i sve što je potrebno za histrijsku sezonu, eh sada manjka svega, što je normalno nakon onakve sezone. Svježa krv u vidu 2-3 TOP pojačanja je neophodna kako bi ispunili cilj, sa ovim to ne možemo ostvariti, moje mišljenje.