Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Joj odbrane 

Nevidljiv u prvom
Ko mu je kriv. Sam je birao da potrosi najbolje godine u cityu i romi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
vala ne zna se koji je losiji u 1. pv, on ili pjanic.
poslije rukometa danas, gledas ovu dvojicu najboljih u fudbalu i zapitas se ceka li nas jos jedno prizemljenje u martu:-)
poslije rukometa danas, gledas ovu dvojicu najboljih u fudbalu i zapitas se ceka li nas jos jedno prizemljenje u martu:-)
Dzeko zeton 

Tanko.
Malo bolje drugo poluvrijeme, šteta one stative.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- hule_barca
- Kontakt:
Bolje izdanje nego protiv Torina, ali može on još daleko bolje, međutim činjenica je da je igrati u ovom timu sve osim lahko. Djelovao je raspoloženo, tražio loptu, igrao solidan presing, ali nijednu upotrebljivu loptu nije dobio sat vremena. Čim je jednu takvu dobio, odmah je pogodio stativu, nakon čega se izrodio i penal. U zadnjih 10-15 minuta mu je očigledno ponestalo vazduha, pa je napravio i nekoliko grešaka. Mogu misliti kako mu je igrati, kad mu jedan Pellegrini mora dati zadnji pas. Mislim da bi mu prije Misimović iz penzije napravio šansu nego Pellegrini. Džeko sada plaća cijenu, jer je ostao u slabijem timu, nauštrb više minuta, koje ne bi dobio u kvalitetnijem timu. Roma ima sreću što je Napoli katastrofalan, pa su još u igri za Ligu prvaka, ali njihova trenutna kvaliteta je za Europa Lige.
Mes Que Un Club
Dzeko ima nesrecu da uvijek igra sam u spicu i uvijek s 2 stopera na ledjima.
Upari mu nekoga kao sto je Conte Lautara i Lukakua.
Cim udje Kalinić odmah i Dzeko ima vise prostora.
Nije Ibrahimovic dzaba trazio da igra Leao:)
Upari mu nekoga kao sto je Conte Lautara i Lukakua.
Cim udje Kalinić odmah i Dzeko ima vise prostora.
Nije Ibrahimovic dzaba trazio da igra Leao:)
Jeli ovo analiza Ismeta Hore

A jesi zagonetan , grdne rane sta se ovdje ima skontati. Evo ti srcehurem je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:50Nisam ni pomislio da ces ti skontati tako da nije ni bilo namijenjeno za tvoje promisljanje...nadmasio si neke pojedince vec...za tako kratko vrijeme, rekord si oborio.
Dovidjenja i prijatno.

Jesi to Edinu reko, sjedi dobro razmisli i on ostane u Romi?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Red je da danas jedan zabije.
TAKO JEEE!
Jel ovo 97 ukupno za Romu kad ce taj 100 i nek se oprosti.